Да не се заблуждаваме, няма да станем по-добри с тези футболисти. Просто това им е максимума. Не че и треньора ми допада, но той е нов в тоя занаят, все още се учи на треньорство и не можем да го натоварваме с някакви очаквания.
Ако днес оправданието е, че сме били изморени, какво да кажат Пилзен, вчера играха с великия отбор на Шонан, от който също загубихме.
Тая година за мен целта е да започне изграждането на стадиона, затова не се ядосвам на това, че сме слаби. Дано само успеят да преборят Локо Пловдив за третото място, за да играем в ЕКТ.
Зимна подготовка 2020 /ЦСКА - Виктория Пилзен/31.01.2020/17:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимна подготовка 2020 /ЦСКА - Виктория Пилзен/31.01.2020/17:00ч
крушич:
харесва ми тази част от изказването му. Сега ще се мотивират, тъй като са професионалисти. Ако бяхме интригански народ щеше да има сготвен треньор заради това изказване, но сега момчетата ще играят освен за своята и на клуба чест, така и за тази на треньора.
Днес основните ни защитници почиваха, а пък другите получиха възможност, но не се справиха добре. Много неща не се получиха, много играчи не играха въобще. Тези, които получиха възможност да играят, не оправдаха шансовете си.
харесва ми тази част от изказването му. Сега ще се мотивират, тъй като са професионалисти. Ако бяхме интригански народ щеше да има сготвен треньор заради това изказване, но сега момчетата ще играят освен за своята и на клуба чест, така и за тази на треньора.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Kalin123 написа:Да не се заблуждаваме, няма да станем по-добри с тези футболисти. Просто това им е максимума. Не че и треньора ми допада, но той е нов в тоя занаят, все още се учи на треньорство и не можем да го натоварваме с някакви очаквания.
Ако днес оправданието е, че сме били изморени, какво да кажат Пилзен, вчера играха с великия отбор на Шонан, от който също загубихме.
Тая година за мен целта е да започне изграждането на стадиона, затова не се ядосвам на това, че сме слаби. Дано само успеят да преборят Локо Пловдив за третото място, за да играем в ЕКТ.
На фона на мълчанието на Ганчев и на безразличието на Инджов, демонстрирано в отговор на зададен от журналист въпрос, имам усещането, че се разминахме с новия стадион.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:Kalin123 написа:Да не се заблуждаваме, няма да станем по-добри с тези футболисти. Просто това им е максимума. Не че и треньора ми допада, но той е нов в тоя занаят, все още се учи на треньорство и не можем да го натоварваме с някакви очаквания.
На фона на мълчанието на Ганчев и на безразличието на Инджов, демонстрирано в отговор на зададен от журналист въпрос, имам усещането, че се разминахме с новия стадион.
За съжаление си прав, май нещо не е наред там. Аз през цялото време си мислех, че интересите на Инджов са свързани с това той да строи стадиона. Не може той да не знае дали се прави идеен проект, задание за проектиране, архитектура, инженеринг и т.н. Стори ми се, че е обиден с онова изказване.
Kalin123 написа:За съжаление си прав, май нещо не е наред там. Аз през цялото време си мислех, че интересите на Инджов са свързани с това той да строи стадиона. Не може той да не знае дали се прави идеен проект, задание за проектиране, архитектура, инженеринг и т.н. Стори ми се, че е обиден с онова изказване.
Започнаха лошо да се ритат във върховете на държавата и около тях. Изглежда в момента ЦСКА не е сред приоритетните задачи на ръководството.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
- redhooligan
- Контакти:
В последните седмици само Президента, Лотарията и Перничани са на пангара. Така че ние ще си изчакаме реда за стадиона 
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!