Вярвате ли на Титан?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Вярвате ли на Титан?
А аз да задам следния въпрос. Какво ни остава освен да вярваме, че титаните няма да са същите като томов? Просто продължаваме да си обичаме отбора и да се надяваме, че от тук нататък ще ни се случват само хубави неща. А по темата дали ЦСКА е изкуствено създаден нека тоя който го твърди да ми разясни какво означава това. Нима сливането на 2-3 по малки отбора не е нормално нещо. Преди да пишат дадени индивиди нека да прочетат малко история за създаването на ЦСКА клуб който играе на същия стадион на който са играли и АС-23. И да се спре веднъж за винаги с глупостите дали ЦСКА е наследник на АС-23. За мен АС-23 е част от сегашния ЦСКА.
delqnski47, много сте чупливи и бъзливи.
Споделих моето мнение, с което не искам да ангажирам никого.
Основния бизнес на Титан е от обществени поръчки и са дупе и гащи с БСП, което няма, как да не те вкара в размисъл, че ако БСП загубят изборите то и поръчките възложени ще бъдат преразгледани.
Прокрадват се мнения, че от Титан чакат да минат изборите за да решат за бъдещето си в ЦСКА.
Основния бизнес на Титан е от обществени поръчки и са дупе и гащи с БСП, което няма, как да не те вкара в размисъл, че ако БСП загубят изборите то и поръчките възложени ще бъдат преразгледани.
Прокрадват се мнения, че от Титан чакат да минат изборите за да решат за бъдещето си в ЦСКА.

- delqnski47
- Контакти:
PFC Litex написа:delqnski47, много сте чупливи и бъзливи.
Не знам защо се впечатляваш толкова от разни коментари!Голяма работа като те нарекли,че си тъп(и мене ме обиждат даже много по зле ВЯРВАЙ МИ!Виж коментарите на ''blue lagoon''!)Ама какво толкова,казвам му ''майната му''!
На мене много ми мирише тая информация!Ще видим,но не вярвам Титаните такъв риск да направят,да купят ЦСКА,при положение,че БСП ще загуби тези избори,не мислиш ли!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Оставете хората на мира.Дадоха 10 млн на Томов за продажбата,после 12 млн на знайни и незнайни хорица.Тея 22 млн ако бяха в касата на ЦСКА щеше да е мн по различно.Щеше да има и за трансфери,ДЮШ,бази и др
PFC Litex написа:Ако БСП изгубят на парламентарните избори и ТИТАН ще напуснат ЦСКА, защото кацата с меда просто ще пресъхне.
БСП няма да загубят,повярвай ми!Конкурентите им са смешни,а и са си комунисти,да не се лъжем!

И ББ,и Костов са си техни кадри,нещата са предрешени...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
stannn написа: дали ЦСКА е наследник на АС-23. За мен АС-23 е част от сегашния ЦСКА.

За мен Македония е част от България, ама хората там не мислят така!Как може ЦСКА да е наследник на АС-23, като самите играчи на АС-23 твърдят обратното?!

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
djonik написа:Този от Литекс не е далеч от истината. Не искам да се заяждам, но имам един въпрос към цесекарите. Нямате ли усещането, че тези от Титан са насила в ЦСКА? Никаква ангажираност с клуба, някаква келява декларация за мача в Ловеч и това е. Освен това финансовите проблеми продължават. Вярно, че медиите малко преувеличават, но е факт, че играчите не са взимали пари от 2 месеца, а преди това са взели три пъти по 500 лева заплати (премии обаче си взимат като попове). Освен това, напоследък много говорят за юноши и български играчи. Когато някой заговори така, това означава, че няма пари. Юношите са безплатни, за български играчи можеш да плащаш разсрочено години наред.
Парите никъде в България не стигат.Криза е.Иначе като Сашо Апашо друг няма!Титан са светлинни години напред.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
icanmecan написа:Koceto_8303 написа:Какъв Титан ви е извадил от калта. Вие никога не сте влизали в калта, държавата продължава да ви държи изкуствено. Колко пъти трябва да ви се повтори че отборчето ви е партийно и че никога не сте си плащали така както нормалните отбори, висите пари и на беласица и на вихрен и на ботев и на цялата А група.
Само дето сме единствения отбор дето плаща наем за стадиона си а това дали се плаща не зависи от нас привържениците, и стига с тва изкуствено създаване поне изкараите едно доказателство и зад ЦСКА стоят поне 1,5 милиона привърженици та тези хора изкуствени ли са аиде стига глупости.
Ами като нищо не се влага в този стадион, нормално е да се плаща повече. Я отскочете до Герена да видите там колко пари са вложени

CHELSEA
delqnski47 написа:PFC Litex написа:delqnski47, много сте чупливи и бъзливи.
Не знам защо се впечатляваш толкова от разни коментари!Голяма работа като те нарекли,че си тъп(и мене ме обиждат даже много по зле ВЯРВАЙ МИ!Виж коментарите на ''blue lagoon''!)Ама какво толкова,казвам му ''майната му''!
На мене много ми мирише тая информация!Ще видим,но не вярвам Титаните такъв риск да направят,да купят ЦСКА,при положение,че БСП ще загуби тези избори,не мислиш ли!
Много правилно разсъждаваш, но наистина малко групо подходиха към него. Бих искал първо да добавя, че според мен Литекс ще съществува още дълго, те са много колоритен отбор. И след това по темата, лично на мен хората от "Титан" ми изглеждат несериозни. Може би много от феновете на ЦСКА съжаляват за напускането на Божков.
CHELSEA
Закърпиха положението и поне няма лицензна криза.Засега толкоз-повече другия сезон.
Що се отнася до обвързаността им с изборите-концесиите за боклука се сключват на общинско ниво, не на правителствено.Доколкото знам на Пенков номера на колата е 1948 и твърди, че е голям фен на ЦСКА.Вече дали са си направили добре сметката и имат ли ресурс за голям клуб не знам.Ама и да им вярваме и да не им вярваме...не виждам опашка от милиардери да са се засилили да ни купуват.Надяваме се и си подкрепяме отбора и така.
Що се отнася до обвързаността им с изборите-концесиите за боклука се сключват на общинско ниво, не на правителствено.Доколкото знам на Пенков номера на колата е 1948 и твърди, че е голям фен на ЦСКА.Вече дали са си направили добре сметката и имат ли ресурс за голям клуб не знам.Ама и да им вярваме и да не им вярваме...не виждам опашка от милиардери да са се засилили да ни купуват.Надяваме се и си подкрепяме отбора и така.