И Спас Делев не е картотекиран за Лига Европа !!!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: И Спас Делев не е картотекиран за Лига Европа !!!!!!

Мнениеот Angoff » 26 юли 2009 17:15

Еми честито позна...не са платили и Спас няма да играе срещу ДЕРИ СИТИ !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Red_champions

Пак ни закопаха!

Мнениеот Red_champions » 26 юли 2009 17:21

Омръзна ми от простотии бе,майка му шба ,какво е това бе???????!!!!!?????Какви сте вие бе?ТИТАНИ ли сте или лилипути,ние не сме от ТИТАН или от Чистота,а сме от ЦСКА и ще защитаваме правото и благото на отбора,който обичаме и никой не може да ни спре!Тимонов не беше картотекиран, а е може би най-добрият !А сега какво ?!?И Спас Делев ли не сти картотекирали бе ТОМОВЦИ!СЕКТОР Г ПОСТОЯННО ПРОЩАВА1НА СЕСТОР Г МУ ОМРЪЗНА ДА ПРОЩАВА!СЕКТОР Г ВЕЧЕ НЕ ПРОЩАВА!Чета какво пише в Гонг.И сигурно всички си мислят голяма работа!Ами не?!Без Делев и Тимонов дали ще успеем да преодолеем Дери Сити!Не,едва ли!Кой ще ги замести бе,клоуни!ИНики Александров вика,че като не е картотекиран,значи не му пречи да бъде картотекиран за ЕВЕНТУАЛНИЯТ СЛЕДВАЩ КРЪГ!И къв е тоя кръг бе?Кой ще играе?ЛИЛИПУТ АД И Любо изгониха Тонев и Тошев,сега НИЕ ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА!Всички сте тъпи и смотани,затривате ЦСКА,омръзна ми от тъпаци,смърт за тея идиоти.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
gRizzley
Контакти:

Re: Пак ни закопаха!

Мнениеот gRizzley » 26 юли 2009 17:26

Ако не картотекират Тимонов и Делев ше биеме Дери с хиляди мъки дано УЕФА поне картотекира Тимонов

antonio
Контакти:

казах ви за СПАС, а сега кой ще играе??????

Мнениеот antonio » 26 юли 2009 17:27

жалко, че познах, сега май варианта е Данчо Т да играе крило

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 26 юли 2009 17:29

Спокойно бе пич,според мене няма да имате проблем срещу Дери Сити,поне класа под вас са!Който и да вкара Любо,ще ги отнесете!Виж,за следващия кръг вече е сериозна работата!Там трябва да се помисли повечко и Титан да платят на Пирин.
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 юли 2009 17:32

Red_champions написа:Омръзна ми от простотии бе,майка му шба ,какво е това бе???????!!!!!?????Какви сте вие бе?ТИТАНИ ли сте или лилипути,ние не сме от ТИТАН или от Чистота,а сме от ЦСКА и ще защитаваме правото и благото на отбора,който обичаме и никой не може да ни спре!Тимонов не беше картотекиран, а е може би най-добрият !А сега какво ?!?И Спас Делев ли не сти картотекирали бе ТОМОВЦИ!СЕКТОР Г ПОСТОЯННО ПРОЩАВА1НА СЕСТОР Г МУ ОМРЪЗНА ДА ПРОЩАВА!СЕКТОР Г ВЕЧЕ НЕ ПРОЩАВА!Чета какво пише в Гонг.И сигурно всички си мислят голяма работа!Ами не?!Без Делев и Тимонов дали ще успеем да преодолеем Дери Сити!Не,едва ли!Кой ще ги замести бе,клоуни!ИНики Александров вика,че като не е картотекиран,значи не му пречи да бъде картотекиран за ЕВЕНТУАЛНИЯТ СЛЕДВАЩ КРЪГ!И къв е тоя кръг бе?Кой ще играе?ЛИЛИПУТ АД И Любо изгониха Тонев и Тошев,сега НИЕ ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА!Всички сте тъпи и смотани,затривате ЦСКА,омръзна ми от тъпаци,смърт за тея идиоти.

Въобще не съм съгласен с теб. Титаните ни спасиха в може би най-тежкият период на клуба в цялата му история. В момент, в който не се виждаше грам светлина в тунела, кой ще ни вземе с тези борчове и проблеми, ти дойдоха. И сега е нормално да имагт много проблеми. За триото от Ботев ситуацияа е ясна, а за Делев явно просто не са успяли да намерят пари навреме. Но те имат адски много дългове. А ето вчера чета наем за Васил Левски, незнам си какнво незнам си що. Еми извивнявай ама, ние сега и ако срещу Титаните се обърнем, незнам вече. Както и да е аз твърдо стоя зад Титан и мисля че няма да имаме абсолютно никъв проблем с Дери и без четиримата некартотекирани. А за другия кръг вече кще ги картотекираме и ще чмачкаме в Европа и Б-я
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: казах ви за СПАС, а сега кой ще играе??????

Мнениеот sixtynine » 26 юли 2009 17:35

Имаме достатъчно алтернативи.Данчо,Тонев,Иван Стоянов..
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 26 юли 2009 17:36

danko_sot написа:
Red_champions написа:Омръзна ми от простотии бе,майка му шба ,какво е това бе???????!!!!!?????Какви сте вие бе?ТИТАНИ ли сте или лилипути,ние не сме от ТИТАН или от Чистота,а сме от ЦСКА и ще защитаваме правото и благото на отбора,който обичаме и никой не може да ни спре!Тимонов не беше картотекиран, а е може би най-добрият !А сега какво ?!?И Спас Делев ли не сти картотекирали бе ТОМОВЦИ!СЕКТОР Г ПОСТОЯННО ПРОЩАВА1НА СЕСТОР Г МУ ОМРЪЗНА ДА ПРОЩАВА!СЕКТОР Г ВЕЧЕ НЕ ПРОЩАВА!Чета какво пише в Гонг.И сигурно всички си мислят голяма работа!Ами не?!Без Делев и Тимонов дали ще успеем да преодолеем Дери Сити!Не,едва ли!Кой ще ги замести бе,клоуни!ИНики Александров вика,че като не е картотекиран,значи не му пречи да бъде картотекиран за ЕВЕНТУАЛНИЯТ СЛЕДВАЩ КРЪГ!И къв е тоя кръг бе?Кой ще играе?ЛИЛИПУТ АД И Любо изгониха Тонев и Тошев,сега НИЕ ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА!Всички сте тъпи и смотани,затривате ЦСКА,омръзна ми от тъпаци,смърт за тея идиоти.

Въобще не съм съгласен с теб. Титаните ни спасиха в може би най-тежкият период на клуба в цялата му история. В момент, в който не се виждаше грам светлина в тунела, кой ще ни вземе с тези борчове и проблеми, ти дойдоха. И сега е нормално да имагт много проблеми. За триото от Ботев ситуацияа е ясна, а за Делев явно просто не са успяли да намерят пари навреме. Но те имат адски много дългове. А ето вчера чета наем за Васил Левски, незнам си какнво незнам си що. Еми извивнявай ама, ние сега и ако срещу Титаните се обърнем, незнам вече. Както и да е аз твърдо стоя зад Титан и мисля че няма да имаме абсолютно никъв проблем с Дери и без четиримата некартотекирани. А за другия кръг вече кще ги картотекираме и ще чмачкаме в Европа и Б-я

Добре и ти си сигурен че все пак въпреки това че няма да играят Тимонов и Делев ще ги бием Дери?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2009 17:40

Red_champions написа:Добре и ти си сигурен че все пак въпреки това че няма да играят Тимонов и Делев ще ги бием Дери?

А, ако тези двамата бяха картотекирани, но се контузят и не могат да играят..тогава какво става?Наистина ли опряхте само до тях двамата, за да победите ирландците?
Мен повече ме притеснява треньорът ви, който наследи отбор от чичо си и използва инерцията му, но сега вече отборът е друг и ще се види дали Чичовото настина става за треньор.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”