Teo написа:Армейци не падайте толкова ниско... това е все едно Батков утре да каже - ЖЕРТВАМ Левски и сменям името на ЦСКА.. ще го припознаете ли за автентичния и истинския ЦСКА
@ Такова нещо ще бъде най-срамното петно върху клуба... абсолютно против съм това нещо аз!
@ А феновете на Ловеч не знам какво мълчат... ГГ с едно щракване на пръста и ги закрива като клуб... а бе аре стегнете се и си бранете клуба бе

@@ Вариантите са два за мен... НОВО дружество - ФК ЦСКА 1948 АД / ФК ЦСКА АД като или продължаваме следващия сезон в А група или почваме в А окръжна!

@@ Всичко може да стане стига БФС да позволи... ще си плюят на законите, защото и без това не ги спазват... ЦСКА е социален феномен... клуба ще бъде жив докато и последния Армеец е жив

Момче младо,ако българският футбол беше чист и изряден и ЦСКА беше единствения клуб със задължения и провинения,аз щях да съм първия който да Ви подкрепи,но тука е такава джунгла че за да оцелееш трябва да се биеш а не да се предаваш.Вече 25години всячески се мъчат да унищожат ЦСКА с всякакви средства,няма да говоря за наеми,подаряване на стадиони и т.н.,ти тези неща ги знаеш,Държавата каквото може прави за близките до властта клубове, а нас ни е сврял в ъгъла и ни нанася удари под кръста.Вместо сами да си подписваме смъртната присъда и играем по селата за кеф на душманите,трябва с дявола ортак да станем но да продължим да сме фактор.Какъвто и да е Гриша Ганчев,поне винаги е заявявал че е цесекар,нима Домусчиев,Батков и Венци Стефанов са по-добри от него,за да победим Домусчиев,Батков и държавата която е зад тях трябва да сме в Агрупа,обединени и силни,защото ако подритваме по селата ще ни затрият,да не говорим за подигравките които ще търпим.За съжаление Милко и Морко до нищо добро няма да докарат отбора,нямат възможности и капацитет за ЦСКА,затова ако Ганчев наистина има интерес да влезе в ЦСКА,трябва да го приветстваме,а не да го ругаем.А тези заучени фрази дето ги цитираш те пред футболните хора в България не вървят,в българската футболна джунгла трябва да си вълк иначе отиваш жертвено агне.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...