XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)

Мнениеот kolokolo » 21 апр 2015 10:07

ceBep написа:Целия свят копира от вас, а Офанзива седят с линийката и транспортира и чакат само да направите хорео, за да изкопират до милиметър. Аре, морална победа за тебе, филмар.

Всъщност , Офанзива лапат пишката на Животното и с влажен поглед питат за още .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 апр 2015 10:22

Бате ти Офанзива не я гледай, защото Офанзива отдавна е без конкуренция в своята област и отдавна печели своите победи.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 апр 2015 10:30

39 гола за ЦСКА преди нова година

10 гола за Буш и 2 асистенции
4 гола за Карачанаков и 3 асистенции

Това са 19 гола

Имаме и победа над Хасково с 4:0 и с 2:4, както и една победа над Марек с 5:0, та значи само от тия три мача срещу изпадащите сме отбелязали 13 гола

Моят извод е, че си бяхме слаби и миналата година, но поне имахме Буш и Карата, на тяхно място сега играят Николич и ?

Галчев, Крачунов, Апостол, Маркиньос, Жоаким, Николич, Оршулич, Дивиш, Милиш и т.н - с тези толкова.

За едно нещо му благодаря на Стойчо, рече и отсече, че на наши кадри няма да разчита и ги запрати в Б група, та благодарение на това, момчетата тренират нормално и се надявам например Радой Божилов да ни радва другия шампионат

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 21 апр 2015 10:37

Няма защото да правите драми момчета, аз вярвам, че е напълно реалистично любимият ви отбор да реализира гол до края на плейофите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 апр 2015 10:45

За мача няма какво да коментрирам - ЦСКА не ме интересува..
Направи ми впечатление обаче тоталното самозабряване на някакви индивиди наричащи се фенове , които раздават правосъдие. Как да не ти стане жал за футболистите на ЦСКА , чисто човешки, както за и Тони Силва.
Никога няма да сме като вас...и се гордея с това !
А и когато говорите за клетката в Разград..си помислете, не заслужавате ли такава клетка ! За държащи се като животни (същите тези от сектор Г) - клетка ! :shock:
Последна промяна от snakebite на 21 апр 2015 10:47, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

годе

Мнениеот годе » 21 апр 2015 10:46

nghcvth написа:Няма защото да правите драми момчета, аз вярвам, че е напълно реалистично любимият ви отбор да реализира гол до края на плейофите.

Твърде е вероятно,приятелю,но само от дузпа! Сам знаеш,че от игрова ситуация, това няма как да стане!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 апр 2015 10:49

snakebite написа:За мача няма какво да коментрирам - ЦСКА не ме интересува..
Направи ми впечатление обаче тоталното самозабряване на някакви индивиди наричащи се фенове , които раздават правосъдие. Как да не ти стане жал за футболистите на ЦСКА , чисто човешки, както за и Тони Силва.
Никога няма да сме като вас...и се гордея с това !
А и когато говорите за клетката в Разград..си помислете, не заслужавате ли такава клетка ! За държащи се като животни (същите тези от сектор Г) - клетка ! :shock:

Никога няма да сте като нас, разбира се.
Вие сте Селяни ! :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 апр 2015 10:57

Реално след вчера изпуснахме възможността да играем в ЕКТ и мисля, че е за добро!
@ Довършваме шампионата и лятото кардинални промени на всички нива... :idea:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 апр 2015 11:15

Колкото и да не харесвам Стойчо и вечните му дерективи и мрънкания,с него бяхте първи и отбора играеше що годе добър футбол.
Сега сте един средняшки отбор с никакъв облик и треньор послушко.С цялото ми уважение към Галин Иванов ама не е за ЦСКА.
Явно само Стойчо,може да работи в такава обстановка и да надъхва играчи с лимитирани качества.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2015 11:17

Още не сме ги изпуснали реално, но след осмия мач с Литекс вече може и да ги изпуснем! :lol: Само мога да кажа, че след вече толкова много години такъв термин армейска чест вече не съществува и няма да им го простим никога! :cry: :mrgreen:

Моля прочетете подписа и нека се заформи една дискусия, защото ако това не е бойкот, си е липса на отвара- на другите простотии, че им крехка психиката не вервам. А и друго, да вземат да идат на кино преди мач, че работите не вървят на добре или да им лее някоя сръбска лечителка куршум против страх! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”