ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

phd
Контакти:

Re: ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Мнениеот phd » 28 май 2015 23:42

На мача ЦСКА-Литекс всичко ще стане ясно.
Ако целия стадион викне едно мощно ЛИИИИИИИИИИИТЕКСССС и едно умолително ГРИИИИИИИИша ГАНЧЕВ, ще е ясно, че припознават. Менкат си фланелките и новото ЦСКА прави първа и последна победа за полугодието.
Ако пък армейците вземат да извикат ФЕКАЦЕСЕКААДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ значи припознават Манджуков. Двата отбора се поздравяват, напускат терена, а в центъра Милко Георгиев с микрофон в ръка вика: ФАЛИИИИТ! Привържениците аплодират, прибират се и чакат новия сезон в "Б" окръжна.
Но ако публиката извика само Це-Се-Ка, без никакви букви и цифри (на което се надявам най-искрено заради нормалността на горката ни държавица) може пък да подскаже на ръководството, че иска отборът да си остане в този си вид и с яко спестяване, с долапчии и други млади футболисти и с подкрепата на феновете за 5-6 години отборът да се измъкне от блатото без да краде от бившите си работници и от с нищо невиновния български гражданин.
Последна промяна от phd на 29 май 2015 23:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2015 14:57

Апелативната комисия нещо много ви бави, странна работа :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 май 2015 16:31

Чакат да видят кой ще вземе купата, за да им се пооправи настроението поне малко, преди да вземат окончателното решение! :) :mrgreen:

[offtopic]Според мен нещата са леко свързани, а едното зависи и от изхода на другото. :) Ако отрочето им не спечели финала, сигурно ще намерят някоя нова врътка да пласират гнилите си ябълки из Европа. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 май 2015 16:46

dreben23 написа:Чакат да видят кой ще вземе купата, за да им се пооправи настроението поне малко, преди да вземат окончателното решение! :) :mrgreen:

[offtopic]Според мен нещата са леко свързани, а едното зависи и от изхода на другото. :) Ако отрочето им не спечели финала, сигурно ще намерят някоя нова врътка да пласират гнилите си ябълки из Европа. :)[/offtopic]

Свързани са, да има по-малко рев, за по-кратко време
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”