dragoni написа:Който разбира от футбол видя .Другите да продължават да лаят
Айде па ти не се прави тук на разбирач, ходи се дърляй в други теми.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
dragoni написа:Който разбира от футбол видя .Другите да продължават да лаят
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
dragoni написа:redhooligan написа:Мишлетата се показаха и започнаха да плюват по треньора. Браво на вас пичове. Така се подкрепя отбор. Псевдо фенчета на всякъде!!! Прави ми впечатление обаче как защитник на числото напредва от тяхното наказателно с топката и нашите само го гледат и го оставят да стигне почти до нашето.
Нищо не разбираш от футбол Само това щи кажа .Трупай постове ама сомо АМАТЙОРСКИ
redhooligan написа:dragoni написа:redhooligan написа:Мишлетата се показаха и започнаха да плюват по треньора. Браво на вас пичове. Така се подкрепя отбор. Псевдо фенчета на всякъде!!! Прави ми впечатление обаче как защитник на числото напредва от тяхното наказателно с топката и нашите само го гледат и го оставят да стигне почти до нашето.
Нищо не разбираш от футбол Само това щи кажа .Трупай постове ама сомо АМАТЙОРСКИ
Не знам някъде да съм написал, че съм голям разбирач! Ти изглежда се имаш за такъв. Може би трябва да те пратим на мястото на Томаш, за да оправиш отбора. Прави впечатление, че когато ЦСКА води в резултата, ти и онзи със ника Fen4e на който коментара е изтрит, не пишете във темите. Това е добра предпоставка да разберем какви разбирачи и фенове сте. Така, че може спокойно да си отидеш във темата която най много обичаш и да си пишеш професьонални коментари там.
По темата с мача, нямахе много късмет в този мач, но допуснахме много лесни голове. Турицката, Вион, Линдсет и Исека, играха доста слабо за пореден мач. Изглежда след толкова шансове за Исека и толкова пари дадени за него, той продължава да не може да отбележи първият си гол за отбора. Равенството не е добро нито за нашия отбор, нито за числото, но все пак от 0:2 стигнахме до равен, което трябва да радва повече нас, защото показахме характер. Надявам се по време на зимната пауза да се направят нужните корекции във отбора и някои играчи да си стягат багажа!!!
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 9 госта