БФС се подигра с ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: БФС се подигра с ЦСКА!

Мнениеот unist_gp » 24 юли 2009 20:02

kan1912 написа:"Никакъв съд не се е произнесъл просто Тимонов и Манчев са пуснали уведомление до клуба, че едностранно прекратяват договорите си с Ботев на основане чл.327 от КТ , което е в разрез с разпоредбите на ФИФА и УЕФА, според които арбитражния спортен съд е компетентен по прекратяване на договите между клуб и футболист. До Тимонов и Манчев има изпратени нотариални покани от Ботев да отидат в клуба и да си получат парите, но те посъветвани от "компетентни" съветници отказват да си получат парите, поради тази причина ЦСКА и футболистите не искат да се гледа случая от арбитражния спортен съд, който ще им каже "гледайте си работата". Ако прекратяването на договорите между клуб и футболист ставаше така лесно всеки футболист може да отиде да връчи уведомление до клуба, че едностранно прекратяват договорите и после докато тече обжалване от клуба около 3 години футболистите да си играят където си поискат, точно поради тази причина ФИФА и УЕФА са създали правила и по тези въпроси.
Някой е подвел собствениците на ЦСКА, че виждате ли Ботев има проблеми дайте да им вземем футболистите незаконно и най-важното безплатно, после ще ревнем "БФС е синьо и се подиграват с нас" и работата е готова."
Това го написах вчера и никой не ми обърна внимание. Миналата година Ботев бе прав в случая с Г.Христов, но адвокат на Ботев бе Градев и Ботев загуби, сега Градев е срещу Ботев и Ботев спечели - сами си направете изводите.

Добре бе,това до сега не са ли го знаели титаните. Много ме е жал,че сега некадърният Любо ще си има алиби ако се провали срещу Дерисити. Можеха да се разберат със селския, поне да му познат лизинга за мерджана. Но БФС са наистина идиоти, че не помогнаха на отбор, който ще играе евротурнири и така напрактика спират изявата на двама български таланти. Жалко е да си толкова тъп като Боби !!

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 24 юли 2009 20:06

През последните два месеца си мислех,че ще умра от скука без мачове,но на края толкова весело стана ,че няма на къде.Първо Левски ме разсмяха ,после ЦСКА сега това БФС е върхът на сладоледа ,не стига че убива провинциалният футбол а сега се гаври и с "ГРАНДОВЕТЕ".Крайно време е това ръководство да си вземе доживотна почивка ,защото УБИ българският футбол ,тотално.Вече всеки отбор,който се падне с Български вдига банкет,че се е класирал предварително -СРАМ.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 юли 2009 20:07

sartorius написа:Сега ръководството на ЦСКА трябва да атакува в съда направо лигитимността на БФС, т.е. как един не вписан от съда орган може да взима каквито и да било решения. Още по-малко такива, които не зачитат решение на български съд. След като играчите Тимонов и Манчев са имали да полуват 5 заплати и съда го постановява, след като играчите имат клауза в договора си подписана от тях и от Христолов,че всички недоразумения по техните договори са предмет на разрешаване от съда и те се обръщат към него, как така и с каква лигитимна юрисдикция се забранява на същите да практикуват професията си? Как така и по какви критерии се дава картотека на едни играчи с договори, а точно на тези не се дава при положение,че отношенията им с ЦСКА са същите като на останалите? :?:

ЦСКА трябва да се обърнат директно към арбитражен съд на УЕФА, но лошото е,че вече нямат време. Дано да са го направили още преди седмица,че май срока изтича днес. Преди една година подобно Батков действа месец по-рано от евротурнирите чрез Ивков директно в УЕФА за Жоро Христов и Ботев нямаше какво да направят, защото Селският не иска от УЕФА да го проверят кой е.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 24 юли 2009 20:07

В момента съм в такова състояние,че ако всички мрът всички,няма да ми пука за тия подуянски тюфлеци............ :evil:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 юли 2009 20:11

BGarmy написа:В момента съм в такова състояние,че ако всички мрът всички,няма да ми пука за тия подуянски тюфлеци............ :evil:

Бате, няма смисъл да се ядосваш толкова, би трябвало е до сега да си разбрал какво представлява ПФС. Мен въобще не ме очудва решението, едиснвеният изход е Перуката да бъде изхърлен като мръсно куче, та да можем най-после да рахатясаме.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 24 юли 2009 20:12

И защо цялото стадо от рогати траве.... се събраха,да дразнят българите? :twisted:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 юли 2009 20:14

Ярмейчета, ако уефа ви тури един служебен резултат за нередовни играчи БФС синичко ли ще е?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 24 юли 2009 20:19

:evil: Очаквах такъв мръсен номер от тази комисийка...
Обаче тези хора едва ли си дават сметка, че насреща им вече не е Лупи а сериозен собственик, който ще си гони интереса до дупка.

И какво стана с онова - "не трябва да се спира развитието на футболистите, не трябва да им се пречи да упражняват професията си докато текат трудово-правните спорове".... :?:

Ще се оправим и без Тимката, Манчев и Попов този кръг срещу Дери, а за следващия ще ги картотекират, но ще има съд до дупка за пропуснати ползи... :twisted:

Тука вече ще се предизвика според мен юридическа проверка на високо ниво спрямо БФС, крайно време е Боби, моби, фоби да схванат, че има и други отбори в това първенство освен левски :evil:

Проданов - нещо си се закъхарил пак за нашия отбор :!:
Айде прибирай се нали знаеш къде, и не забравяй да затвориш портата :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 24 юли 2009 20:28

Благодаря на трезвите глави в БФС за решението им относно Тимонов, Манчев и Попов. ЦСКА искаха да ни откраднат със схема играчите без да плащат. Това обаче не мина този път, както стана с Георги Христов и Левски миналата година. ЦСКА са нечувани наглеци. Дадох им Саидходжа и Минев. За да нямат проблеми се съгласих на отсрочено плащане. През това време те поискаха Тимонов и Манчев. Казах им, че ще им ги продам на цената, която те определят.

Те определиха цена и аз се съгласих. Лично Любо Пенев ме увери, че няма да ми прави кални номери. Какво обаче излезе накрая? Те ги взеха зад гърба ми като разчитаха, че могат да ги картотекират без да са платили и лев и дори без играчите да са латрогнали през Арбитража. Този път обаче номерът им не мина. Чакам в понеделник на тренировки тримата футболисти иначе ги чака много лошо. Тимонов и Манчев не могат да разтрогнат, защото са изпуснали сроковете да подадат молби до Арбитража. При това положение или няма да играят футбол, или ЦСКА ще си плащат като попове".
:lol: :lol: :lol:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юли 2009 20:31

tprodanov написа:Искам някое чорбарче да си напъне мозъка и да ми отговори - кой ще е виновен, ако при произволен резултат от мача в четвъртък, УЕФА види нещо нередно в тия картотеки и ви го тури 0-3 анално, в полза на Дери? Тогава пак БФС ще е виновно и пак ще е синьо, нали?

Как па не може да ви светне, че ви пазят в случая, че за пореден път работеха извънработно време, за да могат да оправят единствено вашите бакии, разни разписчици на хвърчащи листчета, никой друг отбор няма такива привилегии!

Ти недей да ги защитаваш толкова моля ти се!Само не ги защитавай,защото когато трябваше ония чиновници да работят,те си подадоха ОТПУСКИ,за нашия проблем!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”