Време е да се вземе страна ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Време е да се вземе страна ...

Мнениеот boabbb » 19 юни 2014 11:34

petko.h.markov написа:
boabbb написа:
zlato1234 написа:
boabbb написа:Не се прави на остроумен, вашите за тия 15 бона май и шивашки услуги извършват :lol: :lol: Щото един го съблякоха, май мерки са му взимали :? :lol:

Няма нужда да се правя. Аз съм си! Но това е друга тема.
А тази е за Гъргоров, което включва и Лупи, както и всеки един от ръководството ви... От цялата работа си личи как повече защитавате Лупи отколкото клуба си както твърдите. Измествате тема към това колко съм бил тъп само и само, да не отговорите на въпроса. :lol: :mrgreen:
А последващата реакция е както всеки път: "изместване на темата към Батков и Левски" което всъщност няма нищо общо с Бадема и Лупи.
Но нали си Динко "Гинко-билобата" спора е излишен!

Според мен е абсолютно логично да се защитава клуба, а оттам и Лупи в случая :!: Гъргоров е тоя, който се цепи и казва " аз желая доброто на ЦСКА " , а всъщност си заминава от отбора 2 седмици преди първите евромачове заради някоя лира повече :|

В кой отбор заминава?

Някакви турци пишат ... Кършияка :? Ба ли го, някакви от 2-ра дивизия :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 юни 2014 13:32

boabbb написа:Злато, ти явно си доста тъп :lol: Десет пъти ти се каза, че става въпрос за КЛУБА, а не за Лупи :!: Атаките рефлектират върху КЛУБА, на Лупи ще му строшат оная работа с 2-3 интервюта в разни сайтове ... И ако ФК Батков е еднолично дружество, то ЦСКА може без всеки, така че със или без Лупи, със или без Гъргоров, ЦСКА си е ЦСКА. Въпроса е, че в момента Вълка е единствения, изявил желание да се занимава с отбора - те и го казаха, ако има друг, да заповяда :| Ама няма никой ... А колкото до тарифата - 15 бона на месец, нали така каза мустакатия машинист :?

Явно ти си тъпия кой се води за собственик на клуба не разбрахте ли ,че това не са отборите преди 20 и повече години стига с тази демагогия за това как нас червеното знаме родини :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 юни 2014 14:00

След като подуянци хвалят Бадема и хулят Томов, коя страна съм заел според теб? :lol: Сега сериозно - всички футболисти, включително Гъргоров преди да подпишат с ЦСКА знаеха каква е ситуацията, и че ще има забавяния и проблеми. Тоест, те са направили информиран избор. Оттам-нататък, ако бяха истински професионалисти (за цесекари даже не говоря) трябваше да стиснат зъби в този оздравителен период. Повече от ясно е, че не само Бадема, но и Менди и Косоко са водили преговори много по отрано с други клубове и са взели допълнително пари на ръка. Прав им път! Както вече беше казано - Томов може да е всякакъв, но единствено той беше на "Армията" когато боклуците бяха написали писмо до БФС за прекратяване на спортната дейност на клубът. Иначе и аз не харесвам това шикалкавене при него. Ако нямаш пари, кажи на хората, че няма в момента и ще им се плати когато има, но без това - утре, в петък, в понеделник и т.н. Това е неговата грешка, ако му я търсим. Във всеки случай акциите постепенно се прехвърлят на нови акционери, които получават акции срещу парите, които дават за ЦСКА. Сдружението "ЦСКА Завинаги" също ще получат акции за ремонтните дейности. Просто се иска време собствеността да се прехвърли. За момента явно няма никой, който да извади едни големи пари и да почнем на чисто. Ако има да заповяда!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2014 14:36

Red Warrior написа:След като подуянци хвалят Бадема и хулят Томов, коя страна съм заел според теб? :lol: Сега сериозно - всички футболисти, включително Гъргоров преди да подпишат с ЦСКА знаеха каква е ситуацията, и че ще има забавяния и проблеми. Тоест, те са направили информиран избор. Оттам-нататък, ако бяха истински професионалисти (за цесекари даже не говоря) трябваше да стиснат зъби в този оздравителен период. Повече от ясно е, че не само Бадема, но и Менди и Косоко са водили преговори много по отрано с други клубове и са взели допълнително пари на ръка. Прав им път! Както вече беше казано - Томов може да е всякакъв, но единствено той беше на "Армията" когато боклуците бяха написали писмо до БФС за прекратяване на спортната дейност на клубът. Иначе и аз не харесвам това шикалкавене при него. Ако нямаш пари, кажи на хората, че няма в момента и ще им се плати когато има, но без това - утре, в петък, в понеделник и т.н. Това е неговата грешка, ако му я търсим. Във всеки случай акциите постепенно се прехвърлят на нови акционери, които получават акции срещу парите, които дават за ЦСКА. Сдружението "ЦСКА Завинаги" също ще получат акции за ремонтните дейности. Просто се иска време собствеността да се прехвърли. За момента явно няма никой, който да извади едни големи пари и да почнем на чисто. Ако има да заповяда!

По-принцип си прав за забавянето на заплати и че играчите са наясно с това.Колко обаче ще трае оздравителния период,не се знае,нали?Акo продължи примерно 5 години,длъжни са да се съобразяват,така ли?Ако се разграничиш от това,че си пристрастен в случая,ще стигнеш до извода,че футболистите играят първо за пари,след това за слава,за клуба и тн.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 19 юни 2014 14:39

Тук най-гнусното е, че са водени преговори с конкретни оферти с футболисти, които имат по още 2 години от договорите си. Това е против правилата, но не знам дали ще може да се докаже.

Иначе за бадема, да беше отишъл човешки при Стойчо , Томов и т.н.Да беше казал "ей, писна ми да ми бавите заплатата с 20 дена всеки път, дават ми 3 пъти повече пари, искам да си ходя". Сигурен съм, че щяха да го пуснат, даже да му благодарят и да му пожелаят успех. Но вместо това той прави бунтове и уронва престижа на клуба максимално публично.

п.п. В Левски колко пъти Батков каза че има забавяне 2 месеца ? Но вашите футболисти никой не ги иска ( съвсем логично ). И сте дошли тук да държите сметка ? Морални релативисти.... :lol:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 19 юни 2014 14:44

angelco77 написа:
Red Warrior написа:След като подуянци хвалят Бадема и хулят Томов, коя страна съм заел според теб? :lol: Сега сериозно - всички футболисти, включително Гъргоров преди да подпишат с ЦСКА знаеха каква е ситуацията, и че ще има забавяния и проблеми. Тоест, те са направили информиран избор. Оттам-нататък, ако бяха истински професионалисти (за цесекари даже не говоря) трябваше да стиснат зъби в този оздравителен период. Повече от ясно е, че не само Бадема, но и Менди и Косоко са водили преговори много по отрано с други клубове и са взели допълнително пари на ръка. Прав им път! Както вече беше казано - Томов може да е всякакъв, но единствено той беше на "Армията" когато боклуците бяха написали писмо до БФС за прекратяване на спортната дейност на клубът. Иначе и аз не харесвам това шикалкавене при него. Ако нямаш пари, кажи на хората, че няма в момента и ще им се плати когато има, но без това - утре, в петък, в понеделник и т.н. Това е неговата грешка, ако му я търсим. Във всеки случай акциите постепенно се прехвърлят на нови акционери, които получават акции срещу парите, които дават за ЦСКА. Сдружението "ЦСКА Завинаги" също ще получат акции за ремонтните дейности. Просто се иска време собствеността да се прехвърли. За момента явно няма никой, който да извади едни големи пари и да почнем на чисто. Ако има да заповяда!

По-принцип си прав за забавянето на заплати и че играчите са наясно с това.Колко обаче ще трае оздравителния период,не се знае,нали?Акo продължи примерно 5 години,длъжни са да се съобразяват,така ли?Ако се разграничиш от това,че си пристрастен в случая,ще стигнеш до извода,че футболистите играят първо за пари,след това за слава,за клуба и тн.

И какво пречи цивилизовано да си тръгнат ? Бадема да поиска да разтрогне, а Менди да поиска да го продадат ? Ако футболисти поискат така никой няма да им откаже.

п.п. Вашия президент Ганчев през годините е имал случай да влиза с пистолет при футболистите. На няколко пъти е спирал заплатите с месеци, по-чисто мутренски подпуди. Никой журналист не е писал и никой не е разтрогвал, защото Ганчев е мутра. Но за всички мутрата е добра, на него никой не му гледа в паничката.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2014 14:47

Logical person написа:
п.п. В Левски колко пъти Батков каза че има забавяне 2 месеца ? Но вашите футболисти никой не ги иска ( съвсем логично ). И сте дошли тук да държите сметка ? Морални релативисти.... :lol:

В Левски колко пъти Батков каза че има забавяне 2 месеца ?

Колко пъти?
Но вашите футболисти никой не ги иска...

Левски е освободил много футболисти през годините.Не съм чул някой да е останал на улицата,а ти?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 юни 2014 14:49

Чудя се може ли трезво мислещ човек да вярва на Лупи :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 19 юни 2014 15:25

blue avalanche написа:
Logical person написа:

В Левски колко пъти Батков каза че има забавяне 2 месеца ?

Колко пъти?
Но вашите футболисти никой не ги иска...

Левски е освободил много футболисти през годините.Не съм чул някой да е останал на улицата,а ти?

Прегледай му интервютата, поне 2 или 3 пъти го каза. Формално всеки от настоящите ви футболисти може да разтрогне, но дали някой ще им предложи 30 или 45 хил за да ги вземе :mrgreen: :mrgreen:

Нагло е във вашия отбор да има забавени заплати през целия сезон, а тук да разправяте какво гигантско престъпление е ако не се плаща на датата :shock: :shock:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 19 юни 2014 15:51

През отминаващата седмица се "отървахте" от двама от футболистите, които изнесоха предходния сезон на гърбовете си.
Отъреахте се и от най- значимият си вероятен спонсор -"Софарма"- чиито мажоритарен собственик и човек с "голямо червено сърце" предпичете абревиатурата на фирмата му да краси рекламните пана на Лудогорец.
Чета тука, че някой се разграничават от тези гореспоменатите в интерес на " клуба", като че той не се състои от футболисти, техните треньори, ръководство и спонсори, а само от добри намерения и фенски страсти!
Разбира се не е лесно да се прави избор между две неудобни стоиности натоварени почти изцяло с отрицателен заряд, но това не е и необходимо.
Правилният избор за ЦСКА е ново начало или агонията да продължи до края!

Върни се в “ЦСКА”