Доста слабичко, но сега са важни точките.
Дузпа нямаше според мен.
Бусато на няколко пъти спаси трите точки!
9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30
Браво за трите точки!
Не успях да гледам мача, а само репортажа и за това не мога да коментирам играта, но присъствието на червени фенове по трибуните бе впечатляващо!
Не успях да гледам мача, а само репортажа и за това не мога да коментирам играта, но присъствието на червени фенове по трибуните бе впечатляващо!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Нещо не му схващам идеята на Томаш през първото полувреме. Сега каза, че играл с четирима бранители и първото полувреме, но това не беше така, независимо от замисъла му.
За мен за момента напред трябва да започваме с Коялипу и Линдсет зад него, а Локило твърдо на единия фланг. Оттам нататък Фаетон би следвало според мен за момента да се ротира с Илиев. Ето'о о си е най-полезен в средата, а Вион си е Вион.
За мен за момента напред трябва да започваме с Коялипу и Линдсет зад него, а Локило твърдо на единия фланг. Оттам нататък Фаетон би следвало според мен за момента да се ротира с Илиев. Ето'о о си е най-полезен в средата, а Вион си е Вион.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Вярно е, че ни трябват точки! И е вярно, че имаме доста нови, но днес повечето ни футболисти бяха зле! Единствено Локило игра нещо, както и Фаетон горе-долу, но в края и той влезе в кюпа на зле представилите се, след като пропусна сам срещу вратаря на "гостите" ! Имам чувството, че "Кольо" от 20 изгодни положения ще вкара едно, толкова му е слаб завършващият удар! Лошото днес беше, че и резервите не си дадоха зор, или това бяха треньорските наставления?! Ако е последното, тогава това днес беше най-голямото клатене от Илич насам, но умножено по три!
Голям хаос днес! Все едно никой не беше наясно къде да застане и как да отиграе, за да стигнем до положение! При това срещу отбор като Берое, които днес бяха на нивото на "амбициозни" ученици от основно уч-ще!
Явно ще ни трябват нови мини лагери в паузите за нац. отбори!
Голям хаос днес! Все едно никой не беше наясно къде да застане и как да отиграе, за да стигнем до положение! При това срещу отбор като Берое, които днес бяха на нивото на "амбициозни" ученици от основно уч-ще!
Явно ще ни трябват нови мини лагери в паузите за нац. отбори!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
DoSomethingDifferent написа:Томаш ме спечели, най-накрая някой да извади този аутист Вион!
Вион като влезе и ЦСКА беше много по-добре в защита, ако можеш да видиш индивидуалната статистика на футболистите ще разбереш колко полезен беше Вион в този мач.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
peliforewer написа:DoSomethingDifferent написа:Томаш ме спечели, най-накрая някой да извади този аутист Вион!
Вион като влезе и ЦСКА беше много по-добре в защита, ако можеш да видиш индивидуалната статистика на футболистите ще разбереш колко полезен беше Вион в този мач.
Вион не игра през първото, защото схемата ни беше нещо като 3-4-3! А през второто се върнахме на 4-2-3-1!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
- Контакти:
danko_sot написа:Нещо не му схващам идеята на Томаш през първото полувреме. Сега каза, че играл с четирима бранители и първото полувреме, но това не беше така, независимо от замисъла му.
Томаш игра с невидим четвърти защитник през първото полувреме :) .Ако е върнал Ето,о да играе при атаки на Берое като десен бек не му се получи.След добрият мач срещу Локо Сф да сменяш местата на едни от най-добрите си футболисти Ето,о и Линдсет е странно, добре, че през второто полувреме се усети и смени системата.Второто полувреме не вкарахме гол, но играта беше по-добра.Дузпата е 50 на 50, ако беше за друг отбор едва ли някой щеше да я коментира.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Аз първото полувреме 15 минути сигурно гледах как са подредени играчите да я разкрия тая схема. То си беше бая гледане ;)
Беше 3-4-3 и още по-конкретно 3-2-2-3, като второто 2 бяха Линдсет и Илиев разположени малко по-напред и по в широчина от другата двойка зад тях Ето'о и Кареасо. Реално за 45 минути видях на десния фланг като бек Ето'о в максимум 3-4 ситуации. Твърде малко, за да каже Томаш, че е играл с четирима в отбрана и през първото.
А и в крайна това да копираш Ман Сити или Арсенал не е гаранция за успех. Онези футболисти тактически са къде-къде по-подготвени , а и стиловете на Сити и Арсенал са с повече подавания и контрол на топката.
В крайна сметка може би основната цел на всички тези прийоми е да освободиш някое от крилата да играе 1-1 срещу противниковия бек или още по-добре чрез пасчета в триъгълник например и числено предимство, осигурено от хората на фланга да се пусне пас в дълбочина къч човек на фланга в празно пространство.
Такова нещо през първото полувреме аз не видях.
Нека Томаш да е иновативен и смел в тактическо отношение, но и целесъобразен и прагматичен също.
Беше 3-4-3 и още по-конкретно 3-2-2-3, като второто 2 бяха Линдсет и Илиев разположени малко по-напред и по в широчина от другата двойка зад тях Ето'о и Кареасо. Реално за 45 минути видях на десния фланг като бек Ето'о в максимум 3-4 ситуации. Твърде малко, за да каже Томаш, че е играл с четирима в отбрана и през първото.
А и в крайна това да копираш Ман Сити или Арсенал не е гаранция за успех. Онези футболисти тактически са къде-къде по-подготвени , а и стиловете на Сити и Арсенал са с повече подавания и контрол на топката.
В крайна сметка може би основната цел на всички тези прийоми е да освободиш някое от крилата да играе 1-1 срещу противниковия бек или още по-добре чрез пасчета в триъгълник например и числено предимство, осигурено от хората на фланга да се пусне пас в дълбочина къч човек на фланга в празно пространство.
Такова нещо през първото полувреме аз не видях.
Нека Томаш да е иновативен и смел в тактическо отношение, но и целесъобразен и прагматичен също.
Последна промяна от danko_sot на 21 сеп 2024 21:30, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Няма как да стане изведнъж от отбор губещ всички мачове в отбор биещ наред с лекота. Ще има още много мачове като този, но важен ще е характера и да измъкваме точки, но ще има и загуби. Пътя ще е дълъг и изпълнен с проблемни участъци. Но трябва да сме непримирими и уверени, че сме в правилната посока.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Нормално е да има лъкатушене в представянето. Нов треньор, нови идеи. куп нови футболисти. Ако си бяхме вкарали положенията през второто полувреме нямаше да дискутираме толкова. Сега е важно да трупаме точки. Игровият стил ще го изчистим зимата