С това катеначо срещу Динамо незнам кво ни чака

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Delux
Контакти:

Re: С това катеначо срещу Динамо незнам кво ни чака

Мнениеот Delux » 16 авг 2009 10:27

danko_28 написа:Пичове пак убедителна победа, но от играта нещо не съм много доволен. Напомня ми за някакво катеначо на отбор от средната половина на "А" РФГ. Все едно гледам Сливен или някакав средняшки провинциален боек тим. То лошо няма. Между другото в стартовите десет имаше само един чужденец- Маркиньос. В Б-я може да върши работа тоя стил, но дойдат ли класните отбори- Левски и Литекс например ще стане трудно. Сега идват Динамо и незнам какво да очаквам. С този стил в момента катеначо отзад и контри напред върши работа в Б-я особено като гост и то за мен най-вече благодарение на Ванката Стоянов, който се вижда, че е страхотен играч и най-голямата ни придобивка от трансферите. Маркиньос също не игра зле в този мач. Едно голямо Браво на Данчо Тодоров- колкото и да го плюят Голям е! Лимона може да е принц само в собствените си фантазии, за мен пореден слаб мач. Добър мач за Коста Янев. Тодор Янчев пък беше много под нивото си и благодарение на него на моменти Берое печелиха битката в средата на терена. Останалите бяха що-годе на средно ниво и се представиха според възможностите си.
Незнам но с тази игра срещу Динамо не ми се мисли. А и най-добрия няма да го има- Иван Стоянов. И Маркиньос ще липсва. С Лимона и Руи Мигел няма как да стане:( ;) :( Владо Манчев и Делев са друга бира, но те пък нямат игрова практика, особено Владо, а Делев да не забравяме, че е пълен дебютант в евротурнирите, а и с тази физика дори и да играе срещу руските богатири ще му у трудно

Интересува ме дали ти си чул някъде по Тв-то или в нета какво каза Любо Пенвев преди мача са Берое"Ще използваме друг начин на игра,за да изненадаме руснаците"
Любо е стратег и трябва да му се дава шанс
и какво повече искаш? головата ни разлика е 8:0 играхме срещу не толкова слаби отбори Берое,Локо пловдив знаем че не са хич слаби отбори нали :) айде искам в софия да направим 0:0 , и там да им нанижем едно голче и да се затворим :) защото те играят по добре като гости,а като домакини са гола вода

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 16 авг 2009 10:30

И аз не мисля, че сме играли катеначо. Наистина бе много странно решението на Пенев да излезе без нападател, но видяхме че ефекта бе налице.Но не знам дали това би имало същия успех срещу Динамо. Подкрепям мнението на "msm",че в този и предишните мачове ЦСКА излезе с две различни схеми на игра. Единия път пресира противниковия отбор, държи топката през по-голямата част от мача и играта е повече в половината на съперника, а в другия вариант е обратното. Моите уважения към Берое, но ако така ще предоставим инициативата на Динамо или през по-голямата част от мача..... не знам до колко ще е добре, сигурно те биха се възползвали по-добре от колкото вчера Берое. Знам, че всеки мач е важен, но може би можеше да се пусне някой друг на мястото на двамата играчи, които няма да играят срещу Динамо, че да се посработи малко състава в този му вид. А в последните мачове това са играчи, които правят добро представяне и много от опасностите пред противниковата врата възникват след техни отигравания.Интересно ми е кой ще пусне Любо на тяхно място..... особено като се има предвид нестандартните решения на тренера в подреждането на състава.Вие какво мислите? Относно Орлинов и аз мисля, че може да се пуска в игра за повече време.Раздвоен съм в мнението ми за Владо, спор няма страхотен нападател, поне за нас и средното ниво на футбол, определено ще е от голяма полза,но като няма игрова практика, не знам до колко ще е готов и ако започне, дали да е в началото на мача или като смяна второто полувреме. Както се очаква мача ще е здрав и ако се поизморят руснаците и влезе за 20 мин накрая и има възможност за скоростни атаки, може да им създаде доста главоболия. Вчера ми хареса и това, че футболистите изглежда имат добра физическа подготовка, на тежкия терен и накрая на мача, изглеждаха много по-свежи от съперника си.Но ще видим доколко са добре физически срещу Динамо, там май ще падне голямо бягане, а и е известен стила на игра на тези отбори.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 16 авг 2009 23:58

botev_1912 написа:
danko_28 написа:Лимона може да е принц само в собствените си фантазии, за мен пореден слаб мач.

Ха добрутру!
Той наистина е принц само в собствените си фантазии - понеже никой не го нарича така!
Той сам си го измисли и само той си се нарича така - всички други му викат лимон!

Владо Манчев има много добро виждане върху играта - добър играч - но при нас нямаше как да стане - трябва да израства покрай футболисти и с по голяма дисциплина - т.е. има хляб в него!

Да не би да имаш предвид под Владо - Николай, защото Владо никога не е играл в Ботев.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 авг 2009 09:19

На 99% съм сигурен, че в четвъртък Делев ще замени Стоянов в атака, Тимонов ще играе отляво, а в центъра ще излязат Янев, Янчев и Морозс. Делев можеше да излезе срещу Берое, но според мен Пенев се опита да заблуди Динамо и да не показва неговата игра. Много трудно ще ни бъде в четвъртък не защото нямаме чист нападател, а защото правим много грешки в защита. Динамо имат много добра контраатака, затова и по-добрите им резултати са като гости. Проблемът при тях е, че те почти изцяло разчитат на Кержаков да бележи и се надявам той да няма ден. Ако не допуснем гол тук, шансовете ни да ги отстраним се увеличават многократно. Това поне е моето мнение.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 17 авг 2009 11:08

Мойта препоръка е тоя Кержаков да го контузиме още в първата им атака ама здраво та и следващия мач да пропусне :lol: :D

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 18 авг 2009 21:35

хубава новина -спасището още е контузено и няма да играе в мача с динамо москва
там ще видим - Руи Мигел или Благой Пасков
Иван Стоянов ще бъде заменен от Принца.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Върни се в “ЦСКА”