danko_28 написа:Пичове пак убедителна победа, но от играта нещо не съм много доволен. Напомня ми за някакво катеначо на отбор от средната половина на "А" РФГ. Все едно гледам Сливен или някакав средняшки провинциален боек тим. То лошо няма. Между другото в стартовите десет имаше само един чужденец- Маркиньос. В Б-я може да върши работа тоя стил, но дойдат ли класните отбори- Левски и Литекс например ще стане трудно. Сега идват Динамо и незнам какво да очаквам. С този стил в момента катеначо отзад и контри напред върши работа в Б-я особено като гост и то за мен най-вече благодарение на Ванката Стоянов, който се вижда, че е страхотен играч и най-голямата ни придобивка от трансферите. Маркиньос също не игра зле в този мач. Едно голямо Браво на Данчо Тодоров- колкото и да го плюят Голям е! Лимона може да е принц само в собствените си фантазии, за мен пореден слаб мач. Добър мач за Коста Янев. Тодор Янчев пък беше много под нивото си и благодарение на него на моменти Берое печелиха битката в средата на терена. Останалите бяха що-годе на средно ниво и се представиха според възможностите си.
Незнам но с тази игра срещу Динамо не ми се мисли. А и най-добрия няма да го има- Иван Стоянов. И Маркиньос ще липсва. С Лимона и Руи Мигел няма как да стане:(
Владо Манчев и Делев са друга бира, но те пък нямат игрова практика, особено Владо, а Делев да не забравяме, че е пълен дебютант в евротурнирите, а и с тази физика дори и да играе срещу руските богатири ще му у трудно
Интересува ме дали ти си чул някъде по Тв-то или в нета какво каза Любо Пенвев преди мача са Берое"Ще използваме друг начин на игра,за да изненадаме руснаците"
Любо е стратег и трябва да му се дава шанс
и какво повече искаш? головата ни разлика е 8:0 играхме срещу не толкова слаби отбори Берое,Локо пловдив знаем че не са хич слаби отбори нали
 айде искам в софия да направим 0:0 , и там да им нанижем едно голче и да се затворим
 айде искам в софия да направим 0:0 , и там да им нанижем едно голче и да се затворим  защото те играят по добре като гости,а като домакини са гола вода
 защото те играят по добре като гости,а като домакини са гола вода 

:D
 :D