Да не стане някъв фаул с Тимонов. Сега проверих в сайта на Уефа, не фигурира в картотекираните играчи. Ето целия списък:
1 Zdravko Chavdarov
12 Ivan Karadjov *
27 Ivaylo Petrov
2 Pavel Vidanov
4 Kostadin Stoyanov
6 Kiril Kotev
13 Aleksandar Branekov
15 Ivan Ivanov
52 Yordan Minev
3 David Mendes Silva
5 Todor Yanchev
11 Orlin Orlinov
14 Svetoslav Petrov
21 Kosta Yanev
22 Elidiano Marques Lima
28 Marcos Antônio Malachias
30 Yordan Todorov
73 Ivan Stoianov
7 Vladimir Manchev
10 Rui Miguel Marinho Reis
18 Atanas Tzankov Zehirov
99 Safet Seidhodzha Durmushali
Армейци, да напълним стадиона!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Армейци, да напълним стадиона!
Ами Караджов защо е с *-може би именно той е сменен с Тимонов-поне аз така предполагам.

cska_90 написа:Ами Караджов защо е с *-може би именно той е сменен с Тимонов-поне аз така предполагам.
тва, че е юноша, а те не се нуждаят от картотека.

- ruslankonev
- Контакти:
Като гледам по телевизията-напълнили сте стадиона
Всъщност, това са истинските фенове на ЦСКА, които заслужават уважение, защото, ако играехте с някой голям отбор, надали за истинските фенове щяха да останат билети.
Срамота е от поне 500 000 фена в София да не напълните поне на 3/4 стадиона.
Всъщност, това са истинските фенове на ЦСКА, които заслужават уважение, защото, ако играехте с някой голям отбор, надали за истинските фенове щяха да останат билети.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Като гледам по телевизията-напълнили сте стадиона![]()
Кашчей, не ми казвай кое е срам и кое не е, когато се отнася до червения отбор...
И не ми прави квалификации кои са истинските фенове и кои не...
Аз дето не можах да отида на този мач заради шефа си , значи не съм истински фен, така ли?
Нямаш представа, че от 1989г. съм бил на 90% от международните мачове на ЦСКА...
България не е само София, това мога да ти кажа - има много ЦСКА-ри, които поради една или друга причина не са успели да отидат на стадиона за този мач....
Слабо играхме, особено през първото полувреме....ФАКТ
Нямаше тази стръв и агресия, надявам се че с течение на времето тези играчи от ЦСКА , голяма част от които за пръв път играят в европейските турнири - ще покажат защо са взети в ЦСКА и ще започнат да играят така, както могат...
А те могат
САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
"Ами очевидно шефа ти е по-важен от любимия ти отбор. 10 000 на първи мач след две години? Ако ще търсим оправдания, давай, ама тва ли е смисъла..."
Проданов, очевидно шефа ми е с по-големи правомощия от мен
Засега
Аз ще съм на линия за другия кръг - дано не ми мине някой голям черен котарак път...
Пък и съм си обещал - ако не ме пуснат - напускам
Тези ще ги отстраним, да видим жребия за следващия кръг....
Как да не псувам "ДАМС"

- не сме напълнили стадиона казваш...Прав си - ама едно е 12 000 на националния, друго е на "Армията"...
Дано да я ремонтират поне толкова, че да придобие лиценз за ЕКТ - жалка история, да не можем да играем в "храма"....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Yasso написа:
Кашчей, не ми казвай кое е срам и кое не е, когато се отнася до червения отбор...![]()
И не ми прави квалификации кои са истинските фенове и кои не...
САМО ЦСКА
Виж какво, не ми казвай какво да пиша и къде да го пиша!
Проглушихте ми очите да ви чета, че сте най-великите, а стадионът беше пълен на 1/4.Нямам предвид лично теб, защото знам, че има хора, които работят и вечер, но хайде да не говорим, че всички фенове работят вечер, та затова не са на мача.Да чукаме ли бас, до каква степен щеше да е пълен стадионът, ако играехте с Барса, Реал, Ман Юнайтед, Милан......Защото щяха да са там, заради чуждия отбор, а не за да подкрепят своят отбор.
Аз, драги, не съм от София, но за 500 000 в София говорех, защото тя е почти 2 000 000, а тук пада тупане в гърдите, че 2/3 България е червена, а 2/3 синя
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":