Колко струва любовта на Менди

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Колко струва любовта на Менди

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2014 16:44

Red_Neck написа:Това е така ако ги взимаш на време :)
Ако шефа ти те "разсрочва" постоянно все си мисля, че и за същите пари ще се преместиш :)
Бил съм в подобна позиция и го разбирам печката.

Браво! Един да се сети къде се крие ядрото на проблема :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 юли 2014 17:08

zuekaa написа:
BRF написа:
zuekaa написа:На вас , ако ви дам 200 лв ще се смените вярата , ама иначе за някакъв човек който работи за заплата му се сърдите .... да не казвам , че му предложили с 5 000 лв отгоре ... каква любов ви гони вас човека е на работа и си гледа заплатата на вас ако ви предложат повече пари на друго работно място няма ли да отидете да не казва , че ако ви предложат с 5 000 лв отгоре сигура асфалта от София до Малко Конаре ще го изядете ;)

5000лв отгоре,той май взимаше 15000!Честно казано АЗ за 30% отгоре върху сегашната ми заплата,няма да отида в конкурентна на сегашната ми фирма!Изградил съм си име и положение,не всичко е пари!

Ако вземаш 1 000лв примерно и ти дам 300лв - 30% отгоре може и да си прав , че няма да отидеш , ама ако вземаш 15 000лв и ти дам 5 000 отгоре е друго - НАЛИ :)

Защо да е друго?Всеки се простира според чергата си!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 юли 2014 17:10

Red_Neck написа:Това е така ако ги взимаш на време :)
Ако шефа ти те "разсрочва" постоянно все си мисля, че и за същите пари ще се преместиш :)
Бил съм в подобна позиция и го разбирам печката.

Да,така е!Взимам ги редовно на определеното число.Бонусите закъсняват от време на време,ама го разбирам шефа и чакам.С това си мнение НЕ нападам никой за нищо.Не казвам,че Менди или Бадема са виновни за нещо,просто се поставям на това място!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 02 юли 2014 18:22

Може би у нас има 0,00000000000001 % футболисти,които не биха поставили заплатите си на първо място.Доколкото си спомням Йовов и Драгич са искали да играят за Левски дори и без пари.Но в този сегашен ши.бан свят най нормално е да работиш там,където най много ти плащат.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 03 юли 2014 15:33

russia написа:Мболи не си бил виждал феновете?!? Ами те не са негови лични, а на ЦСКА!
...Да е някое наше момче, че да звучи обидно, пък той алжирец! :lol:

Червени Воини написа:Ние винаги си имаме, даже и по-добри футболисти като Менди. :geek:

Хем не ви интересуват играчите, хем после се държите като ощипани госпожици.

Колко играчи сте привлекли по разни схеми, като доста от тях и подобни. Или смятате, че и тези от малки са били фенове на ЦСКА?
Намалете малко темите за Менди. По-здравослвоно е. Може пък да се позапитате къде са момчетата от школата.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 юли 2014 20:03

Джаксън Менди избяга от ЦСКА, така както би направил всеки уважаващ себе си човек многократно лъган в очите !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”