Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот paro24 » 17 май 2014 17:43

До сините госпожици дето гледат в паничката на ЦСКА.
Има един отбор в България дето има 42 млн дългове
и затова е наказан от УЕФА, но той не е ЦСКА.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2014 18:50

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров сподели след мача с Локомотив Пловдив и края на сезона, че е оптимист за бъдещето на клуба, дори и при вариант, че кампанията с акциите се окаже неуспешна.

„Надявам се тези трудности, които ги имахме тази година, да са много по-малко“, сподели Тодоров. „Казах, че дори и да не е успешна кампанията с акциите, ние работим по един план, който сме начертали. Щеше да е по-лесно, ако беше успешна емисията, но смятам, че така или иначе нещата пред отбора се случват и се стабилизират.“

Нещо взехме да бием отбой ли???

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 май 2014 18:50

Не.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 17 май 2014 21:57

Пишете докато можете в тая тема защото в понеделник след 17ч отива в архива.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 май 2014 22:27

onegavon написа:Пишете докато можете в тая тема защото в понеделник след 17ч отива в архива.

Кво да пишем? Очевидно емисията пропада. Да, Лупи може да изкупи останалите акции в понеделник, за да е успешна, ако има 3 млн в брой, но това не променя нещата. Спасението на ЦСКА е другаде.
Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 май 2014 22:34

sin4ec написа: Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.

Откога левскарите слушате Дучето,или го слушате,само когато сте на един акъл??! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 май 2014 22:57

CSKA 78 написа:
sin4ec написа: Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.

Откога левскарите слушате Дучето,или го слушате,само когато сте на един акъл??! :lol:

За разлика от тебе, аз познавам Дучето от времето, когато с Фризьора и Ченцо бяха лидерите на червената агитка. Бяхме противници, но сядахме и на една пейка с пушкаровка. Аз съм доста по-малък от тях, но ги знам. Е, ако понятия като Фризьора, Ченцовката, Владо Кьорав, Къро, пушкаровка са ти непознати, няма за какво да говорим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 май 2014 23:09

sin4ec написа:
аз познавам Дучето от времето, когато с Фризьора и Ченцо бяха лидерите на червената агитка. Бяхме противници, но сядахме и на една пейка с пушкаровка. Аз съм доста по-малък от тях, но ги знам.

Браво на теб!И как така не си станал ЦСКА-р сред това обкръжение? 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 май 2014 19:44

Аз си купих акции и няма да ми е приятно ако емисията се провали и трябва да се връщат парите. Допоследно се надявам, че може да стане чудо и нещата да се поправят. Гледах интервютата на Томов и Тодоров и не съм съгласен, че феновете са виновни ако продажбата се провали. Според мен самото име на първия отблъсна много заинтересовани. Сигурен съм, че който и друг да беше положението щеше да е различно. Отделно и някои банки искаха комисионни почти, колкото най-малкия пакет акции. Не разбирам, каква е тази разлика от 5 до 18 лева? Хората в провинцията също нямаха нужната яснота или възможност да помогнат. Не знам, как е било в чужбина, но едва ли е било лесно. Идеята е нова и ние я прегърнахме с надежда без да отчетем, че финансовото състояние на българина е тревожно. Всеки мисли първо за хляба си и чак после за глезотии. Ходи кажи на жена ти, че вместо да платиш тока си купил акции на ЦСКА. Едва ли ще те разбере, а и да го направи ще ти стъжни живота.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 май 2014 21:05

angelofdeath написа:Аз си купих акции и няма да ми е приятно ако емисията се провали и трябва да се връщат парите. Допоследно се надявам, че може да стане чудо и нещата да се поправят. Гледах интервютата на Томов и Тодоров и не съм съгласен, че феновете са виновни ако продажбата се провали. Според мен самото име на първия отблъсна много заинтересовани. Сигурен съм, че който и друг да беше положението щеше да е различно. Отделно и някои банки искаха комисионни почти, колкото най-малкия пакет акции. Не разбирам, каква е тази разлика от 5 до 18 лева? Хората в провинцията също нямаха нужната яснота или възможност да помогнат. Не знам, как е било в чужбина, но едва ли е било лесно. Идеята е нова и ние я прегърнахме с надежда без да отчетем, че финансовото състояние на българина е тревожно. Всеки мисли първо за хляба си и чак после за глезотии. Ходи кажи на жена ти, че вместо да платиш тока си купил акции на ЦСКА. Едва ли ще те разбере, а и да го направи ще ти стъжни живота.

Разбира се, че не са виновни феновете, а инициаторите на това публично предлагане. Мнението на обществото за Томов, комисионните на банките, разпределението на посредниците из страната, финансовото състояние на хората и т.н. не са оправдания, а са фактори, които влияят и които трябва да се вземат под внимание предварително. :!: Ама е по-лесно да обвиниш банките, феновете и някакви въображаеми недоброжелатели, отколкото да признаеш, че си се издънил.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”