Извинявам се на цялата червена общност!
Кой е виновен за кризата в ЦСКА? АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е виновен за кризата в ЦСКА? АНКЕТА
АЗ!

[center]

[/center]

[/center]- bilyaletdinov
- Контакти:
Томов е прав за едно. В отбора наистина има пробив. Само остава да каже колко точно взеха от Киро Парахода, за да сринат отбор, който водеше с 8 точки на "Каузата"

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Играчите и ръководството са виновни. Няма никакво движение, грешни пасове в центъра, Суарес и Силва са се забили на двата фланга и едно и също - поемане и навлизане, а там ги чакат по трима защитници. Никакво присъствие на халфовете в наказателното поле, да влезнат зад гърба на защитниците. Никой не се открива да поеме топката. Не е работа на този който владее топката да се пребори, излъже един , двама, трима за да даде удобна топка на съотборника си. Не владеещия топката трябва да намери удобна позиция за да получи топката от свой играч. Ние нямаме и халф. Маркиньос не е дал пас напред цял сезон. Корнерите му стигат с кански усилия до първа греда ! Не може да разчитаме и на футболисти като Галчев и Сънди да ни организират играта ! Сигурен съм, че толкова си могат. Това им е върха. Миле и Жоаким ми харесват, че имат желание и не се страхуват да искат топката. Ръководството е виновно защото не намери пари и трябваше да си продадем нападателя, трябваше да се разделим с Гъргоров и изпуснахме Карата. Нямаха 200-300 хиляди за добър и перспективен халф. Сега остава да изпуснем и Маркович! Ръководството е виновно, защото никому неизвестните Манджукови и Инджови решиха да си направят шумна реклама за сметка на ЦСКА. А можеха да си решат съвсем тихо тяхните взаимоотношения с Томов. Ама не, вижте НА ! Ние вече сме шефове и искаме да сме шампиони във футбола още сега, въпреки, че никога не сме се и събличали по физическо и имаме само на никой нужни играчи. А вече и треньор нямаме ! Сега ще си сложат някой послушко и ще стават шампиони ! Прости селяни !
Първите три точки.
Както се вижда и в анкетата за мен най-виновни са поставящите ултиматуми и втурващи се към титлата и ШЛ, която е незаобиколима цел.
Не е нормално да поставяш "незаобиколими" цели, при положение, че на футболистите им се бавят заплатите и няма къде да тренират.
Както се вижда и в анкетата за мен най-виновни са поставящите ултиматуми и втурващи се към титлата и ШЛ, която е незаобиколима цел.
Не е нормално да поставяш "незаобиколими" цели, при положение, че на футболистите им се бавят заплатите и няма къде да тренират.
- TSHABALALA
- Контакти:
Стойчо и ръководството. Те правят селекция, те ги тренират, те избират игровата схема. Играчите колкото могат толкова играят. Феновете нямат нищо общо, те просто си блеят в клетките. И Домуса отчасти е виновен защото направи твърде силен отбор, който ако го нямаше в момента четирибуквието щеше да начело в класирането и никой нямаше да говори за криза 
Еи тука все футболни спецове в този форум.Голями разбирачи сте особенно новоизлезлите фенове на Лудогорец.До три години ви нямаше емблемата във форума сега сте наи-голямите разбирачи.
Ама що ви се връзвам фукльовци като Домус ага.И тои е един комплексар,ама има с кво ,а вие десеторно повече без нищо.
gergin написа:Еи тука все футболни спецове в този форум.Голями разбирачи сте особенно новоизлезлите фенове на Лудогорец.До три години ви нямаше емблемата във форума сега сте наи-голямите разбирачи.
Хайде уточнете се вече - Лудогорец имат ли фнове или не, защото уж твърдите че няма такива, а непрекъснато недоволствате срещу тях?!
volf написа:gergin написа:Еи тука все футболни спецове в този форум.Голями разбирачи сте особенно новоизлезлите фенове на Лудогорец.До три години ви нямаше емблемата във форума сега сте наи-голямите разбирачи.
Хайде уточнете се вече - Лудогорец имат ли фнове или не, защото уж твърдите че няма такива, а непрекъснато недоволствате срещу тях?!
[offtopic]Нямате фенове... аз ''жертвите не резултата'' не ги броя за фенове!
Teo написа:volf написа:gergin написа:Еи тука все футболни спецове в този форум.Голями разбирачи сте особенно новоизлезлите фенове на Лудогорец.До три години ви нямаше емблемата във форума сега сте наи-голямите разбирачи.
[offtopic]Нямате фенове... аз ''жертвите не резултата'' не ги броя за фенове![/offtopic]
[offtopic]Казваш друго си е да си жертва на прехода от комунизъм към пазарна среда, на мотиватор-манипулатор като Стойчо и нелимитиран измамник като Сашко Томов?![/offtopic]
Последна промяна от volf на 22 мар 2015 10:58, променено общо 1 път.