След Дербито

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: След Дербито

Мнениеот TheClub » 11 май 2009 21:42

CSKASUCK написа:И пак някой ви е виновен.. Съдията, времето, климатичните условия, терена, играчите, жалки.. Няма какво повече да коментирам. Мога да се хвана на бас с някой червен фен, че срещу Море-то или ще направите равен (по-някаква супер случайност), или ще ви бият. Чакам смелчаги 8-)

Ех жалко е да си левскар. Ако бехме били, батков щеше да пише до Уефа че съдията е виновен и сме му платили. Просто.. Ама цска са виновни че не биха сега да се криете по дупките...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2009 10:16

Всички казват че отбор и фенове са едно цяло ! Абсолютно съм съгласен с това и то се вижда как през последните няколко години винаги като ви треснеме мача е или уговорен , продаден и т.н , и се носи вода от 10 кладенци за да може да се омаловажи победата на Левски . И след последното "дерби" е същото , не получавали пари имало предатели и на баба ви хвърчилото !!! Малко са мъжете който излизат и казват че били надиграни и поздравяват победителите и да това са мъже който го правят !
Вие през годините гледахте мача срещу Левски някъде до 60 мин. и всички знаеме какво ставаше след това в " Г " сектор , сега били седели и викали и подкрепяли отбора , ДРЪН ДРЪН ДРЪН . Истината е че още ни водите с 1 точка иначе сега футболистите ви щяха да са ви курви , продажници , без сърца и тем подобни ваши фрази след загубен мач . Сигурно са курви и без сърца футболистите ви но каквато ПУБЛИКАТА такъв ви е и отбора и това няма да се промени занапред !
Ако ви издрусат Черно море всяка една моя дума ще се потвърди .

п.п. Нямаше такъв смях :lol: на почивката тази дебела и мазна свиня която ви е лицето на публиката Дучето , да ви изкарва пледоария как трябвало да се подкрепя отбора и че вие сте били "Армейци" и тем подобни глупости и смехории . Това ми напомня на някогашните конгреси на БКП . Но както се казва каквато публиката такъв и отбора !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 май 2009 12:21

Абе котоошу омаловажава ли сме я били... Я се застреляй бе ако бяха наще играли дали щяхте да биете ??!?! Сега ще кажеш ако не е да нали бе. Смятамм, че вие сте подлизурковци ревете за съдий а толкова ви бутнаха и вас .... Просто не сте свикнали да имате конкурент винаги сме ви неудобни.. Просто си затвори човката ;)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2009 12:40

TheClub написа:Абе котоошу омаловажава ли сме я били... Я се застреляй бе ако бяха наще играли дали щяхте да биете ??!?! Сега ще кажеш ако не е да нали бе. Смятамм, че вие сте подлизурковци ревете за съдий а толкова ви бутнаха и вас .... Просто не сте свикнали да имате конкурент винаги сме ви неудобни.. Просто си затвори човката ;)

Обаче истината боли и се вижда в твоите думи ! Аз доколкото разбирам от твоите думи вие пак не сте играли и сте ни дали мача :D благодарим за това !
Пак повтарям каквато и публиката такъв ви е и отбора !

tochavos написа:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 май 2009 13:51

Еми боли ме аз да съм казал нещо ... Тя цялата тема е затова бе ?!?! Лалугер ти сега ли разбра, и наистина ви дадохме дербито без бой, не казвам че ако сме играли щели сме да бием, но не играха, не се бориха.... Това е .. Не благодари на мен, а на отбора, а да какъвто отбора такава и публиката Левски - долни прости... => фенове - долни и прости... Щом казваш...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2009 14:33

TheClub написа:Еми боли ме аз да съм казал нещо ... Тя цялата тема е затова бе ?!?! Лалугер ти сега ли разбра, и наистина ви дадохме дербито без бой, не казвам че ако сме играли щели сме да бием, но не играха, не се бориха.... Това е .. Не благодари на мен, а на отбора, а да какъвто отбора такава и публиката Левски - долни прости... => фенове - долни и прости... Щом казваш...

Ти и такива като тебе не можете да гледате по далече от червените си носове !
За това казвам че има мъже и мъже но явно ти не си мъж а някакво подобие на женски полов орган , който само хленчи и мрънка че всичко му е виновно и не вижда голата истина .
Какво сте играли или не сте играли ти " кьор табела " ли си че не виждаш че тези 10 измислени победи
дойдоха супер лесно и спокойно . От тези мачове само два отбора искаха да се надиграват с вас и се видя какво беше на терена . Третия отбор бяхме ние и се видя че едно е да искаш а друго е да го можеш . Вие и без това на така наречените " вечни дербита " излизате със свалени гащи , защото очевАдно ви е страх , а всичко останало са бръщолевя и прах в очите на измислени червени шамани .

tochavos написа:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 май 2009 15:07

msm написа:Мога да ти кажа, че всички сме едни и същи. В една държава сме, един народ сме и публиката ни е, на едно и също интелектуално ниво. Защото когато Левски вкараха гол, не се чуваше никакви химни и песни, а само "Бий чорбата по главата". Винаги се случва така, че когато някой направи нещо, веднага другите го повтарят. И с песните е така, и с хореографиите и с псувните. Така, че няма какво да се чудиш, всички сме от един дол дренки.

Това е отговорът от съседната тема. Няма да ти отговарям на личните обиди, които отправи към мен, защото няма да ме изкара един фен на левски току така ;)

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 12 май 2009 17:51

след дербито е тихо от страна на червените фенове те очакват следващата грешка на цдна а тя нямя да закъснее -левски шампион!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 май 2009 19:23

go6o ku4ev написа:след дербито е тихо от страна на червените фенове те очакват следващата грешка на цдна а тя нямя да закъснее -левски шампион!!!!!!!!!!!!

НеУспех :lol:

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 12 май 2009 19:54

Ами те говедата като кажат нещо,много си вярват :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “ЦСКА”