Крайно време е да го разкараме. И аз бих си оставял дробовете на терена за ЦСКА.
Първо Данчо е играч, който тича неправилно. Качествата са му недостатъчни както за защитник, така и за халф.
Данчо не случайно си спечели прякора Тъча - изцепката му срещу Тулуза ще дава отражение години наред за представянето на ЦСКА в евротурнирите. А това с едно изпълнение на тъч да смълчиш 25 000 пеещи химна на победата не е лесна работа.
Данчо е изключително тактически неграмотен играч с голяма негова помощ загубихме редица точки миналия шампионат - ще дам три основателни примера - ЦСКА - Черно море, мъка, 1:0 в средата на второто полувреме, Данчо прави 3 полседователни фаула в зоната на десния бек в рамите на 6-7 минути, от третото центриране резултатът стана 1:1; Левски-ЦСКА - от половин метър на празна врата Тъча не засича топката за 1:2; в Мездра 2:1 за ЦСКА, последни минути, Тъча е изведен на 1000% позиция - пропуск - 2:2, загуба на първото място и психологическо предимство за противника.
Един лидер не прави такива неща... Данчо не е и няма да бъде легенда на ЦСКА, въпреки гола срещу Леверкузен - първи и последен връх в неговата кариера.
Пожелавам му успех, но до тук... Подкрепям Любо, този ми е причинил твърде бели косми по главата.
Национал ненужен в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Национал ненужен в ЦСКА
Всеки има право на мнение а моето е, че Данчо е един от най-добрите играчи на ЦСКА, откакто съм станал от този отбор - 1984г.

Когато той играе, често на противниците му им остава само да гледат отблизо...
Не може само заради една тактическа грешка в края на мача с Тулуза, да се твърди че целия му почти 7 годишен престой на "Армията" е неуспешен и да се твърди че бил слаб футболист...
Ами то тогава заради онова тактически неправилно отиграване с глава на Зидан на световното, би трябвало по тази логика Франция да легитимира отново гилотината, защото Зидан провали отбора.....
И тук има нещо, както относно напускането на Паредес - искал да играе в друг отбор...
А защо Тошо Янчев не иска или Светльо Петров....
Няколко пъти съм го чувал Данчо да казва, че е спечелил всичко с ЦСКА, затова желанието му е да продължи кариерата си в чужбина....
Прав е - след толкова години на "Армията" му е време да опита да се изяви в някое друго първенство...
Но ако стане факт трансфера му в Локо Сф, какво може да печели още в Бг - нищо
Много го уважавам Пенко, но имам чувството че не казва цялата истина относно Данчо а само част от нея....
И тук имаме светъл пример - нали помните как Стойко искаше да спира с футбола, защото Стойчо не го пускаше титуляр, но после се разбра с ръководството и продължи да играе, но в друг отбор....
На Данчо искрено желая добър трансфер в чужбина, но ако премине в друг бг отбор, отговорността за това трябва да си поемат ръководствата на ЦСКА - административно и треньорско

Когато той играе, често на противниците му им остава само да гледат отблизо...
Не може само заради една тактическа грешка в края на мача с Тулуза, да се твърди че целия му почти 7 годишен престой на "Армията" е неуспешен и да се твърди че бил слаб футболист...
Ами то тогава заради онова тактически неправилно отиграване с глава на Зидан на световното, би трябвало по тази логика Франция да легитимира отново гилотината, защото Зидан провали отбора.....
И тук има нещо, както относно напускането на Паредес - искал да играе в друг отбор...
А защо Тошо Янчев не иска или Светльо Петров....
Няколко пъти съм го чувал Данчо да казва, че е спечелил всичко с ЦСКА, затова желанието му е да продължи кариерата си в чужбина....
Прав е - след толкова години на "Армията" му е време да опита да се изяви в някое друго първенство...
Но ако стане факт трансфера му в Локо Сф, какво може да печели още в Бг - нищо
Много го уважавам Пенко, но имам чувството че не казва цялата истина относно Данчо а само част от нея....
И тук имаме светъл пример - нали помните как Стойко искаше да спира с футбола, защото Стойчо не го пускаше титуляр, но после се разбра с ръководството и продължи да играе, но в друг отбор....
На Данчо искрено желая добър трансфер в чужбина, но ако премине в друг бг отбор, отговорността за това трябва да си поемат ръководствата на ЦСКА - административно и треньорско

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Данчо Тодоров отряза Локо (Сф) и Черно море, остава в ЦСКА
Йордан Тодоров остава в ЦСКА и през новия сезон. Това стана окончателно ясно вчера. Универсалният футболист на "червените" е отказал предложенията на Локомотив (Сф) и Черно море, а добра оферта от чужбина така и не е постъпила. В събота Тодоров обядва с боса на "железничарите" Николай Гигов и личния си агент Емил Данчев. Тогава Гигов официално е поканил Данчо да премине в Локомотив. Отпреди 10 дни пък защитникът има оферта от Черно море. Той обаче е бил категоричен в отказа си и на двете предложения.
"Многократно съм казвал, че в България ще играя само за ЦСКА. Уважавам това, че доста клубове ме ценят, но няма как да сменя ЦСКА с друг клуб у нас. Тук не става въпрос за пари, а за нагласа, ценностна система, за привързаност. Много е трудно след 7 сезона на "Армията" да отидеш в друг отбор от "А" група. Твърдо оставам в ЦСКА. Нямам никакви претенции на кой пост ще играя. Убеден съм, че имам още какво да дам на отбора и ще го правя с желание", обяви Тодоров.
Йордан Тодоров остава в ЦСКА и през новия сезон. Това стана окончателно ясно вчера. Универсалният футболист на "червените" е отказал предложенията на Локомотив (Сф) и Черно море, а добра оферта от чужбина така и не е постъпила. В събота Тодоров обядва с боса на "железничарите" Николай Гигов и личния си агент Емил Данчев. Тогава Гигов официално е поканил Данчо да премине в Локомотив. Отпреди 10 дни пък защитникът има оферта от Черно море. Той обаче е бил категоричен в отказа си и на двете предложения.
"Многократно съм казвал, че в България ще играя само за ЦСКА. Уважавам това, че доста клубове ме ценят, но няма как да сменя ЦСКА с друг клуб у нас. Тук не става въпрос за пари, а за нагласа, ценностна система, за привързаност. Много е трудно след 7 сезона на "Армията" да отидеш в друг отбор от "А" група. Твърдо оставам в ЦСКА. Нямам никакви претенции на кой пост ще играя. Убеден съм, че имам още какво да дам на отбора и ще го правя с желание", обяви Тодоров.
Ем...добре, ама все пак-на кой пост?
За мен двойката Минев-Стоянов отдясно, е най-прилично решение.Данчо-резерва... не върви някак си.Най-елегантно е да го пуснат с минимален трансфер в чужбина.Наистина ще е гадничко Данчо с асистенция или гол срещу ЦСКА, да търка пейкатта-също.
За мен двойката Минев-Стоянов отдясно, е най-прилично решение.Данчо-резерва... не върви някак си.Най-елегантно е да го пуснат с минимален трансфер в чужбина.Наистина ще е гадничко Данчо с асистенция или гол срещу ЦСКА, да търка пейкатта-също.
- a boy named goo
- Контакти:
Sheisse написа:Ем...добре, ама все пак-на кой пост?
Май Данчо ще бъде левия ни бек този сезон, поне това пише в медийте.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Честно казано не съм фен на левите бекове десняци.Данчо е опитен поне и наистина като пожарен вариант може и Данчо/Маркес да стане. Ама...един типичен Ляв Беков все е за предпочитане.Къде е Цоньо Василев....къде Данчо.От по-ново време Тиаго Силва.Интерсчия-ама футболистче....Някой като става, просто си става.Много искам да се държим културно с играчи, които са дали на отбора.Просто не искам от това да страда ЦСКА. Иначе Данчо заслужава само уважение-да, има грешки, но те не са от нежелание.Играчи като него, Тошко и Светльо са малко.Затова и е хубаво да избегне псувните....
Данчо отказа на Гигов и ТИМ
Йордан Тодоров остава на Армията и през следващия сезон.Нека тази година дори и тези от вас, които безпричинно са го освирквали да отдадат нужново уважение на един истински армеец.
Re: Данчо отказа на Гигов и ТИМ
проблема не е че той иска да бяга, а че Пенев не го иска
Котнузията на Янчев и слабата форма на Свтлъо Петров май отварят едно място засега 
Колкото и някои да го плюят, това изказване показва, че е истински армеец. И с Любо са се сдобрили
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!