I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1

Мнениеот Teo » 21 юли 2014 00:55

Прибрах се : )

Пълен сектор, взехме си трите точки и мислим за четвъртък!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: I кръг: Литекс - ЦСКА

Мнениеот защо » 21 юли 2014 01:00

Venko123 написа:Изключително интересни индивиди сте ми някои.
ЦСКА играе несполучливо в Европа от 89-90 година! Имаме няколко проблясъка при Чичо Митко 98 година и при Йешич с направения от Стойчо през 2002 отбор срещу Байер 3 години по-късно!

Еее, забравяш двата престоя на Паро в ЦСКА. Първия път отстранихме Парма, отборът с най-голям бюджет в света по това време ( след мача и на наште фланелки се появи логото на Синтофарм), а втория - Шахтьор. На Паро това му е най-голямата сила, да стегне отбора и да го настрои за подвиг срещу някой голям. Сигурен съм, че с тия лавандули, дето имаме в момента, като нищо ще отстрани някой като Интер, М'гладбах, Евертън или Севиля, ако му паднат в ЛЕ. Нататък може и да не му тръгне много добре, щото не ги усеща толкова играчите, какво могат и кое правят най-добре, Стойчо може да направи по-добър отбор с това, което има, Пенев и още по-добър, хем и да роди някоя нова звезда, за която и майка ѝ не е подозирала, че е такъв талант, ама Паро е Царят на геройствата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2014 02:40

Пишеш глупости. Отстраняването на Парма беше 1991-а, още имаше някакво ниво в клуба останало от времената до 1989-а, а Шахтьор бяха отстранени с играч като Любо Пенев в състава, отделно украинците тогава бяха много далеч от това, което са днес.

Несравнимо е с днешните времена, така че не ми го превъзнасяй толкова тоя изперкал старец Паро.

А това че Парма били с най-голям бюджет в света тогава са научни фантастики и пълни измишльотини.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 юли 2014 09:21

Прекрасна победа :shock: да,точно така!Отидохме да победим и го направихме.Към момента това е най-важното за да имаме самочувствие за четвъртък,защото това е важният ни мач-ЕКТ!Хареса ми номер 48 и ми се стори,че номер 20 направи страхотен пробив :? все пак беше от далечната страна и не съм много сигурен.На този етап не съм се затормозявал да помня имената,ще изчакам Стойчо да избистри състава :lol: .Номер 17 също ми хареса,за него разбрах че е румънчето :lol: !Аз не си правя труда да ги запомня,Стойчо трябва да направи страхотен,нападателен,безкомпромисен отбор :? !Доста егоистично,нали?
Иначе денят беше страхотен,пътуването дълго,бирата много,приятелите страхотни! 8-)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 21 юли 2014 10:53

След двата изиграни от ЦСКА мачове вече съм сигурен, че ще се мъчим още няколко кръга, докато се ърнат контузените и новите влезнат в час. Бях в Ловеч и от трибуните ми е трудно да дам отценка за футболните достойнства на срещата. В този момент, с чисто нови 14 играча са ни нужни всички възможни точки. Победа в Лига Европа или дори грозно продължаване също. Вижда се, че ЦСКА е по-сериозния отбор от Зимбру, но реванша ще е много труден. Молдовците имат гол на чужд терен и 0:0 ги остройва. Вкараме ли гол още първото полувреме ще ги отстраним, а ако е последните минути още по-добре. Надявам се да поведем в началото, защото не искам да си късам нервите, както на В.Левски. В Ловеч отбора ни доказа, че може да вкара дори с късмет от единственото си положение, което е патент на големите отбори, когато с в криза. Задава се страстна седмица, в която можем да полетим, но и да се закопаем. Две победи срещу Зимбру и Левски ще дадът крила на отбора, а новите ще станат много по-уверени.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2014 12:09

Swarovski написа:
RedeviL написа:
Venko123 написа:Щом казваш...Нека така да е. :)

Пак казвам - за искане на оставка и дума не става! Единствено изразявам мнение, че със Стойчо отборът няма да подобри и надради играта от предишния сезон.

С едно бих се съгласил с теб- Стойчо няма да подобри играта на отбора! Все пак, ако по- някаква случайност играта на отбора се подобри, сравнение с миналия сезон, няма да е той виновника.
Хубавото на Стойчо е, че има характер и може да ни държи над водата, за разлика от сините съседи, които нямат такъв треньор и се гърчат с някакви очаквания и неизпълнени обещания.
Честно казано, предпочитам бетона на Стойчо, отколкото знайни и предимно незнайни физкултурници да се учат на гърба на ЦСКА, нещо което според мен направи Радуканов.
Играта според мен не, че е толкова слаба, колкото постна, безвкусна, а това няма как да не се набива на очи, още повече една седмица след финала на световното. Но по стандартите в двубоите между двата отбора от последните години, този си беше направо велик...

Това е основният въпрос! А че тъпчем на едно място и нищо не се променя е ясно..Лично аз обаче не виждам качествен треньор, който да надради играта на отбора, но това не трябва да служи за орпавдание и да се спестяват някои очевидни критики към тактиката и играта!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2014 12:40

ros написа:
RedeviL написа:
Venko123 написа:Щом казваш...Нека така да е. :)

Пак казвам - за искане на оставка и дума не става! Единствено изразявам мнение, че със Стойчо отборът няма да подобри и надради играта от предишния сезон.

С всичсо съм съгласен, остана да намериш четири - пет НЕ ПОВЕЧЕ класни, ама класни футболисти, по възможност българи и един треньор, който ще може да надгражда... ДА ОСИГУРИШ ФИНАНСИРАНЕ ЗА ЗАПЛАТИТЕ И ТРАНСФЕРНИТЕ ИМ СУМИ и ще заиграем както искаш.

Ти с трици маймуни ловил ли си? Чудиш се защо вземаме 10-15 незнаийни... ами защото са без пари и се надяваме поне двама-трима да станат... Защото за без пари е това - идват ти вчера и днес играят, щото просто са на пожар. На теория всички знаем идеално нещата. Остана да намериш Абрамович или спонсор от ранга на Coca Cola ;) Тогава всичко ще е ОК

На черното не мога да кажа бяло! Напълно съм съгласен, че като всяко ново нещо и този отбор има нужда от време за обиграване и избистряне на титулярите. Ясно е, че това не е пълният потенциал на отбора, но това не променя мнението ми за Стойчо! Никой не отрича, че е борбен характер и добър мотиватор, че умее да вдига духа на играчите в моменти на криза! Всичко изброено дотук обаче са само ментални качества.. В тактическо отношение е изключително едностранен и предвидим! Да, факт е, че ЦСКА изпитва сериозни проблеми от край време, но това не пречи да се търси вариативност в тактически план и по-конктретно в граденето на играта.. Нима искате да ми кажете, че стилът на игра в ЦСКА от края на миналия сезон беше по-различен от видяното срещу Литекс вчера!? Аз отказвам да повярвам, че това са реалните технически възможности на футболистите и затова сме принудени да играем по този начин! Писна ми вече от тези клишета "по-добре грозна победа, отколкото красива загуба"! Така или иначе отборът не печели никакви титли, по-миналата година отпаднахме от словенски анонимници, а тази е много вероятно и от молдовски.. В крайна сметка нали всички повтаряме, че целите трябва да са занижени, поне докато не се изчистят дълговете и клубът не си стъпи на краката!? Какъв тогава е проблемът да се търси по-привлекателен стил на игра, с повече комбинативност и надиграване със съперника!? И не ми излизайте с тезата, че видиш ли не сме Барса и Реал, защото реално погледнато това, което практикуваме в момента е всичко друго, но не и футбол! Най-слабите отбори в полското, унгарското и румънското играят по-правилно от нас.. То и затова в Европа вече ни бият всякакви анонимни отборчета, защото нивото ни е крайно ниско и изостанало! И отново имам усещането, че само се залъгваме, че развитието и надграждането е преди целите, а този страхлив стил на игра и неговото поощрение от страна на феновете го доказва.
Последна промяна от RedeviL на 21 юли 2014 13:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 21 юли 2014 12:59

RedeviL написа:На черното не мога да кажа бяло! Напълно съм съгласен, че като всяко ново нещо и този отбор има нужда от време за обиграване и избистряне на титулярите. Ясно е, че това не е пълният потенциал на отбора, но това не променя мнението ми за Стойчо! Никой не отрича, че е борбен характер и добър мотиватор, че умее да вдига духа на играчите в моменти на криза! Всичко изброено дотук обаче са само ментални качества.. В тактическо отношение е изключително едностранен и предвидим! Да, факт е, че ЦСКА изпитва сериозни проблеми от край време, но това не пречи да се търси вариативност в тактически план и по-конктретно в граденето на играта.. Нима искате да ми кажете, че стилът на игра в ЦСКА от края на миналия сезон беше по-различен от видяното срещу Литекс вчера!? Аз отказвам да повярвам, че това са реалните технически възможности на футболистите и затова сме принудени да играем по този начин! Писна ми вече от тези клишета "по-добре грозна победа, отколкото красива загуба"! Така или иначе отборът не печели никакви титли, по-миналата година отпаднахме от словенски анонимници, а тази е много вероятно и от молдовски.. В крайна сметка нали всички повтаряме, че целите трябва да са занижени, поне докато не се изчистят дълговете и клубът не си стъпи на краката!? Какъв тогава е проблемът да се търси по-привлекателен стил на игра, с повече комбинативност и надиграване със съперника!? И не ми излизайте с тезата, че видиш ли не сме Барса и Реал, защото реално погледнато това, което практикуваме в момента е всичко друго, но не и футбол! Най-слабите отбори в полското, унгарското и румънското играят по-правилно от нас.. То и затова в Европа вече ни бият всякакви анонимни отборчета, защото нивото ни е крайно ниско и изостанало! И отново имам усещането, че само се залъгваме, че развитието и надграждането е преди целите, а този страхлив стил на игра го доказва.

Ми ако тръгнем да играем красиво с дървените ни футболисти всеки по-грамотен отбор ще ни разбие на контраатака. Тогава ще ревете, че Стойчо е виновен, че отнасяме по няколко парцала. Я си представете вчера ако натиснем Литекс колко гола щяхме да отнесем само от Асприля на контра. Та той няколко пъти надбягваше бековете, хем се бяхме прибрали 9 човека в нашата половина. Нивото ни е ниско и трябва да се надлъгваме. Преди 9 години с Велизар, Брито, Гъргоров, Мукаси и някои други можехме да си позволим да мачкаме. Сега с Жоаким, Галчев, Сънди и Карачанаков технически е невъзможно.
Непростимо е отбор като Литекс, в който има няколко футболисти, които спокойно могат да се надиграват 1:1 да не може да ни вкара в кошарата ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2014 13:08

Ми не съм много сигурен! С какво тези дървари от Литекс са по-добри!? Този стил на игра бих разбрал и одобрил само, ако е приложен срещу по-стойностен тим! Не е нормално срещу отбор като Литекс да се страхуваш да търсиш по-комбинативен футбол и да нямаш три поредни паса по трева за цял мач! Вместо това дълги и балонни изритвания на топката и никаква идея в атака.. Съжалявам, но това не го разбирам!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2014 13:14

Дори с тази затворена игра от вчера Литекс имаха няколко сто процентови чисти положения, с които можеше да ни отбележи няколко гола, ако не беше некъдърността на черната перла Асприля.. А реално погледнато, ние вкарахме без чисто голово положение. Късметът е, част от играта, но не може да разчитаме постоянно на него!

Върни се в “ЦСКА”