Бате Милене, направил си добро, сега ще изядеж л....

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tino Costa
Контакти:

Re: Бате Милене, направил си добро, сега ще изядеж л....

Мнениеот Tino Costa » 29 мар 2014 15:52

Поздрав и на тебе!
Яснота внесе, само дето не каза доволен ли си от себе си? Постигна ли целта, която беше замислил пускайки тази тема? Всъщност, каква ти беше целта? Ако си принципен пусни статии, за всички дето имат да вземат пари, Локо ПД, Локо СФ, някои от бившите на ФК Батков, Нефтохимик ...то май цялата А група без Разград, Ловеч и Ботев... 8-)[/quote]

И каква според теб трябва да ми е целта?!! Предполагам, че с подобни постове искам да клатя златния лиценз на ЦСКА?!!? Смешно и несъстоянтелно. Хора не се зомбирайте! Това намерих в нета и реших да го пусна, защото смятам, че авторът е прав. Пристрастия нямам

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 16:02

Tino Costa написа:Поздрав и на тебе!
Яснота внесе, само дето не каза доволен ли си от себе си? Постигна ли целта, която беше замислил пускайки тази тема? Всъщност, каква ти беше целта? Ако си принципен пусни статии, за всички дето имат да вземат пари, Локо ПД, Локо СФ, някои от бившите на ФК Батков, Нефтохимик ...то май цялата А група без Разград, Ловеч и Ботев... 8-)

И каква според теб трябва да ми е целта?!! Предполагам, че с подобни постове искам да клатя златния лиценз на ЦСКА?!!? Смешно и несъстоянтелно. Хора не се зомбирайте! Това намерих в нета и реших да го пусна, защото смятам, че авторът е прав. Пристрастия нямам[/quote]

Ми то в нета има и статия, че лиценза на Локо Сф се клати щото дължат пари на Джаферович. Или това не е толкова важно, ами това, че Локо Пд са без заплати и "нямат" мотивация да играят... Като си казал А, кажи и Б, виждам принципен си ,морален. За момчетата от другите отбори кой ще се застъпи, или тях кучета ги яли, те семейства нямат... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Tino Costa
Контакти:

Мнениеот Tino Costa » 29 мар 2014 16:12

Ми то в нета има и статия, че лиценза на Локо Сф се клати щото дължат пари на Джаферович. Или това не е толкова важно, ами това, че Локо Пд са без заплати и "нямат" мотивация да играят... Като си казал А, кажи и Б, виждам принципен си ,морален. За момчетата от другите отбори кой ще се застъпи, или тях кучета ги яли, те семейства нямат... 8-)[/quote]

Сега, ако си говорим обективно е повече от ясно, че ЦСКА е отборът с най-сериозните задължения. За сведение може да отвориш търговски регистър и да им прочетеш финансовия отчет. Преобладаващо при ЦСКА се случва да цакат хора с пари, да расрочват по 4/5 пъти, да се гаврят с тях. Според мен този казус има и чисто човешка страна. Не може да си викал "евала" на един човек, когато е имал успехи, а после когато си иска своето да му викаш, че е изменник и да го обиждаш. Ценното на една такава статия е, че не може да се прочете по сайтове /поне аз я намерих само в тази група фейсбук "Авантаж"/. Не виждам смисъл да поствам неща, които могат да се прочетат в Спортал, например.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 16:22

Tino Costa написа:Ми то в нета има и статия, че лиценза на Локо Сф се клати щото дължат пари на Джаферович. Или това не е толкова важно, ами това, че Локо Пд са без заплати и "нямат" мотивация да играят... Като си казал А, кажи и Б, виждам принципен си ,морален. За момчетата от другите отбори кой ще се застъпи, или тях кучета ги яли, те семейства нямат... 8-)

Сега, ако си говорим обективно е повече от ясно, че ЦСКА е отборът с най-сериозните задължения. За сведение може да отвориш търговски регистър и да им прочетеш финансовия отчет. Преобладаващо при ЦСКА се случва да цакат хора с пари, да расрочват по 4/5 пъти, да се гаврят с тях. Според мен този казус има и чисто човешка страна. Не може да си викал "евала" на един човек, когато е имал успехи, а после когато си иска своето да му викаш, че е изменник и да го обиждаш. Ценното на една такава статия е, че не може да се прочете по сайтове /поне аз я намерих само в тази група фейсбук "Авантаж"/. Не виждам смисъл да поствам неща, които могат да се прочетат в Спортал, например.[/quote]

Издаде ли се!... :lol:
"обективно" ... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 мар 2014 20:29

В тази ситуация не е трудно да съпоставиш нещата. Дали Стойчо Младенов, ако имаше малко дете, би го натоварил на автобуса само да пътува 300км? Отговорът за всички е ясен и абсолютно отрицателен. Младенов сигурно щеше да организира специален кортеж с пилотна кола и барети за всики случай. Именно това различава Радуканов от хора от калибара на Младенов, с които за съжаление е пълен българския футбол. “Народен човек”, скромен, който явно обича футбола и се опитва да преживява някак от него.

Именно и това го прави посредствен тренер. Нито на Левски, нито на ЦСКА са нужни благи души и народни хора. А иначе другите неща, вече ги коментираха колегите

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 31 мар 2014 16:34

Прекалено либералните треньори никой не ги уважава. Футболистите им се качват на главата и отбора страда. Милен пое ЦСКА в много тежък момент и се справи с капризите на играчите. В последствие обаче изпусна саблекалнята и те си правиха, каквото искат. Платини играеше, когато му е кеф, Делев също, а Караджов му биеше шутчета при всеки гол. Отделно ако аз бях на мястото на Милен веднага щях да се махна от ЦСКА след мач със Славия загубен на Армията с 1:2. Шефовете му показаха, че е безгласна буква и каквото решът това ще стане. Сега виждате ли, каква е разликата между него и Стойчо, да не говорим за Любо Пенев. Не може постоянно да правиш компромиси. Към феновете, към шефовете, към играчите и към медийте. Така ставаш подлога и те подритват отвсякъде. Не лоши треньори, като Пламен Марков и Ферарио Спасов не можаха да променят характерите си и затова не прокопсаха в професията. Виждате, че в големия футбол отцеляват нахаканите, като Мауриньо, иконите, като Сър Алекс или големите таланти, като Гуардиола. Но те и тримата се държът на положение, дори високомерно, зада знаят играчите, кой е шефа.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 мар 2014 17:16

Милен има да изкупва много грехове пред ЦСКА.Няма фен на червените който да му прости последния мач срещу Локо.Заради такива мачове хората спират да ходят по стадионите,а имиджа на футбола като честна игра спада драстично.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2014 19:10

GOLEADOR написа:Милен има да изкупва много грехове пред ЦСКА.Няма фен на червените който да му прости последния мач срещу Локо.Заради такива мачове хората спират да ходят по стадионите,а имиджа на футбола като честна игра спада драстично.

И това,че победи силния тогава Левски на Герена и не можаха да се оправят половин година след това,също го сложи
сред греховете на Милен.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 апр 2014 20:52

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Милен има да изкупва много грехове пред ЦСКА.Няма фен на червените който да му прости последния мач срещу Локо.Заради такива мачове хората спират да ходят по стадионите,а имиджа на футбола като честна игра спада драстично.

И това,че победи силния тогава Левски на Герена и не можаха да се оправят половин година след това,също го сложи
сред греховете на Милен.

Бъркаш го с Младенов.100-йчо победи сините с 1:0,а след това Милен загуби мача в последната минута.Аз не се сърдя,че тогава Милен обърка състава нито на загубата.Но не съм съгласен моят тим да участва в двубои като този с Локо.Разбира се моралните ценности на хората са различни и е нормално заради това да харесваме различни неща.Аз ще критикувам Милен за тази му постъпка,ти ще го защитаваш и те така...
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 апр 2014 21:08

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:

сред греховете на Милен.

Бъркаш го с Младенов.100-йчо победи сините с 1:0,а след това Милен загуби мача в последната минута.Аз не се сърдя,че тогава Милен обърка състава нито на загубата.Но не съм съгласен моят тим да участва в двубои като този с Локо.Разбира се моралните ценности на хората са различни и е нормално заради това да харесваме различни неща.Аз ще критикувам Милен за тази му постъпка,ти ще го защитаваш и те така...

Говоря ти за 3:1 на Герена.А иначе си свободен да мислиш каквото си искаш.

Върни се в “ЦСКА”