Red_Neck написа:Това е така ако ги взимаш на време
Ако шефа ти те "разсрочва" постоянно все си мисля, че и за същите пари ще се преместиш
Бил съм в подобна позиция и го разбирам печката.
Браво! Един да се сети къде се крие ядрото на проблема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ако шефа ти те "разсрочва" постоянно все си мисля, че и за същите пари ще се преместиш
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
zuekaa написа:BRF написа:zuekaa написа:На вас , ако ви дам 200 лв ще се смените вярата , ама иначе за някакъв човек който работи за заплата му се сърдите .... да не казвам , че му предложили с 5 000 лв отгоре ... каква любов ви гони вас човека е на работа и си гледа заплатата на вас ако ви предложат повече пари на друго работно място няма ли да отидете да не казва , че ако ви предложат с 5 000 лв отгоре сигура асфалта от София до Малко Конаре ще го изядете
5000лв отгоре,той май взимаше 15000!Честно казано АЗ за 30% отгоре върху сегашната ми заплата,няма да отида в конкурентна на сегашната ми фирма!Изградил съм си име и положение,не всичко е пари!
Ако вземаш 1 000лв примерно и ти дам 300лв - 30% отгоре може и да си прав , че няма да отидеш , ама ако вземаш 15 000лв и ти дам 5 000 отгоре е друго - НАЛИ
russia написа:Мболи не си бил виждал феновете?!? Ами те не са негови лични, а на ЦСКА!
...Да е някое наше момче, че да звучи обидно, пък той алжирец!
Червени Воини написа:Ние винаги си имаме, даже и по-добри футболисти като Менди.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта