korteneca написа:gambletrade написа:HardWork написа:Ако Гриша Ганчев преименува Литекс на ЦСКА и им смени седалището в София, аз ставам от неговия отбор! Ако Манджукови направят ново АД и влезнат в А група ще съм и от тях! Ако се запази сегашното дружество и се изчисти, ще го подкрепям и него! Ако има 3 отбора ЦСКА в А група ще съм фен и на трите, представяте ли си 15 пъти в годината вечно дерби? Когато играе ЦСКА срещу ЦСКА ще се радвам който и да бие, и без нерви просто ще се наслаждавам на играта футбол![]()
![]()
Навит съм да играем и с лиценза на Левски, и изобщо не ми пука какво ще говорят сините! Където има ЦСКА, там ми е любовта!
Добра идея! Така, в БГ вече ще си имаме не 2, ами цели 4 гранда.
Обаче левскарите няма да си стоят мирни - и те ще си припознаят няколко отбора на Левски....... А бре, цялата А група ще е само грандове.
Не намесвай левскарите в шашмите на цесекарите.Ние не сме като тях и няма да паднем толкова ниско и да се молим на някой като Гришата да прекръсти отбора си на Левски.
Тези "цесекари", които искат това за техния отбор според мен не са никакви фенове на ЦСКА, а фенове на титли и купи. Страх ги е отборът им да мине през трудното и да се завърне с горно вдигната глава, вместо да ги наричат Литекс и т.н. Знаят, че само с Гришата отново ще са в борбата за титли и купи. Така ги виждам аз нещата странично.
А вие що се мъчите бе тарикат