ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа

Мнениеот football.total » 16 апр 2009 11:35

Red Hot написа:Столични бизнесмени, които са големи фенове на ЦСКА, са влезли в контакт с новите собственици на шампионите с доста атрактивна оферта, съобщава "Тема Спорт". Те са предложили да платят сериозна сума пари на шефовете на "червените", само и само отборът да излезе с надпис "БАТЕ" на фланелките в дербито с Левски на 9 май.

Целта им е именно в сблъсъка със "сините" да се подиграят за пореден път на вечния съперник за нечувания провал в Европа и отпадането от белоруския тим миналата есен.
:D

Поредните фенски глупости... Който познава господин Венцислав Живков надали ще си направи труда въобще да чете подобни писания. Новите собственици от Титан са изключително сериозни хора и вече многократно го доказаха. Факт е че г-н Живков изрази дори съпричастност към случващото се в момента в Левски в ефира на Канал 3 със думите - Лично човешки съчуствам на колегите от Левски. И те са спортисти като нас, които ръководят голям клуб като нашия...
Така че селските заигравки по остта Левски - ЦСКА, глупостите от рода на "Аз мразя ЦСКА" на фланелките на Левски, бисерите на Борат относно ЦСКА... Всичко остана в историята. Да сте чули Борат да изръси някоя глупост по адрес на ЦСКА относно новото ръководство???Няма и да чуете...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 апр 2009 11:36

goteborg написа:Къде видя,да сипя омраза аз?И да ти отговоря на въпроса,държавата съм я сменил,щото е гола вода и така ще си остане(забележи,не казвам Родината!),а самоличността си имам достатъчно достойнство да не я сменям!

Ами, прочети си първия поуст тука в темата !!!......... Бързо забравяш ! А иначе, ако искаш на Луната отивай, излагаш се с такива изказвания.........

levski_1914
Контакти:

Мнениеот levski_1914 » 16 апр 2009 11:41

чорбари накрая пак ще сте 2ри.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 16 апр 2009 11:42

RED MAGIC написа:
Al_Abrashev написа:Смятам че, една огромна червена петолъчка ще им отива най-добре на екипите, а може да се намери място и за сърп и чук.

Ето за това говоря - комплефскарщина и измислен син свят!!!
Виж първо кой задава темата и тогава ми говори какъв е цвета на измисления свят. Измислени са тези които водени от комплекси си измислят нови думички("комплефскарщина")???
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 апр 2009 11:48

kartago написа:
goteborg написа:Къде видя,да сипя омраза аз?И да ти отговоря на въпроса,държавата съм я сменил,щото е гола вода и така ще си остане(забележи,не казвам Родината!),а самоличността си имам достатъчно достойнство да не я сменям!

Ами, прочети си първия поуст тука в темата !!!......... Бързо забравяш ! А иначе, ако искаш на Луната отивай, излагаш се с такива изказвания.........
Това ако е омраза...не те разбирам,наистина.А относно държавата,не бе ще седя да се подиграват разни турци и комунисти с мене и да гледам как народа мазохистично само наблюдава.Иначе докато бях там,винаги съм се опитвал нещо да променя,но като не става,майната му.Славейков го е казал *Не сме народ,а мърша!*,затова съм разочарован от много неща там.А изказвания от типа *Отивай на Луната*,говорят за малко завист,но тя си ни е природно заложена.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 апр 2009 11:59

goteborg,
да бе, не е омраза, приказки за лека нощ са...... Колкото до другото ти плюване, колкото и да живееш там, швед няма да станеш, и в края на краищата твоя си работа! Но да ти завиждам ?!.......... А има ли за какво ? ;) ......... По-скоро те съжалявам.... ;)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 апр 2009 12:00

http://www.winner.bg/img/team_logos_big/1097.gif :D :D :D ! Идеално ще стои!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 16 апр 2009 12:01

Al_Abrashev написа:
RED MAGIC написа:
Al_Abrashev написа:Смятам че, една огромна червена петолъчка ще им отива най-добре на екипите, а може да се намери място и за сърп и чук.

Ето за това говоря - комплефскарщина и измислен син свят!!!
Виж първо кой задава темата и тогава ми говори какъв е цвета на измисления свят. Измислени са тези които водени от комплекси си измислят нови думички("комплефскарщина")???

Явно думата бъзик е далече от теб!!!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 апр 2009 12:13

kartago написа:goteborg,
да бе, не е омраза, приказки за лека нощ са...... Колкото до другото ти плюване, колкото и да живееш там, швед няма да станеш, и в края на краищата твоя си работа! Но да ти завиждам ?!.......... А има ли за какво ? ;) ......... По-скоро те съжалявам.... ;)
Аз швед и не искам да ставам.Както и няма да си променим възгледите взаимно,това е ясно.Но имам добро мнение за теб и точно от теб,казани ми звучат обидно последните ти думи.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 апр 2009 12:32

споко до тогава няма да е от значение логото, зашотот разликата межди левски ще набъбне :D :D още утре :D :D
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”