ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: ЦСКА в А окръжна - Веднага!

Мнениеот HardWork » 27 май 2015 02:52

Soulen написа:Чест прави на цесекари като Тео и Кировец за достойната позиция. Да му мислят глорихънтърите, които биха станали фенове на Литекс, ако реши да си смени името на ЦСКА. Ако аз събера някой лев и създам ЦСКА, ще припознаете ли и моя отбор :lol: :lol:

Начи пич ти не виждаш нещата трезво! Литекс като се преименува на ЦСКА ще бъде ЦСКА, няма повече да бъде Литекс! Респективно след като ще бъде ЦСКА, ние ще го припознаем, и по този начин ЦСКА ще има публика! После ЦСКАто дето е ново, ще вземе базата на фалиралото ЦСКА! След като клуба има същото име, история, дух, фенове, база, емблема и традиции, няма как да кажеш, че е друг клуб! Но ти ще продължиш да твърдиш тези нелепи глупости, и ние ще продължим да ти се смеем :mrgreen: :lol: бих ви посъветвам, вместо да умувате много много, да вземете да се обедините с някой, за да ни бъдете конкурентни! Вашето Гуру - агент Тара за сега не се различава много от Сашо Томов, съдейки по дълговете и резултатите ви, така че не е зле да мислите в тази насока ;)

Потребителски аватар
suni

Re: ЦСКА В А ОКРЪЖНА - ВЕДНАГА!

Мнениеот suni » 27 май 2015 10:21

angelco77 написа:
suni написа:
angelco77 написа:

Ше се появи ама на 32. :lol: :mrgreen: :mrgreen:

вече сте част от ЦСКА, а не солташаци на ония от ДС,.. айде по-кротко!

Преди 2 години пеехте същия рефрен :mrgreen: И го издухахте :mrgreen: на Г.Г. :mrgreen:

[offtopic]Не ви ли омръзна толкова години да лапате кора на Гришата.Бил гном,джудже,помак и тем подобни дивотии,ама щом чуете че иска да ви купи става г-н Ганчев.Червени нещастници![/offtopic]

... или както пеят децата в Ловеч, Плевен та чак до Никопол: ,, И преди и сега, Литекс е от ЦСКА ! ,, ! :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 27 май 2015 10:29

HardWork написа:
Soulen написа:Чест прави на цесекари като Тео и Кировец за достойната позиция. Да му мислят глорихънтърите, които биха станали фенове на Литекс, ако реши да си смени името на ЦСКА. Ако аз събера някой лев и създам ЦСКА, ще припознаете ли и моя отбор :lol: :lol:

Начи пич ти не виждаш нещата трезво! Литекс като се преименува на ЦСКА ще бъде ЦСКА, няма повече да бъде Литекс! Респективно след като ще бъде ЦСКА, ние ще го припознаем, и по този начин ЦСКА ще има публика! После ЦСКАто дето е ново, ще вземе базата на фалиралото ЦСКА! След като клуба има същото име, история, дух, фенове, база, емблема и традиции, няма как да кажеш, че е друг клуб! Но ти ще продължиш да твърдиш тези нелепи глупости, и ние ще продължим да ти се смеем :mrgreen: :lol: бих ви посъветвам, вместо да умувате много много, да вземете да се обедините с някой, за да ни бъдете конкурентни! Вашето Гуру - агент Тара за сега не се различава много от Сашо Томов, съдейки по дълговете и резултатите ви, така че не е зле да мислите в тази насока ;)

Всъщност, ТИ не виждаш нещата трезво!
Кой какво ще припознава е отделен въпрос!
По тази логика можете да припознаете още днес "Скрита сила"-Мъдрево и сте готови!
Писах го веднъж, ще го напиша пак, вие си решавайте, защото вас касае.
ДРУЖЕСТВОТО носи пасивите и активите, НЕ МАРКАТА!
Я си смени името и да те питам кой се е родил на твоя рожден ден?
Лицето, ако не се прекрати с ликвидация или фалит си съществува и историята си е неговата история.
Наследява се история съобразно т.нар.- ПРАВОПРИЕМСТВО, ЗАТОВА КОГАТО ВИЕ БЯХТЕ "СРЕДЕЦ", А НИЕ "ВИТОША" ВСИЧКО СИ ОСТАНА - ТИТИЛИ И КУПИ.
СЪЩОТО Е И ПРИ ЦДНА и ЦСКА, при ЛЕВСКИ и при ЛЕВСКИ-СПАРТАК, СЛИВАНИЯТА И ВЛИВАНИЯТА НЕ ИГРАЯТ, ЗАЩОТО НОВОТО ДРУЖЕСТВО ПРИЕМА АКТИВИТЕ И ПАСИВИТЕ НА СТАРОТО.
Преименувайте Литекс в ЦСКА и кажете СБОГОМ на "ЕВРОБОЕЦА" и 31-та ТИТЛИ!
Тогава ще имате само това, което е ИМАЛ ЛИТЕКС!
Хайде сега си помисли, дали онези, които са готови да отидат в долните групи, НО КАТО ЦСКА са прави или не?
А ти още днес можеш да припознаеш "Скрита сила"-Мъдрево и си готов.
Даже, АЗ, като левскар не искам да изчезва ЦСКА, защото с това ще си отиде ВЕЧНОТО ДЕРБИ В БЪЛГАРИЯ!
А без ЦСКА, няма да има и ЛЕВСКИ!
Да не мислиш, че като ти пиша тези редове злорадствам, напротив - МЪЧНО МИ Е, ЧЕ СЕ СТИГНА ДО ТУК И БЕЗКРАЙНО СЪЖАЛЯВАМ!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 27 май 2015 10:35

ivaka написа:
HardWork написа:

По тази логика можете да припознаете още днес "Скрита сила"-Мъдрево и сте готови!
Лицето, ако не се прекрати с ликвидация или фалит си съществува и историята си е неговата история.
Наследява се история съобразно т.нар.- ПРАВОПРИЕМСТВО, ЗАТОВА КОГАТО ВИЕ БЯХТЕ "СРЕДЕЦ", А НИЕ "ВИТОША" ВСИЧКО СИ ОСТАНА - ТИТИЛИ И КУПИ.
СЪЩОТО Е И ПРИ ЦДНА и ЦСКА, при ЛЕВСКИ и при ЛЕВСКИ-СПАРТАК, СЛИВАНИЯТА И ВЛИВАНИЯТА НЕ ИГРАЯТ, ЗАЩОТО НОВОТО ДРУЖЕСТВО ПРИЕМА АКТИВИТЕ И ПАСИВИТЕ НА СТАРОТО.
ПРЕИМЕНУВАНИЯТА СЪЩО НЕ ИГРАЯТ - АКО ЛИТЕКС СЕ ПРЕИМЕНУВА В ЦСКА, ОСТАВА СИ ДРУЖЕСТВОТО ЛИТЕКС, ПОСЛЕ МОЖЕ И ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ, НО ЩЕ Е ДРУГ ЛЕВСКИ, НАСЛЕДНИКЪТ НА ЛИТЕКС, А НЕ НА ЛЕВСКИ!
Вдена ли?
Хайде сега си помисли, дали онези, които са готови да отидат в долните групи, НО КАТО ЦСКА са прави или не?
Даже, АЗ, като левскар не искам да изчезва ЦСКА, защото с това ще си отиде ВЕЧНОТО ДЕРБИ В БЪЛГАРИЯ!
Да не мислиш, че като ти пиша тези редове злорадствам, напротив - МЪЧНО МИ Е, ЧЕ СЕ СТИГНА ДО ТУК И БЕЗКРАЙНО СЪЖАЛЯВАМ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 май 2015 10:53

Категорично съм против тази глупост и съм„ за“, варианти за оставане в елитната „А“ група :!: Не се връзвайте на провокациите за „чистилище“,„заличаване на историята“ при взимане на чужд лиценз,че видите ли това няма да е същият ЦСКА и т.н. и т.н. ;) Това са пълни административни и бюрократични простотии,сума ти отбори фалираха през последните години и бяха сливани ,преименувани и кво ли не и пак всички ги припознават като „Берое“,„Ботев“, „Сливен“ ,„Хасково“ и... да не ги изброявам всичките,така че ,айде малко по-спокойно,да не говориме ,че има такива ,които са си откровено държавни отбори-пак няма нужда да ги изброявам,те се знаят!За всички може само за ЦСКА,най-великят клуб,гордостта на България -не могло :( ,айде леко в лево :!: :x Въобще не ми пука как ще стане ,но държа моят отбор,който бе мачкан,унижаван и финансово източван в продължение на 25г. да си остане в елита на родният футбол,а който иска нека да се прави на принципен и почтен!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 27 май 2015 11:00

... Ивайло Манджуков побърза да отрече за преговори със собственика на Литекс, но явно забравя, че него никой няма да го пита след седмица, когато фалитът ще бъде факт. След това ще е въпрос на припознаване –

ЦСКА на Милко и
Манджуков или
ЦСКА на Гриша Ганчев?

А какви са гаранциите, че начело с Милко и Морко един нов ЦСКА няма да бъде докаран до сегашното положение, при това някъде из долните дивизии. Манджуков-баща и Инджов вероятно щели да поемат издръжката на новия клуб. Това им намерение последно, предпоследно или предпредпоследно е? Защото те няколко пъти обявяваха, че ще издържат сегашния ЦСКА, поставяха шампионски ултиматуми, твърдяха, че са осигурили парите за плащанията по лиценза. Кой ще повярва пак на тези хора. Все пак дори токът на „Армията” бе спрян заради неплатени сметки. Като фенове на ЦСКА, каквито всички ги познават, Милко Георгиев и Ивайло Манджуков най-добре да съдействат за сигурното бъдеще на ЦСКА и след това да се оттеглят на трибуните – в сектор А или сектор В, където им е мястото.
Червените привърженици искат сигурност и най-вече успехи. Такава е съдбата на ЦСКА. За други клубове може да е важно просто да съществуват, но ЦСКА е създаден и е живял, за да побеждава. ЦСКА трябва да живее, а не да живурка. Другото е несъстоятелно. Феновете искат борба за купи, искат достойно представяне в Европа всеки сезон. И след всички трудности през последните години вече са готови да преглътнат управленския и финансов крах и да погледат напред.

26-05-2015 Стоян ГЕНОВ, ПР АГЕНЦИЯ КОТА
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 11:01

Red joker написа:Категорично съм против тази глупост и съм„ за“, варианти за оставане в елитната „А“ група :!: Не се връзвайте на провокациите за „чистилище“,„заличаване на историята“ при взимане на чужд лиценз,че видите ли това няма да е същият ЦСКА и т.н. и т.н. ;) Това са пълни административни и бюрократични простотии,сума ти отбори фалираха през последните години и бяха сливани ,преименувани и кво ли не и пак всички ги припознават като „Берое“,„Ботев“, „Сливен“ ,„Хасково“ и... да не ги изброявам всичките,така че ,айде малко по-спокойно,да не говориме ,че има такива ,които са си откровено държавни отбори-пак няма нужда да ги изброявам,те се знаят!За всички може само за ЦСКА,най-великят клуб,гордостта на България -не могло :( ,айде леко в лево :!: :x Въобще не ми пука как ще стане ,но държа моят отбор,който бе мачкан,унижаван и финансово източван в продължение на 25г. да си остане в елита на родният футбол,а който иска нека да се прави на принципен и почтен!

Тука напипа нещата ! Баш така си е ... Още повече, че предпочитам ЦСКА да стане Литекс ( или обратното, объркани сме вече ), отколкото сегашните мишоци да ми правят разни "дружества" . А това, че някой според някой лилав успехите на "стария ЦСКА" били изчезвали си го слагам на ... лиценза

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 май 2015 11:03

ivaka написа:
ivaka написа:
HardWork написа:

ПРЕИМЕНУВАНИЯТА СЪЩО НЕ ИГРАЯТ - АКО ЛИТЕКС СЕ ПРЕИМЕНУВА В ЦСКА, ОСТАВА СИ ДРУЖЕСТВОТО ЛИТЕКС, ПОСЛЕ МОЖЕ И ЛЕВСКИ ДА СТАНЕ, НО ЩЕ Е ДРУГ ЛЕВСКИ, НАСЛЕДНИКЪТ НА ЛИТЕКС, А НЕ НА ЛЕВСКИ!
Вдена ли?

Много си хитър,но всичко това са административно-бюрократични прийоми,важна е същността,т.е. какво има в съзнанието на хората,много ми дреме, на такива като тебе какво им е мнението за ЦСКА,всъщност то е ясно-вие точно това искате ,по изкуствен начин да станете №1 в България,типично за вашия манталитет на комплексари :!: ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 май 2015 11:11

redwhitearmy написа:
Red joker написа:Категорично съм против тази глупост и съм„ за“, варианти за оставане в елитната „А“ група :!: Не се връзвайте на провокациите за „чистилище“,„заличаване на историята“ при взимане на чужд лиценз,че видите ли това няма да е същият ЦСКА и т.н. и т.н. ;) Това са пълни административни и бюрократични простотии,сума ти отбори фалираха през последните години и бяха сливани ,преименувани и кво ли не и пак всички ги припознават като „Берое“,„Ботев“, „Сливен“ ,„Хасково“ и... да не ги изброявам всичките,така че ,айде малко по-спокойно,да не говориме ,че има такива ,които са си откровено държавни отбори-пак няма нужда да ги изброявам,те се знаят!За всички може само за ЦСКА,най-великят клуб,гордостта на България -не могло :( ,айде леко в лево :!: :x Въобще не ми пука как ще стане ,но държа моят отбор,който бе мачкан,унижаван и финансово източван в продължение на 25г. да си остане в елита на родният футбол,а който иска нека да се прави на принципен и почтен!

Тука напипа нещата ! Баш така си е ... Още повече, че предпочитам ЦСКА да стане Литекс ( или обратното, объркани сме вече ), отколкото сегашните мишоци да ми правят разни "дружества" . А това, че някой според някой лилав успехите на "стария ЦСКА" били изчезвали си го слагам на ... лиценза

Още повече,че като даде фира старото дружество и като се направи ново в „А“ окръжна,всичко от старото изчезва по логиката на „принципните“ и „почтените“,така че каква е логиката да се почва на „чисто“-да се прецакаме сами и дори да почнеме от най-ниското стъпало...айде нема нужда ;)

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 11:13

Red joker написа:
redwhitearmy написа:

Още повече,че като даде фира старото дружество и като се направи ново в „А“ окръжна,всичко от старото изчезва по логиката на „принципните“ и „почтените“,така че каква е логиката да се почва на „чисто“-да се прецакаме сами и дори да почнеме от най-ниското стъпало...айде нема нужда ;)

Те искат да сме в долна дивизия, та да дръпнат малко - Великите географски открития са в застой - Израел, някои части на Азия, Северна Европа, Исландия и Гибралтар чакат :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”