Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ще дам 10 лева на месец за мачовете на ЦСКА !

Мнениеот DarkPsy » 07 юли 2015 10:53

boabbb написа:Интересно става напоследък, явно телевизиите са напът към сериозен сблъсък за телевизионните права на ЦСКА. Затова реших да изкажа своето мнение по въпроса. Да, горното е истина, друг привърженик на ЦСКА ми го подхвърли в разговор и аз съм съгласен на 100% :!: Ще дам 10 лв. на месец САМО за мачовете на ЦСКА. Казвам "само" , защото и при евентуално завръщане в "А" група - не искам да ми набутвате праймтайм гигантите Лудогорец и Славия :!: Телевизията, която предава само мачовете на ЦСКА, ще получи в мое лице клиент за 10лв. на месец. Интересно ми е, има ли други на моето мнение :?: Наистина, доста неочаквано се получи, уж други са най-гледани по телевизията, пък дори и крайно анти-ЦСКА медиите, признават :

Огромният интерес към мачовете на армейците във В група е напълно логичен, предвид че именно това бе клубът с най-голяма аудитория през последните два сезона. Двубоите на ЦСКА не само имаха най-висока средна посещаемост, но и редовно окупираха първите места по гледаемост в национален ефир. А това е от ключово значение за рекламодателите. Няма никакво съмнение, че мачовете на ЦСКА ще бъдат предавани директно, но остава да се разбере по коя телевизия. Така, макар и на отбора да му предстоят екзотични срещи с Чико Бяга и Германея Сапарева баня, няколко тв канала са готови да излъчват директно всеки мач на ЦСКА.

Единственото ми желание е - не искам телевизията да е Нова Груп- нека те си развиват делиорманския мегапроект, мене това не ме интересува :!:

А на Лупи даде ли?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 юли 2015 11:00

BRF написа:
Готвача написа:10 лв за мач от В група? :mrgreen: Я отивай да ги гледаш на живо,ще ти излезе по евтино,а нас ни оставете да си гледаме "измислената" А група,за която се борехте със зъби и нокти да останете,правехте ми-ми на кого ли не,а сега се мъчите да ни обяснявате колко сте велики и как ТВ-те ще изгубят като ви няма.Джудж като ви докара отново на ръба на покрива с голи задници,друга песен ще запеете,ама нейсе. Сега се радвайте на възхода който ви очаква,мислете си за промоцията в профи футбола догодина и как няма да участвате там по знайни причини.Или все още има наивници,които си мислят че някой ще плати тези един Бог знае колко млн лева дългове?

Няма от какво да се оплаквате!Реално ще направим услуга и на всички други фенове!Не вярвам този платен канал да издържи!

Не се оплакваме,но е странно/ако не и смешно/ да се предлагат 10лв на месец!!!за мачове на един отбор във В група,при положение,че за 4 лева на МЕСЕЦ
хората гледат цялата А група+ВИСШАТА ЛИГА.И този канал ще издържи,дори само да предава останалите мачове без А група.Продукта си е направо БЕЗ ПАРИ.
С оглед на мачовете на ЦСКА в аматьорският футбол,си мисля че точно на вас ви направиха услуга.Ще се види кои точно са истинските ви фенове и ще се отървете от глорихънтърите.Нали не си мислиш,че някой от последните ще се грабне да ходи на мач с горно-надолнище на майната си?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 юли 2015 11:15

Хахаха 10 лв на месец за мачовете на ЦСКА...и то да ги гледаш по телевизията. ХАХАХАХА

Абе пич, върви на стадиона, и да....билетите на ЦСКА за В група трябва да са 10 лв за Сектор Г, 15 лв за В и 20 лв за А. Да връщате дълговете към НАП. С максимална заплата 3000 лв(както се говори), а друг е въпроса дали Бранеков, ХАзуров и сие получават само толкова, и посещаемост от 5000 на 2 домакинските мача ще може да плащате издръжката на отбора за месеца,

5 000 х 15лв (средно)х 2 = 150 000 лв

22 футболиста х 3000 лв заплата = 66 000 месечно

30% на 66 000 за данъци и осигуровки = 19800 към НАП

22 футболиста по 2000лв /месечно за премиии -= 44 000 лв

66 000 + 19 800 + 44 000 = 129 800 лв / месечно за мъжкия отбор

150 000 лв приход от билети - 129 800 лв = 20 200 лв за треньори на мъжкия отбор и масажисти

Така за Гришата остава да плаща заплати на администрацията, школата, нафта, медикаменти и такива работи. СЛед като се говори за 3 000 000 лв бюджет, то доста пари ще остават за погасяване на дълговете(ако изобщо ГГ има такова намерение).

Дори и да не ходиш на мачове и да си от провинцията може да си купиш сезонна карта(щом си такъв голям фен и искаш да помагаш). Дали ще ходиш не е важно. ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ КУПИЛ КАРТА ЗА ЦЯЛ СЕЗОН.
Интериорни врати - Врати хармоника

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 07 юли 2015 11:31

Tommi написа:Каква всъщност е идеята на темата? :)

Автора да изтъкне, че цска е най-гледания отбор явно? И аз бих дал, даже 50 лева, ако знам че ще гледам само мачовете на Черно море, без тези на цска, лудогорец и левски, ама никой не ме пита.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 07 юли 2015 11:52

rockyy написа:

Идеята е че мач на ЦСКА във В група,ще събира по голяма аудитория,отколкото Лудогорец-Славия примерно.

Не се знае, не забравяй че много хора гледат отборите си само ако побеждават или са във възход, след 3ия мач гледан във В група ще видиш как ще спадне рейтинга дори и да биете.

мили

Мнениеот мили » 07 юли 2015 11:52

BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:Не бих давал на някаква си телевизия толкова пари,на ЦСКА бих дал!Всъщност ще давам за ЦСКА!

Ако пак има абонаментни карти ще си купя-така парите ще отидат директно в клуба.Относно темата тя е за хора,които
са много активни тук,но не стъпват на стадиона.

Тази година ще е доста трудно посещението на такива като мене(от Бургас) за мачове!Най-близкия е във Велинград,което си е над 300км!Затова и аз ще си взема домакинска карта,пък ще видя на колко мача ще успея да присъствам!В Б група ще е друго!

Това за Б група пак ли е гарантирано от държавата?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 12:01

Аз съм склонен да дам пари за абонаментна карта и да давам всеки месец 10лв(примерно). членски внос, отколкото да отиват в някаква шибана телевизия :idea: Иначе пичовете от Сектор„Г“ го казаха в прав текст-ЕЛИТА Е ТАМ ,КЪДЕТО Е ЦСКА :idea: :!: :!: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2015 12:06

Alexandrov93 написа:

Автора да изтъкне, че цска е най-гледания отбор явно? И аз бих дал, даже 50 лева, ако знам че ще гледам само мачовете на Черно море, без тези на цска, лудогорец и левски, ама никой не ме пита.

Е ми,значи, това е факт-ЦСКА е най-гледаният отбор,виж статистиката ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 07 юли 2015 12:11

мили написа:
BRF написа:Тази година ще е доста трудно посещението на такива като мене(от Бургас) за мачове!Най-близкия е във Велинград,което си е над 300км!Затова и аз ще си взема домакинска карта,пък ще видя на колко мача ще успея да присъствам!В Б група ще е друго!

Що пак? :? Ние трибуна не сме получавали!

мили

Мнениеот мили » 07 юли 2015 12:16

Red thunderstorm написа:
мили написа:
BRF написа:Тази година ще е доста трудно посещението на такива като мене(от Бургас) за мачове!Най-близкия е във Велинград,което си е над 300км!Затова и аз ще си взема домакинска карта,пък ще видя на колко мача ще успея да присъствам!В Б група ще е друго!

Що пак? :? Ние трибуна не сме получавали!

ААА, не си кривете душите!
От 1948 година сте получили не само трибуни, ами още много "подаръци" - играчи, треньори, купи, титли и още какво ли не???

Върни се в “ЦСКА”