Halo написа:Без Стивън Езе, срещу австрийците ще е трудно. Днес е играч на мача за ЦСКА-София.
Точно Стивън Езе спаси доста положения за Локо днес, особено първото полувреме.
Колкото до мача, влезе Джеси и играта стана коренно различна. Джеси е техничен, бърз е и умее да създава положения. Жоржиньо игра на високи обороти до последния момент. От всичките ни крила, Десподов е най-слаб. Мауридес ме изненада много приятно. Този спечели всички първи топки във въздуха, връща се и в защита и спасява високи топки пред вратата ни от статични положения. Като го гледам колко е хладнокръвен пред гола, според мен ще е по-полезен и от Каранга даже. Също е и много комбинативен, умее да комбинира добре със съотборниците си и изобщо веднага се вписа в отбора и даде дух на всички от отбора. Затова след неговия гол всички заиграха по друг начин с положителен знак. Да му пожелаем да няма контузии и все така да се раздава за ЦСКА. И не, не е по-слаб отбора от миналата година. Напротив ! Много по-стабилен е отбора. Секулич е много полезен и се справя страхотно досега. Много стабилна игра. Манолев нека да се възстановява. Секулич трябва да е титуляр десен защитник.
Според мен Ел Маестро, знае какво прави !