GOLEADOR написа:2005г.
Титли и мачове в България се купуват,но на "Анфийлд" побеждават само силните!
Вальо Илиев - голям гол, ама и доста пропуснаха мърсисайдци, трепереше ми под лъжичката и греда и не знам си кво!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
blueboss написа:bobo_13 написа:GOLEADOR написа:miro_rz написа:С тези регламенти в Европа и това наше ниво едва ли скоро Бг отбори ще имат подобни изяви![]()
Левски , Локо Сф , Славия и Марек също имат не лоша история в миналото
ЦСКА и Левски скоро играха срещу актуалния европейски шампион,сините играха и срещу актуалния носител на купата на УЕФА.Лудогорец също игра с шампиона и то само преди няколко месеца.Тук регламента няма значение.Излизаш и ги биеш.Проста работа.
Може да играят, ама не могат да ги отстранят, защото за да стигнат до кръговете с елиминации бая мачове трябва да бият.
Тук става дума за ОТСТРАНЯВАНЕ, а не за мач от групова фаза....
dindan написа:Ето ги съставите от мачас Ливърпул
http://www.worldfootball.net/report/cha ... ska-sofia/
Tommi написа:dindan написа:Ето ги съставите от мачас Ливърпул
http://www.worldfootball.net/report/cha ... ska-sofia/
Благодаря за съставите, значи съм написал съвършено вярно мнение.
bobo_13 написа:GOLEADOR написа:miro_rz написа:С тези регламенти в Европа и това наше ниво едва ли скоро Бг отбори ще имат подобни изяви![]()
Левски , Локо Сф , Славия и Марек също имат не лоша история в миналото
ЦСКА и Левски скоро играха срещу актуалния европейски шампион,сините играха и срещу актуалния носител на купата на УЕФА.Лудогорец също игра с шампиона и то само преди няколко месеца.Тук регламента няма значение.Излизаш и ги биеш.Проста работа.
Може да играят, ама не могат да ги отстранят, защото за да стигнат до кръговете с елиминации бая мачове трябва да бият.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта