Какво искам от новите собственици(ТИТАН и Арабските шейхове)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Какво искам от новите собственици(ТИТАН и Арабските шейхове)

Мнениеот batceko » 26 дек 2008 05:49

.... и от какъв зор някой ще налива пари в цска ... или по точно в такива количества че да стане сила в Европа ... нали с такива пари и Доростол Силистра може да стане сила в Европа ..... трябва да си много тъп за да вярваш че в ситуация на световна криза някой ще си налива парите напразно ... мисля че ще плачете за Томов - не че е цвете и о нее той си е тъпан от класа , но беше шеф на Кремиковци и финасираше цска с пари от комбината т.е. от държавата т.е. от всички нас естествено без да пита дали сме съгласни щото далеч не всички са фенове на свинския отбор ... а така пари лесно се дават .... не се ли чудите колко кинта са раздадени за да може да се подсигури 16 точки разлика послучай юбилея ... може да сте прости ама предполагам че не сте чак пък толкова наивни за да си правите изюлия че тези 16 точки са дошли от прекрасната ви игра :D :D :D .... а иначе каква е целта на покупката на цска , ако въобще се стигне до такава щото засега всичко е на ниво предварителен договор , та каква е целта скоро ще стане ясно .... но нещо ме кара да си мисля че няма да ви хареса накрая .... крайно време е да разберете че българскките отбори са обречени да си останат в кочинката , въпреки че естествено там приоритет има цска като най свински отбор :D :D :D .... за добро или лошо времето когато цска беше витрина на партията и разполагаше с най добрата селекция , бази , средства и т.н. отмина .... за огромно съжаление на геогри атанасов - един псевдо журналист и наистина достоен за пресаташе на свинския отбор :D :D :D

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 26 дек 2008 16:09

CSKA ULTRAS 15 написа:Искам да налеят толкова пари в ЦСКА че да можем да пртиводействаме на големите в Европа и искам да построят нови бази и да ремонтират стадиона или да построят нов.И икам да сложат Георги Атанасов за пресаташе.Ништо повече не искам. А бе с една дума искам ЦСКА да е отново име в Европа.

ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ ЗА ЦСКА :roll:

Хахахахах
и аз искам българския футбол да ъпне нивото ама няма
не става само с мечти тряа и време и пътя по който се развиваме да е правия... и бъдете малко реалисти :D :D :D
Левски София(TM)

Потребителски аватар
pantevich72
Контакти:

Мнениеот pantevich72 » 26 дек 2008 17:07

:) ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД ЩО МИ ПИСНА ОТ АМБРЯЖИ!!!

Върни се в “ЦСКА”