22 Кръг/ Ботев Пловдив - ЦСКА /22.02.2025/ 15:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: 22 Кръг/ Ботев Пловдив - ЦСКА /22.02.2025/ 15:00

Мнениеот sly » 20 фев 2025 01:11

В този мач, ще бъде от голямо значение кой ще удари първи, а да не забравяме ,че и условията няма да са много добри, вероятни минусови температури. Поне сьомгите в тези условия би трябвало да знаят как да се държат. Надявам се един гол повече за гостите.
Само ЦСКА

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 фев 2025 14:11

MASTER_COOL написа:
Лявото крило вика -
Ако не беше Локило - победа над Арда - през крив макарон ;)

Гол и асистенция за Локило в миналия мач, е толкова рядко, колкото хранително натравяне с миди! Ха-ха! Или като да удариш от тотото 6-ци в два поредни тиража! Направо си е за рекорд...на Гинес! :mrgreen:
Та не очаквай от героя в миналия мач да повтори постижението си!

ПП Още повече, че Локило в миналия мач игра като ляво крило, а е дясно крило всъщност!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 фев 2025 14:14

Всъщност си е дясно/ляво крило по дифоулт.
Томаш е на път да изостави принципа си да играе с "обърнати" крила ( ляво крило със силен десен крак и обратното )
Губи се адски много време при такава игра и води до липса на голова ефективност на крилата

Ако си спомните мача за купата във Варна 2:3 - Бютучи вкара прекрасен гол, когато игра отдясно.
Искам да видя точно това - Локило отляво, Бютучи отдясно
Последна промяна от MASTER_COOL на 20 фев 2025 15:13, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 20 фев 2025 14:55

soilwork написа:[offtopic]Делова, Ето'о и Питас за мен са хората които стават за ЦСКА и да се гради отбор около тях в следващите 2-3 години. Всичко е останало е наследено с обременени играчи от Ганчово време и "кръпки" от сегашното ръководство. Българчетата не стават и за резерви колкото и някои да ги харесват[/offtopic]

[offtopic]Делова и Ето'о съм съгласен, че са над всички останали. Към този списък можем да добавим Лапоухов и Лапеня, но има време да докажат, че трябва да са там. Пинто е на нужното ниво за ляв бек, Вион добре закърпя десния и за нивото на нашето първенство е окей. Но последните двама са на по 30-31 и няма как да градим в следващите години. Шопов си играе много добре въпреки, че го плюят много тук от един мач, в който всички бяха трагични. Определено е опция за основен или алтернативен халф в отбора занапред.

Българчетата от доста време насам са си много добре даже. В последните две контроли играхме с титулярите първото полувреме - 1:0 и в двете. Второто полувреме Томаш пусна юношите и вкараха по 3 гола за полувреме. Повече стават от някои титуляри, които само мътят водата.

Чорбаджийски, Панайотов и Юлиан Илиев си имат данни да играят и се вижда, но има много страх при треньорите. Ако имахме Димитър Пенев за треньор тези момчета досега щяха да са се утвърдили.

Всички се вторачиха в това, че Панайотов ритнал Лапеня, ама момчето може да си вдигне крака на 2 метра и да овладее топката за разлика от Линдсет, който на ниво под кръста си не можа да овладее пас и подари гол на Арда. И също Панайотов вкара гол с лекота в този мач, а същият Линдсет изпусна нарисуван гол. Не са ни слаби българчетата никак. Топки няма.[/offtopic]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 20 фев 2025 23:00

Tony_CSKA написа:
soilwork написа:[offtopic]Делова, Ето'о и Питас за мен са хората които стават за ЦСКА и да се гради отбор около тях в следващите 2-3 години. Всичко е останало е наследено с обременени играчи от Ганчово време и "кръпки" от сегашното ръководство. Българчетата не стават и за резерви колкото и някои да ги харесват[/offtopic]

[offtopic]Делова и Ето'о съм съгласен, че са над всички останали. Към този списък можем да добавим Лапоухов и Лапеня, но има време да докажат, че трябва да са там. Пинто е на нужното ниво за ляв бек, Вион добре закърпя десния и за нивото на нашето първенство е окей. Но последните двама са на по 30-31 и няма как да градим в следващите години. Шопов си играе много добре въпреки, че го плюят много тук от един мач, в който всички бяха трагични. Определено е опция за основен или алтернативен халф в отбора занапред.

Българчетата от доста време насам са си много добре даже. В последните две контроли играхме с титулярите първото полувреме - 1:0 и в двете. Второто полувреме Томаш пусна юношите и вкараха по 3 гола за полувреме. Повече стават от някои титуляри, които само мътят водата.

Чорбаджийски, Панайотов и Юлиан Илиев си имат данни да играят и се вижда, но има много страх при треньорите. Ако имахме Димитър Пенев за треньор тези момчета досега щяха да са се утвърдили.

Всички се вторачиха в това, че Панайотов ритнал Лапеня, ама момчето може да си вдигне крака на 2 метра и да овладее топката за разлика от Линдсет, който на ниво под кръста си не можа да овладее пас и подари гол на Арда. И също Панайотов вкара гол с лекота в този мач, а същият Линдсет изпусна нарисуван гол. Не са ни слаби българчетата никак. Топки няма.[/offtopic]

Прав си човече няма топки, аз се надявам и Мартин Стойчев да си върне добрата форма и да захапе от дясно на защитата, но за целта трябва да бъде пускан. В малкото мачове които изигра преди контузията беше перфектен.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 фев 2025 00:15

sly написа:
Tony_CSKA написа:

Прав си човече няма топки, аз се надявам и Мартин Стойчев да си върне добрата форма и да захапе от дясно на защитата, но за целта трябва да бъде пускан. В малкото мачове които изигра преди контузията беше перфектен.

Да, той преди контузията си беше изместил Вион и Турицов съвсем категорично. Като игра повече в контролите се видя, че особено в офанзивен план е много по-полезен от тях, а отзад си е стабилен.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 фев 2025 11:26

Коренно променен Томаш след фиаското със Славия. Или са му дърпали ушите или сам си е направил самооценка и се е осъзнал.
Има вероятност да привлечем още един играч до Понеделник

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 фев 2025 11:45

Вероятно Златков е влязъл в ролята на парламентьор между играчите и Томаш.

Дано не греша, но според мен тръгваме нагоре оттук-нататък. Премахнат беше и последният ненужен елемент от управленската структура.

Май слънцето ще изгрее най-после и на нашата улица, но нека да изчакаме първо мача с Ботев де ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 фев 2025 13:07

[offtopic]Данко
Тук май само ти си фен на Дългия :lol:
За мен този човек е истинска лисица и общо взето е долняга[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 фев 2025 13:28

[offtopic]
MASTER_COOL написа:Данко
Тук май само ти си фен на Дългия :lol:
За мен този човек е истинска лисица и общо взето е долняга

Тц ! Аз също му фен на Златков поне докато не се докаже че неможач и долняга.
Какво имаш против Златков ? В смисъл с кое негово действие започна да не го обичаш?
Тимаджийте дали са прости за да го сложат шеф на България Еър ?
Или собственика на Вивател (който и да е той)?
Колкото до това че не разбира от футбол , аз съм сигурен че самолет не може да кара :)
Както един друг член на форума ви обясни че е назначен за да не могат някой да крадат и с гь..а си.
Явно развали рахата на доста хора, че бая напуснаха след неговото назначение.[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”