XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)

Мнениеот MASTER_COOL » 21 апр 2015 11:21

ivan56 написа:Колкото и да не харесвам Стойчо и вечните му дерективи и мрънкания,с него бяхте първи и отбора играеше що годе добър футбол.
Сега сте един средняшки отбор с никакъв облик и треньор послушко.С цялото ми уважение към Галин Иванов ама не е за ЦСКА.
Явно само Стойчо,може да работи в такава обстановка и да надъхва играчи с лимитирани качества.

+ 1948 !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2015 11:31

Лимитирани им банковите сметки, играч с лимитирани качества и да го надъхваш, те са му лимитирани качествата. Справка Аднан Янузай. :mrgreen: :lol: Говорите абсолютни простотии понякога- не щат да играят, още един такъв мач и да стягат куфарите. Напрегнати били, опънати им нервите, че млякото на кравата секна, горките. :( Трудят се неуморно всеки ден, тренират и накрая три паса не могат да си подадат или да организират едно нахлуване по фланга вече седем мача подред. Пародия! :lol:

Сериозен точен удар в очертанията на вратата нямаме седем мача, омръзнаха ми тез символики със свещеното кравешко число на онез! :mrgreen: Хептем за вчерашни ни мислят! ;)

Португалският футболист на ЦСКА Тони Силва заяви, че има фенове, които не заслужават уважение. Думите му дойдоха след скандала пред съблекалнята на отбора след загубата с 0:1 от "Локомотив" (София).

Тъмнокожият играч беше обиждан на расистка основа от няколко фенове, на което им отговори със среден пръст.

"Искам да кажа на всички привърженици на ЦСКА, че не съм тук заради парите. В ЦСКА съм от година и половина и винаги съм с ЦСКА - в лошите и добрите моменти. Тук съм , защото искам да остана в ЦСКА. ЦСКА ми дължи пари, но все още съм тук. Хората мислят, че искам само парите си, но това не е вярно", написа Силва във Facebook.

Той призова запалянковците да го уважават. "Не съм направил нищо лошо на клуба. Винаги съм си казвал, че футболистите не заслужават тези привърженици, защото те са невероятни и никога не се предават. Имам голямо уважение към тях. Съжалявам да го кажа, но има и такива, които не заслужават уважението ми. Нарекоха ме "негър" и "маймуна", а аз не приемам расизма. Извинявам се на всички, които смятат, че съм направил нещо грешно", добави португалецът.

Преди дни той заяви, че иска да си тръгне от ЦСКА, защото е дал всичко, което може на отбора.

Иначе това не трябва да се случва никъде по света, а ако се случва, такива лица не посещават стадиони никога повече! БФС защо спи, а не оправи вече толкова години законите за расизма?! А агитката докога ще продължава да ни вади наказания всеки мач? Видите, че в отбора няма пари, ами спрете се с изцепките, иначе пътят е един- А окръжна селска група, начисто, без дългове и спонсори! :( Това ли искаме за великия и славен ЦСКА? Ами те легендите от миналото ще се обърна в гроба и ще почнат да мислят Витоша ли бяхме, Сердика ли, като великия чичо Митко, който снощи ме спука от смях. Повярвайте, за момент си помислих, че нещо аз не съм наред и не помня корените си и за бога чак ровнах в гугъл да проверя! :lol: :lol: Е не е при мен проблемът, Витоша, драги ми армейци е другото име на прочутия Левски-Спартак! Такава е трагедията, че от незаинтересованост и корените си забравихме откъде ни тръгват! :lol:
Последна промяна от dreben23 на 21 апр 2015 11:53, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 апр 2015 11:50

vaskonti написа:
onegavon написа:Пропусна да напишеш името на треньора който го налагаше.Относно Витанов момчето си игра прилично на фона на общата посредственост и да трябва да играе редовно.Един Порко е повече от излишен да не кажа вреден за отбора. Биха били добра двойка със Съни обаче той ще си ходи както се очертава.

Никога не съм казвал, че Стойчо не става за нищо. Винаги съм подчертавал, че има своите качества. Но качествата му не са точно на треньор, в най-тесния смисъл на думата. Психолог, мотиватор и неща от сорта - да, но треньор... доста надценен. Две титли с най-скъпите селекции на ЦСКА за всички времена и въпреки това провал след провал в ЕКТ. Това са фактите, а вече кой как ги тълкува, това е отделен въпрос. Аз така ги тълкувам.
[offtopic]п.п. Чудя се, дали Стойчо си е получил процента от трансфера на Чочев или и той си чака като Емил Димитров?[/offtopic]

И двамата заслужават да си получат парите.Единия го е изградил в Етрополе, а другият го наложи и доразви в ЦСКА Младенов.

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 21 апр 2015 11:55

Как е новият ЦСКА? Супер е, а? :oops:
YNWA

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2015 11:57

karager написа:Как е новият ЦСКА? Супер е, а? :oops:

Заприличваме на Витоша постепенно! :cry:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 21 апр 2015 12:03

Нищо, поне се харесваме на vaskonti и petko.h.markov. Нали Манджуков е добър - е видяхме го какво лайно изсра. Ако му пукаше за клуба да го беше оставил да се бори.
YNWA

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 21 апр 2015 12:11

Спокойно бе момчета, и на нашата улица ще изгрее слънце! ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 апр 2015 12:12

Кризата си е криза,кво да се прави :(Случвало и ще се случва и с ЦСКА и с по-големи отбори,така че трябва по-спокойно и хладнокръвно да се действа в тази обстановка :idea: .Причините може да са от всякакво естество-лоша зимна подготовка,напрежение и несигурност сред чужденците,предизвикано от това,че постоянно се тръби в медиите,че са ненужни,че не стават за ЦСКА,че ще ги гонят ,за да може българи да играят и т.н.Отделно ,факт е ,че повечето от футболистите не пасват на стила на игра налаган от новия треньор-бавни са и като движение по терена и като мислене :( Това е,смяната на курса е свързано със сътресения :!: Този е поредният сезон ,който осрахме,най-вече заради организационни и финансови сътресения,дано от тука нататък започне някаква положителна кардинална и стратегическа промяна в развитието на Клубът,защото вече не се издържа :x :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2015 12:14

CSKA_1948_ написа:Спокойно бе момчета, и на нашата улица ще изгрее слънце! ;)

Точно така. Ама много боли докато изгрее.. :cry: :cry: Никога не е боляло така, знам, че има и първи път, но седми и осми са доста в повече. Хайде, вече да изгрява това слънчице, но като знам, че и Литекс понавлезе в спортна форма, ако има и осми, ще погледаме пак залеза! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2015 12:26

Red joker написа:Кризата си е криза,кво да се прави :(Случвало и ще се случва и с ЦСКА и с по-големи отбори,така че трябва по-спокойно и хладнокръвно да се действа в тази обстановка :idea: .Причините може да са от всякакво естество-лоша зимна подготовка,напрежение и несигурност сред чужденците,предизвикано от това,че постоянно се тръби в медиите,че са ненужни,че не стават за ЦСКА,че ще ги гонят ,за да може българи да играят и т.н.Отделно ,факт е ,че повечето от футболистите не пасват на стила на игра налаган от новия треньор-бавни са и като движение по терена и като мислене :( Това е,смяната на курса е свързано със сътресения :!: Този е поредният сезон ,който осрахме,най-вече заради организационни и финансови сътресения,дано от тука нататък започне някаква положителна кардинална и стратегическа промяна в развитието на Клубът,защото вече не се издържа :x :!:

Съгласен съм, но, хора, ние не само губим мачове и точки, не можем да вкараме един гол :lol:, това е все едно да паднеш 3:0 във волейбола, това е съмнителното в сътресенията. А сезонът беше спечелен, да не ми излизат с жалките си оправдания- нямаше по-добри от нас, а сега изведнъж сме лимитирани. Как става това бе, аз съм играл за белята пак тва число седем години футбол и който си беше лимитиран си е лимитиран, както и да го надъхваш, не става. А тия хубавци изведнъж спряха, веднага да им се тества урината от архива. А щом не е липса на чудотворна съставка, в отбора има некадърни футболисти (това не го вярвам все още), че и треньори (но това вече се набива на очи). :(

Адмирирам представянето на Петър Витанов единствено, така трябва да играе футболист на ЦСКА, не като Тони Силва, а после да се плаче на арменския поп във фейсбук, че му викали маймуна. Той даже не от седем, от 14 мача си е такова дърво, ако не и повече! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “ЦСКА”