pomiqrat написа:4-6-0, която май прелива в 4-5-1 и в 4-3-3
Ако питаш мен прелива от пусто в празно в главата на Пенев

Все пак успех срещу Динамо и дано най-накрая българският футбол отново да направи сериозен пробив в Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pomiqrat написа:4-6-0, която май прелива в 4-5-1 и в 4-3-3

drakona25 написа:От мненията дотук става ясно едно , ч е никой не може да каже каква всъщност е системата на игра в ЦСКА (4-5-1, 4-6, 4-2-4, 4-3-3, и т.н) , а з мога да кажа че треньорът Пенев въобще не знае какаво прави и само КЪСМЕТЪТ И ЖЕЛАНИЕТО НА ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ОТБОРА ДА ИЗЛЕЗЕ КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ В СБЛЪСЪКАС ДИНАМО

[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]lacho_trepacho написа:drakona25 написа:От мненията дотук става ясно едно , ч е никой не може да каже каква всъщност е системата на игра в ЦСКА (4-5-1, 4-6, 4-2-4, 4-3-3, и т.н) , а з мога да кажа че треньорът Пенев въобще не знае какаво прави и само КЪСМЕТЪТ И ЖЕЛАНИЕТО НА ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ОТБОРА ДА ИЗЛЕЗЕ КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ В СБЛЪСЪКАС ДИНАМО
Ти недей да се косиш за тия работи, има си треньор. Седи мирен. Напрактика е невъзможно човек да знае с каква схема на игра ще излезе отбора в четвъртък и именно това е едно от оръжията на Любо. Със сигурност ще успее да изненана своя колега от Динамо. Та той клетия човечец няма да знае какво да каже на неговите футболери и ще има едно много голямо объркване в руския лагер. Това ще ни помогне да ги ударим с 1 на нищо и готово. Вие защо мислите, че от както Л. Пенев е тренер няма нито една открита тренировка на отбора?

124 написа:... Много не разчитай на тая работа.А като гледах снощи Динамо,едва ли ще се объркат.Трудно ще минете без гол, тактическите умения на Пенев са доста съмнителни,но да видим...

Yasso написа:Морозс и Спас трябва да са титуляри
a boy named goo написа:Yasso написа:Морозс и Спас трябва да са титуляри
Да ти кажа, не съм много сигурен за Спас Делев. Със сигурност е много талантлив играч, но ако бъде пуснат срещу Динамо Москва, това ще бъде дебюта му за ЦСКА. Не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, пълния стадион и голяма отговорност, тъй като това ще е един от най-важните ни мачове за годината. Доскоро Спас Делев игра във "В" група, а сега изведнъж ще се изправи срещу Динамо Москва пред страховита обстановка на националния стадион.
За Морозс съм напълно съгласен, задължително трябва да започне, това е един наистина много агресивен футболист, който отнема доста топки, определено такъв играч ще ни бъде необходим да се бори със здравите руснаци.
На мнение съм, че трябва да започнем с 3 дефанзивни халфа - Янчев, Морозс, Янев, защо не и на терена да се появи и Светльо Петров. На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо
 Или пак не съм разбрал...
  Или пак не съм разбрал...ko6rata написа:a boy named goo написа:Yasso написа:Морозс и Спас трябва да са титуляри
Да ти кажа, не съм много сигурен за Спас Делев. Със сигурност е много талантлив играч, но ако бъде пуснат срещу Динамо Москва, това ще бъде дебюта му за ЦСКА. Не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, пълния стадион и голяма отговорност, тъй като това ще е един от най-важните ни мачове за годината. Доскоро Спас Делев игра във "В" група, а сега изведнъж ще се изправи срещу Динамо Москва пред страховита обстановка на националния стадион.
За Морозс съм напълно съгласен, задължително трябва да започне, това е един наистина много агресивен футболист, който отнема доста топки, определено такъв играч ще ни бъде необходим да се бори със здравите руснаци.
На мнение съм, че трябва да започнем с 3 дефанзивни халфа - Янчев, Морозс, Янев, защо не и на терена да се появи и Светльо Петров. На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо
Спас не е ли все още контузенИли пак не съм разбрал...

a boy named goo написа:...На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта