Лимитирани им банковите сметки, играч с лимитирани качества и да го надъхваш, те са му лимитирани качествата. Справка Аднан Янузай.

Говорите абсолютни простотии понякога- не щат да играят, още един такъв мач и да стягат куфарите. Напрегнати били, опънати им нервите, че млякото на кравата секна, горките.

Трудят се неуморно всеки ден, тренират и накрая три паса не могат да си подадат или да организират едно нахлуване по фланга вече седем мача подред. Пародия!

Сериозен точен удар в очертанията на вратата нямаме седем мача, омръзнаха ми тез символики със свещеното кравешко число на
онез! :mrgreen: Хептем за вчерашни ни мислят!

Португалският футболист на ЦСКА Тони Силва заяви, че има фенове, които не заслужават уважение. Думите му дойдоха след скандала пред съблекалнята на отбора след загубата с 0:1 от "Локомотив" (София).
Тъмнокожият играч беше обиждан на расистка основа от няколко фенове, на което им отговори със среден пръст.
"Искам да кажа на всички привърженици на ЦСКА, че не съм тук заради парите. В ЦСКА съм от година и половина и винаги съм с ЦСКА - в лошите и добрите моменти. Тук съм , защото искам да остана в ЦСКА. ЦСКА ми дължи пари, но все още съм тук. Хората мислят, че искам само парите си, но това не е вярно", написа Силва във Facebook.
Той призова запалянковците да го уважават. "Не съм направил нищо лошо на клуба. Винаги съм си казвал, че футболистите не заслужават тези привърженици, защото те са невероятни и никога не се предават. Имам голямо уважение към тях. Съжалявам да го кажа, но има и такива, които не заслужават уважението ми. Нарекоха ме "негър" и "маймуна", а аз не приемам расизма. Извинявам се на всички, които смятат, че съм направил нещо грешно", добави португалецът.
Преди дни той заяви, че иска да си тръгне от ЦСКА, защото е дал всичко, което може на отбора.
Иначе това не трябва да се случва никъде по света, а ако се случва, такива лица не посещават стадиони никога повече! БФС защо спи, а не оправи вече толкова години законите за расизма?! А агитката докога ще продължава да ни вади наказания всеки мач? Видите, че в отбора няма пари, ами спрете се с изцепките, иначе пътят е един- А окръжна селска група, начисто, без дългове и спонсори!

Това ли искаме за великия и славен ЦСКА? Ами те легендите от миналото ще се обърна в гроба и ще почнат да мислят Витоша ли бяхме, Сердика ли, като великия чичо Митко, който снощи ме спука от смях. Повярвайте, за момент си помислих, че нещо аз не съм наред и не помня корените си и за бога чак ровнах в гугъл да проверя!

Е не е при мен проблемът, Витоша, драги ми армейци е другото име на прочутия Левски-Спартак! Такава е трагедията, че от незаинтересованост и корените си забравихме откъде ни тръгват!