До сините госпожици дето гледат в паничката на ЦСКА.
Има един отбор в България дето има 42 млн дългове
и затова е наказан от УЕФА, но той не е ЦСКА.
Ще спасим ли ЦСКА София ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров сподели след мача с Локомотив Пловдив и края на сезона, че е оптимист за бъдещето на клуба, дори и при вариант, че кампанията с акциите се окаже неуспешна.
„Надявам се тези трудности, които ги имахме тази година, да са много по-малко“, сподели Тодоров. „Казах, че дори и да не е успешна кампанията с акциите, ние работим по един план, който сме начертали. Щеше да е по-лесно, ако беше успешна емисията, но смятам, че така или иначе нещата пред отбора се случват и се стабилизират.“
Нещо взехме да бием отбой ли???
Пишете докато можете в тая тема защото в понеделник след 17ч отива в архива.
onegavon написа:Пишете докато можете в тая тема защото в понеделник след 17ч отива в архива.
Кво да пишем? Очевидно емисията пропада. Да, Лупи може да изкупи останалите акции в понеделник, за да е успешна, ако има 3 млн в брой, но това не променя нещата. Спасението на ЦСКА е другаде.
Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа: Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.
Откога левскарите слушате Дучето,или го слушате,само когато сте на един акъл??!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:sin4ec написа: Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.
Откога левскарите слушате Дучето,или го слушате,само когато сте на един акъл??!
За разлика от тебе, аз познавам Дучето от времето, когато с Фризьора и Ченцо бяха лидерите на червената агитка. Бяхме противници, но сядахме и на една пейка с пушкаровка. Аз съм доста по-малък от тях, но ги знам. Е, ако понятия като Фризьора, Ченцовката, Владо Кьорав, Къро, пушкаровка са ти непознати, няма за какво да говорим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:
аз познавам Дучето от времето, когато с Фризьора и Ченцо бяха лидерите на червената агитка. Бяхме противници, но сядахме и на една пейка с пушкаровка. Аз съм доста по-малък от тях, но ги знам.
Браво на теб!И как така не си станал ЦСКА-р сред това обкръжение?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
angelofdeath
- Контакти:
Аз си купих акции и няма да ми е приятно ако емисията се провали и трябва да се връщат парите. Допоследно се надявам, че може да стане чудо и нещата да се поправят. Гледах интервютата на Томов и Тодоров и не съм съгласен, че феновете са виновни ако продажбата се провали. Според мен самото име на първия отблъсна много заинтересовани. Сигурен съм, че който и друг да беше положението щеше да е различно. Отделно и някои банки искаха комисионни почти, колкото най-малкия пакет акции. Не разбирам, каква е тази разлика от 5 до 18 лева? Хората в провинцията също нямаха нужната яснота или възможност да помогнат. Не знам, как е било в чужбина, но едва ли е било лесно. Идеята е нова и ние я прегърнахме с надежда без да отчетем, че финансовото състояние на българина е тревожно. Всеки мисли първо за хляба си и чак после за глезотии. Ходи кажи на жена ти, че вместо да платиш тока си купил акции на ЦСКА. Едва ли ще те разбере, а и да го направи ще ти стъжни живота.
angelofdeath написа:Аз си купих акции и няма да ми е приятно ако емисията се провали и трябва да се връщат парите. Допоследно се надявам, че може да стане чудо и нещата да се поправят. Гледах интервютата на Томов и Тодоров и не съм съгласен, че феновете са виновни ако продажбата се провали. Според мен самото име на първия отблъсна много заинтересовани. Сигурен съм, че който и друг да беше положението щеше да е различно. Отделно и някои банки искаха комисионни почти, колкото най-малкия пакет акции. Не разбирам, каква е тази разлика от 5 до 18 лева? Хората в провинцията също нямаха нужната яснота или възможност да помогнат. Не знам, как е било в чужбина, но едва ли е било лесно. Идеята е нова и ние я прегърнахме с надежда без да отчетем, че финансовото състояние на българина е тревожно. Всеки мисли първо за хляба си и чак после за глезотии. Ходи кажи на жена ти, че вместо да платиш тока си купил акции на ЦСКА. Едва ли ще те разбере, а и да го направи ще ти стъжни живота.
Разбира се, че не са виновни феновете, а инициаторите на това публично предлагане. Мнението на обществото за Томов, комисионните на банките, разпределението на посредниците из страната, финансовото състояние на хората и т.н. не са оправдания, а са фактори, които влияят и които трябва да се вземат под внимание предварително.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!