mistreated написа:Никой не ни е виновен. Честитя победата на на Черно море, играха мъжки и я заслужиха. С тази игра не заслужаваме да сме шампиони. Това е положението! А Чичовото за пореден мач осра състава и смените...
Не те упреквам за мнението колега,но от всички тези футболисти в състава на ЦСКА,Пенев не е купил и наложил нито един.Факт е , че Удоджи заигра много по-добре след като Любо смени чичо си.Факт е , че наложи Тонев и също така много други юноши.Не ми се иска ,нашата публика да става като тази на Левски,а именно да искаме резултати на всяка цена и веднага...Ще си говорим догодина по това време...,ако разбира се Любо не бъде прогонен заради такива "капацитети".Силно вярвам на новите собственици на ЦСКА,вярвам и в тяхната обективност....Запомни , че сме в България и бюджета ни е колкото на най-бедните отбори в ...белгийската лига примерно юпилер.Добър професионалист се става с много теория и малко практика,с много практика се става "майстор" без бъдеще.Твърдя,че имаме голям професионалист за тренер и това не го казвам аз , а солидната му биография.В този смисъл,трябва да му дадем време на Любо,а съм сигурен , че той ще ни даде много поводи за радост и гордост