35 Кръг/ Левски София - ЦСКА София - /07.06.2023/ 18:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 35 Кръг/ Левски София - ЦСКА София - /07.06.2023/ 18:45 ч.
Привет на всички. ЦСКА като цяло направи добър сезон,но не успяхме да сме шампиони... другия път
- redhooligan
- Контакти:
Хубавото е че взехме мача и тотално надиграхме противниковия отбор, който този път игра нашата роля от последните няколко мача. Относно треньора мисля си че взе максимума от половин отбор дървари на високи заплати. Стига с това гонене на треньори през 4 месеца. Сега кой да дойде на мястото на Илич? Може би Ст. Белчев, после ще го махнем и ще викнем Хр. Янев, след това Любо, Стойчо и така пак в кръг? Да нямаме нужните победи срещу лудогорец, Левски, Числото и Локо Сф дори, но пак ще се повторя: не мисля че проблема е в треньора.
Като грешка на Илич бих отчел привличането на Бамба, Шагонян и Туферджич, макар последният да имаше и някой друг по добър мач. Последните няколко години се вижда, че нямаме качествен нападател и креативен халф. Тук грешката е на оня баламурник от Благоевград с името Стойкас!!! :D Докато този е скаут на отбора, така ще я караме!
Като грешка на Илич бих отчел привличането на Бамба, Шагонян и Туферджич, макар последният да имаше и някой друг по добър мач. Последните няколко години се вижда, че нямаме качествен нападател и креативен халф. Тук грешката е на оня баламурник от Благоевград с името Стойкас!!! :D Докато този е скаут на отбора, така ще я караме!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Класа няма за титла и Европа! Реално ние имаме само 2,3 играча дето стават за нещо. Аз бих отличил Хайнц, Християн Петров, Кареасо и евентуално Назон. Бусато е окей, ама не е някаква забележителна калса, същото важи и за Матеай, Махмутович, Вион, Турицов и Линдзет, всички останали са пълнеж. Ако искаме да ставаме шампиони и прилично представяне в Европа ще трябват още поне 6,7 играча с значително по - висока класа от гореизброените.
Пак това което постигнахме тази година не за отписване. Илич успя да изкара горе долу максимума от това с което разполагаме.
Пак това което постигнахме тази година не за отписване. Илич успя да изкара горе долу максимума от това с което разполагаме.