Кой е най-достоен за модератор в нашия форум?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е най-достоен за модератор в нашия форум?
Гледам във всички теми за модератори пишете, колко безпристрастен трябвало да бъде модератора. Обаче възниква едно въпросче. Безпристрастен от негова гледна точка или от ваша? Защото може той да е преценил, че едно нещо не е подходящо и да изтрие дадено мнение или да накаже потребител, обаче изведнъж всички във форумите на гонг страшно взехте да разбирате от модераторство (нещо за което аз нямам претенции , че разбирам като вас) и всеки си тълкува нашите решения както му падне. Само допреди седмица, на никой тук не му пукаше за модераторите, щото на практика тук почти нямаше такива. Сега пък, всеки само модератора му е в устата, даже почти забравихте да пишете за футбола.
Абе, вие въобще знаете ли какво искате? По принцип, форума винаги си е имал модератор (или поне се водеше Дарина). Тогава беше пълна анархия и постоянно имаше желаещи да се банне някой. За форума се пишеше, че е станал помия и че неможеш две свестни думи на кръст да си кажеш.Тогава, само олигофрените не се оплакваха, защото за тях това беше рай.
Сега , когато се появи някакъв контрол и ония пишлемета изчезнаха от форума или ги изтриват на момента, започнахте да ревете пък, защо са ви резнали или са ви направили забележка. Така като гледам кои са писали против модераторите сте около 20-тина човека, които явно продължавате да употребявате нецензурни думи и обръщения, но също така съм забелязъл, че почти същите сте тези, които като ги обидят скачате до тавана. Интересно защо, аз след като имам 630 мнения до сега ,не са ме баннвали нито един път. Сигурно се ползвам с някакви "привилегии". А има и доста , като мен които не се съобразяват с просташките обръщения и си пишат по темите ,като културни хора. Но явно те не се забелязват, защото не се вписват в общата ви картинка, която на вас ви харесва. За това оставете модераторите на мира, и си пооправете малко речника. Тогава никой няма да ви закача и разговорите по темите ще бъдат по-смислени и по-приятни.
Сега , когато се появи някакъв контрол и ония пишлемета изчезнаха от форума или ги изтриват на момента, започнахте да ревете пък, защо са ви резнали или са ви направили забележка. Така като гледам кои са писали против модераторите сте около 20-тина човека, които явно продължавате да употребявате нецензурни думи и обръщения, но също така съм забелязъл, че почти същите сте тези, които като ги обидят скачате до тавана. Интересно защо, аз след като имам 630 мнения до сега ,не са ме баннвали нито един път. Сигурно се ползвам с някакви "привилегии". А има и доста , като мен които не се съобразяват с просташките обръщения и си пишат по темите ,като културни хора. Но явно те не се забелязват, защото не се вписват в общата ви картинка, която на вас ви харесва. За това оставете модераторите на мира, и си пооправете малко речника. Тогава никой няма да ви закача и разговорите по темите ще бъдат по-смислени и по-приятни.
А какво ще кажете за msm?
Модераторите не са ви враг!
msm или stenly,уравновесени са и са сериозни,поне от това дето съм видял ...и не мисля,че съфорумци от ответния лагер изобщо трябва да дават мнение
. Според мен , трябва да е човек с излишно време и да е доста строг както към свой така и към чужди.Благодаря на тези дето са забелязали потенциал в мене
но съм правил много неща с които да дразня хората от ответния лагер
Stenly или msm това са хората според мен,успех....и не на последно място да е грамотен и да умее да прави забележки относно правописа на потребителите,че в повечето случай е ужасен 

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Смятам, че аз съм достоен за този пост
Бъзикам се, ако трябва да съм честен и аз не знам... Един Ангов или Попкорн... Може би, но да знаете и моята кандидатура остава

Бъзикам се, ако трябва да съм честен и аз не знам... Един Ангов или Попкорн... Може би, но да знаете и моята кандидатура остава

Няма значение кой ще е,само трябва да има достатъчно време и мисля че трябва са 2 човека,сериозни хора.Мисля че 1 трудно ще се справи особеннно в форум на ЦСКА кадето се пише най-много 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
аз или msm сме достойни за модератори, може да не пиша много тук но ми е направило впечатления, псувни и такива неща. Също така подкрепям и Ангофф. Няма да съм безпрестна но като има псувни, винаги ще ги предупреждавам и изтривам, ще си върша работата редовно макар и да съм в Америка.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Предлагам Ангов!Много ми е симпатичен с темите ис поведението си във форума!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
nn72 написа:Предлагам Ангов!Много ми е симпатичен с темите ис поведението си във форума!
нн72 съгласна съм с теб но и аз съм толкова достойна колкото него, редовно чета форума, пиша коментари и от други които чета си правя извода че има много хора които не заслужават да пишат във форумс въобще.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс