"В"група XVIII кръг: Струмска слава (Радомир) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: "В"група XVIII кръг: Струмска слава (Радомир) - ЦСКА (Со

Мнениеот Teo » 21 фев 2016 20:56

Нямаме спирачки.... Купата е наша! Хаха

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 фев 2016 21:10

Като цяло несериозно играхме и гледахме само да бием с минимални усилия, както и стана. Можеше и да е по-убедително, ако не бяха добрите вратарски спасявания на съперниковия страж. Иначе поздравления за "Струмска слава" - не може да им се отрече, че и в двата мача този сезон ни поизмъчиха. Хубави голове на Галчев и Преслав.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 фев 2016 21:48

Udoji90 написа:Като цяло несериозно играхме и гледахме само да бием с минимални усилия, както и стана. Можеше и да е по-убедително, ако не бяха добрите вратарски спасявания на съперниковия страж. Иначе поздравления за "Струмска слава" - не може да им се отрече, че и в двата мача този сезон ни поизмъчиха. Хубави голове на Галчев и Преслав.

Вратарчето на Радомир е Цесекарче, ама момчето направи много силен мач. Абе, мислехме, че без игра ще ги бием... добре, че Бобката я намери тая топка. Много хубав гол.
@ Всички мачове от топа сме на Армията... проблеми нема имаме. Ще загубиме точки евентуално, ако подцениме некой мач. Ама и Ицо нз как ги мотивира да играят да дават всичко от себе в всеки мач срещу тия слабаци. Дано не ни изиграе лоша шега срещу Берое. Трябва направим според мен някакви контроли със силни противници...нз как ще стане де, но е хубаво да го направим преди мача на 6 април.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 21 фев 2016 22:56

Поредния мач само за статистиката. Забелязал съм, че от години тръгваме трудно в началото, а сега имаше и доза подценяване. Това и силния мач на вратаря им малко ме изнерви второто полувреме. Не трябва да се пропускат толкова чисти положения, защото в някой момент може и да не вкараме. Гледах вчера и днес А група и честно казано не съм впечатлен. Вярно, че това са първи мачове след подготовка, но след още два кръга ще знаем основното. Можем ли да се опълчим с успех срещу Берое? Друго не ме интересува от първенството, дори не се зарадвах на загубата на Левски, защото в Разград футбол нямаше. Някакво безумно ритане на топката,груби влизания и сума ти картони. Щом това е дербито на шампионата, значи сме го закъсали здраво. Ще бъде супербанално Лудогорец да стане шампион за пети път. Просто няма конкуренция и не виждам, кой ще ги спре. единствено Берое може да им се хвърли и то, като домакин. Затова ако искат продукта Български футбол да го има и да се развива трябва наистина Виша лига. Критерийте обаче да са железни. Отбори без осветление, добър терен и неясни финанси не влизат. Не знам обаче, колко ще успеят да изпълнят изискванията. Неприятно ми е да го кажа, но ЦСКА сме далече, защото засега нямаме нищо. Но се вижда, че без нас А група си е доста постничка и Лудогорец ще е първи още десет години. Къде отива интригата и радоста от надпреварата?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2016 00:34

Отбора не е в оптимална форма.Задължение на Ицо е до мача ни с Берое да вкара ЦСКА в кондиция и аз вярвам,че ще го направи.За мача - фамозен гол на Галчев.Така се разбива противник който е паркирал автобуса пред вратата си.Другото хубаво от този мач е , че нямаме контузени играчи.Не ми се мисли ако за мача с Берое най-важните ни футболисти са в лазарета.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 фев 2016 00:44

GOLEADOR написа:Отбора не е в оптимална форма.Задължение на Ицо е до мача ни с Берое да вкара ЦСКА в кондиция и аз вярвам,че ще го направи.За мача - фамозен гол на Галчев.Така се разбива противник който е паркирал автобуса пред вратата си.Другото хубаво от този мач е , че нямаме контузени играчи.Не ми се мисли ако за мача с Берое най-важните ни футболисти са в лазарета.

За това братле не трябва си даваме зор в тая В група... ние срещу всичките що годе добри отбори ще сме на Армията... за това максимално пестене и пазене, че да може да използваме най-доброто срещу Берое. Онези ще изиграят бая мачове от А група, докато ние ще играем със слабаци. И може би това ще е причината в която може и да вземат нещо от първия мач. Нема смисъл нашите момчета се хвърлят да громят, 1-2 гола са достатъчни и след това си разиграваме топката. Има месец и 15 дена до мача. Достатъчно време да влезем в нужната форма за важния мач. И най-важното е момчетата да се пазят и да не влизат в безсмислени единоборства :idea:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2016 01:03

Teo написа:
GOLEADOR написа:Отбора не е в оптимална форма.Задължение на Ицо е до мача ни с Берое да вкара ЦСКА в кондиция и аз вярвам,че ще го направи.За мача - фамозен гол на Галчев.Така се разбива противник който е паркирал автобуса пред вратата си.Другото хубаво от този мач е , че нямаме контузени играчи.Не ми се мисли ако за мача с Берое най-важните ни футболисти са в лазарета.

За това братле не трябва си даваме зор в тая В група... ние срещу всичките що годе добри отбори ще сме на Армията... за това максимално пестене и пазене, че да може да използваме най-доброто срещу Берое. Онези ще изиграят бая мачове от А група, докато ние ще играем със слабаци. И може би това ще е причината в която може и да вземат нещо от първия мач. Нема смисъл нашите момчета се хвърлят да громят, 1-2 гола са достатъчни и след това си разиграваме топката. Има месец и 15 дена до мача. Достатъчно време да влезем в нужната форма за важния мач. И най-важното е момчетата да се пазят и да не влизат в безсмислени единоборства :idea:

+1
Хубаво е в мача с Берое да влезнем след хубава и изразителна победа и с впечатляваща статистика от представянето ни във В група.За това мисля,че сега ролята на треньора е много важна.Той трябва за този месец и половина да вкара отбора във форма,да опази основните ни футболисти от травми и да осигури психологическо предимство на ЦСКА.Не ми се мисли ако отбора почне да губи точки или мачове , а Берое се превърне в основен преследвач на Лудогорец какво ще е настроението и самочувствието на играчите ни.Както казах,вярвам в Ицо и мисля,че той ще се справи със задачата си.А в мачовете с Берое - каквото сабя покаже!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2016 01:20

Ицо да им набива канчетата, защото футбол не се играе с високомерие и надменност. :evil:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 22 фев 2016 12:34

От мястото в което играем е, дано по-бързо минава времето и да отиваме в по-горна дивизия и да става лудницата , тука просто няма дразнители и мачовете са като контрола, играем сигурно 20 безсмислен мач и малко или много спада ентусиазма.

Върни се в “ЦСКА”