rsk написа:По какъв начин те тормози Божков?
Ганчев с какво е по-добър, честен? Да ти припомня ли, че в национален ефир призна, че е манипулирал мачове? След което призоваваше Домуса за феърплей

Той призна и други работи,ама тях удобно ги пропускаме,щот ''те са лъжа''.Половината е истина само,така е.Няма да казвам какво имам предвид,ти знаеш много добре другата половина на изречението.Тя е лъжа,да...само другото е истина.
Инак много откровени истини каза Ганчев,включително и за
издръжката на български отбор.Помниш ли кво каза - ''С билетите от мачовете най много да купим едни обувки на Десподов''.За съжаление в ЦСКА сме така от много години,но има една подробност...вие сте същите,щот вие не можете да се издържате сами като клуб,както е всеки нормален клуб(като Лц,например,ама те са без фенове...лесно е да вземеш отбор от нулата без фенове).Не можете,защото за последнтие 10 години не сте генерирали адекватен приход от трансфер,евромач и т.н.,както е в белите страни.Издържат ви изкуствено и ви наливат изкуствено пари,за да оцелеете.Оня ден Божков ви наля,пак изкуствено,3 милиона,които
после ще си ги иска... безплатен обяд няма.Друг е въпросът вие как ще ги върнете....ами съмнявам се,че ще ги върнете.
Т.е. за да оцелеете собственикът или трябва да е на минус,или да ви спре системите.Гениално...много готино.А после за тирета ми говорите.За тва ми е смешно да чета коментари от конкуренцията на съседната баничарница как ние сме фалирали,а същата не е произвела една кифла през последните 10 години и само я издържат изкуствено.Айде замисли се как вие ей така на фотосинтеза оцелявате.Не си се замислял,убеден съм.Щот вие не сте Славия..там да кретате,да има нещо.Тоя стадион,сектор,футболисти,Обертановци...как става тая работа,приятелче.От другата страна имаме загубена титла с автогол,3 загубени финала,Вадуци,никви трансфери и т.н.......как става тая работа,а?!И чета във вашия форум -> ''Не е важна титла и купа и успехи,важното е да си СПАСИМ КЛУБА''.А как ще спасите клуба без успехи(евромачове,пари,добри футболисти,приходи) бе аланкоолууу...никой не се замисля.

Отгоре спонсорчета и Божковци наготово ще капват парички ей така...а ние ще си падаме от Вадуц,ще врещиме Само Левски и ще се подиграваме на Тирето.То безплатния обяд рано или късно ще свърши,мой човек.И после ще видим дали ще пълните стадиона като нас във В група.Малко ме съмнява.Тъй че на ваше място аз ще съм по кротичък с подигравките,ще си гледам отборчето и ще се моля всяка година да има по един Божков да капва наготово по 3 милиона....