Спокойно Армейци! С Манчев, Делев и Янчев горко ви ребята
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спокойно Армейци! С Манчев, Делев и Янчев горко ви ребята
Ако е истина че Манчев,Делев и Янчев ще играят имаме шанс.Стига сме напълвали гащите всеки път когато ни се падне някой по-сериозен отбор

- a boy named goo
- Контакти:
Естествено е, че имаме шанс. Определено Динамо не са непреодолим отбор, преди няколко години все пак остранихме Байер Леверкузен с две победи, тогава за немците играеха Бербатов и Воронин. Мен ме е яд обаче, че сякаш над ЦСКА има някакво проклятие, че постоянно да теглим възможно най-тежките отбори.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
shamara93 написа:Ако е истина че Манчев,Делев и Янчев ще играят имаме шанс.Стига сме напълвали гащите всеки път когато ни се падне някой по-сериозен отбор![]()
Да имаме шансл Просто се надявам първия мач да е в русия. И там кво ше праим ,но трябва да се докопаме до добър резултат. Просто трябва да ги проучим много доббре и да неутрализираме силните им страни. Те не са Барселона. И във втория мач вече ако е на Армията, ще е врящ котел, Стоянов също ще играе. Трябва да ги смачкаме бе. Разберете имаме шанс. С една разумна игра и подходяща тактика в първия мач и във втория с помощта на публиката можем да ги отстраним. Не са чак толкова кой знае какво. Просто тези ,които мислят че нямаме шанс се опасяват, не заради Динамо, а заради нашата игра в момента. Аз поне така мисля
дано да мача да е на Армията и аз това се моля + добър резултат в Русия можем да ги отстраним
Само ЦСКА!
Само ЦСКА!
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- red dragon
- Контакти:
danko_28 написа:shamara93 написа:Ако е истина че Манчев,Делев и Янчев ще играят имаме шанс.Стига сме напълвали гащите всеки път когато ни се падне някой по-сериозен отбор![]()
Да имаме шансл Просто се надявам първия мач да е в русия. И там кво ше праим ,но трябва да се докопаме до добър резултат. Просто трябва да ги проучим много доббре и да неутрализираме силните им страни. Те не са Барселона. И във втория мач вече ако е на Армията, ще е врящ котел, Стоянов също ще играе. Трябва да ги смачкаме бе. Разберете имаме шанс. С една разумна игра и подходяща тактика в първия мач и във втория с помощта на публиката можем да ги отстраним. Не са чак толкова кой знае какво. Просто тези ,които мислят че нямаме шанс се опасяват, не заради Динамо, а заради нашата игра в момента. Аз поне така мисля
Борис Касабов по Ринг каза че ще предоставят на ЦСКА всички записи които имат на мачове на Динамо. Трябва само да ги поискат. Нали предават руското първенство и това няма да е проблем за тях. Ако предадат и нашите мачовете с Динамо вече ще е супер!
САМО ЦСКА!!!
Последна промяна от red dragon на 07 авг 2009 16:58, променено общо 1 път.
Армейци, излезте и защитете честта на червената фанелка!!!!!!!
Айде успех срещу руснаците и дано се класирате за ЛЕ.Динамо не са кой знае колко силни,така де според мен ЦСКА москва,Локомотив Москва са много по напред от ДИнамо
трябва само да си повярвате и ще стане
-
radko piratko
- Контакти:
Какво става със Спас Делев? Босът каза, че в понеделник трябва да са го оправили или аз нещо не разбрах!?!
Както винаги - за Левски късмет, а за нас - изпитание. Динамо М играят много здрав футбол - гледал съм ги на живо няколко пъти. Но в никакъв случай не са МанЮнайтед или Барса. Имаме своите шансове. Но дори и да отпаднем, Любо е прав - по-добре със силен съперник, отколкото наакване срещу трактористи, скиори или Карабах. И дали 1-ят мач ще е тук или там, няма значение - нашите да покажат игра, за да оправдаят клубната си принадлежност! А Титан-ите да се стегнат и да пооправят стадиона, защото само на гол ентусиазъм и критики далече няма да стигнат. А Мадона с нищо не ни е виновна. Все пак догодина пак ще има ЕКТ, а тя дотогава може и без глас да остане

radko piratko написа:Какво става със Спас Делев? Босът каза, че в понеделник трябва да са го оправили или аз нещо не разбрах!?!
Да така каза. Това значи че са платили на Пирин. Имаме крайна нужда от него, вижда се с просто око, че нямаме крила за мача с Динамо. Стоянов го няма, Маркиньок, който играеше крило с Дери също. Давид Силва е колибра и е контузен. Просто нямаме чисто крило. И в този ред на мисли не мога да разбера защо преотстъпихме Тонев!