На мача ЦСКА-Литекс всичко ще стане ясно.
Ако целия стадион викне едно мощно ЛИИИИИИИИИИИТЕКСССС и едно умолително ГРИИИИИИИИша ГАНЧЕВ, ще е ясно, че припознават. Менкат си фланелките и новото ЦСКА прави първа и последна победа за полугодието.
Ако пък армейците вземат да извикат ФЕКАЦЕСЕКААДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ значи припознават Манджуков. Двата отбора се поздравяват, напускат терена, а в центъра Милко Георгиев с микрофон в ръка вика: ФАЛИИИИТ! Привържениците аплодират, прибират се и чакат новия сезон в "Б" окръжна.
Но ако публиката извика само Це-Се-Ка, без никакви букви и цифри (на което се надявам най-искрено заради нормалността на горката ни държавица) може пък да подскаже на ръководството, че иска отборът да си остане в този си вид и с яко спестяване, с долапчии и други млади футболисти и с подкрепата на феновете за 5-6 години отборът да се измъкне от блатото без да краде от бившите си работници и от с нищо невиновния български гражданин.
ЦСКА в А окръжна - Веднага!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА в А окръжна - Веднага!
Последна промяна от phd на 29 май 2015 23:11, променено общо 1 път.
Апелативната комисия нещо много ви бави, странна работа 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- dreben23
- Контакти:
Чакат да видят кой ще вземе купата, за да им се пооправи настроението поне малко, преди да вземат окончателното решение!

[offtopic]Според мен нещата са леко свързани, а едното зависи и от изхода на другото.
Ако отрочето им не спечели финала, сигурно ще намерят някоя нова врътка да пласират гнилите си ябълки из Европа.
[/offtopic]
[offtopic]Според мен нещата са леко свързани, а едното зависи и от изхода на другото.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Чакат да видят кой ще вземе купата, за да им се пооправи настроението поне малко, преди да вземат окончателното решение!![]()
[offtopic]Според мен нещата са леко свързани, а едното зависи и от изхода на другото.Ако отрочето им не спечели финала, сигурно ще намерят някоя нова врътка да пласират гнилите си ябълки из Европа.
[/offtopic]
Свързани са, да има по-малко рев, за по-кратко време
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !