HardWork написа:Soulen написа:Чест прави на цесекари като Тео и Кировец за достойната позиция. Да му мислят глорихънтърите, които биха станали фенове на Литекс, ако реши да си смени името на ЦСКА. Ако аз събера някой лев и създам ЦСКА, ще припознаете ли и моя отбор

Начи пич ти не виждаш нещата трезво! Литекс като се преименува на ЦСКА ще бъде ЦСКА, няма повече да бъде Литекс! Респективно след като ще бъде ЦСКА, ние ще го припознаем, и по този начин ЦСКА ще има публика! После ЦСКАто дето е ново, ще вземе базата на фалиралото ЦСКА! След като клуба има същото име, история, дух, фенове, база, емблема и традиции, няма как да кажеш, че е друг клуб! Но ти ще продължиш да твърдиш тези нелепи глупости, и ние ще продължим да ти се смеем

бих ви посъветвам, вместо да умувате много много, да вземете да се обедините с някой, за да ни бъдете конкурентни! Вашето Гуру - агент Тара за сега не се различава много от Сашо Томов, съдейки по дълговете и резултатите ви, така че не е зле да мислите в тази насока

Всъщност, ТИ не виждаш нещата трезво!
Кой какво ще припознава е отделен въпрос!
По тази логика можете да припознаете още днес "Скрита сила"-Мъдрево и сте готови!
Писах го веднъж, ще го напиша пак, вие си решавайте, защото вас касае.
ДРУЖЕСТВОТО носи пасивите и активите, НЕ МАРКАТА!
Я си смени името и да те питам кой се е родил на твоя рожден ден?
Лицето, ако не се прекрати с ликвидация или фалит си съществува и историята си е неговата история.
Наследява се история съобразно т.нар.- ПРАВОПРИЕМСТВО, ЗАТОВА КОГАТО ВИЕ БЯХТЕ "СРЕДЕЦ", А НИЕ "ВИТОША" ВСИЧКО СИ ОСТАНА - ТИТИЛИ И КУПИ.
СЪЩОТО Е И ПРИ ЦДНА и ЦСКА, при ЛЕВСКИ и при ЛЕВСКИ-СПАРТАК, СЛИВАНИЯТА И ВЛИВАНИЯТА НЕ ИГРАЯТ, ЗАЩОТО НОВОТО ДРУЖЕСТВО ПРИЕМА АКТИВИТЕ И ПАСИВИТЕ НА СТАРОТО.
Преименувайте Литекс в ЦСКА и кажете СБОГОМ на "ЕВРОБОЕЦА" и 31-та ТИТЛИ!
Тогава ще имате само това, което е ИМАЛ ЛИТЕКС!
Хайде сега си помисли, дали онези, които са готови да отидат в долните групи, НО КАТО ЦСКА са прави или не?
А ти още днес можеш да припознаеш "Скрита сила"-Мъдрево и си готов.
Даже, АЗ, като левскар не искам да изчезва ЦСКА, защото с това ще си отиде ВЕЧНОТО ДЕРБИ В БЪЛГАРИЯ!
А без ЦСКА, няма да има и ЛЕВСКИ!
Да не мислиш, че като ти пиша тези редове злорадствам, напротив - МЪЧНО МИ Е, ЧЕ СЕ СТИГНА ДО ТУК И БЕЗКРАЙНО СЪЖАЛЯВАМ!