Red_champions написа:Спас Делев незнам дали става за ЦСКА,трябва му още един сезон в Пирин и тогава вече ще се види става или не,според мен-не.Искаме Манолев и Камбуров в ЦСКА
![]()
![]()
Нали щяхте да играете с ваши кадри

С готови ви е по-лесно,нали!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_champions написа:Спас Делев незнам дали става за ЦСКА,трябва му още един сезон в Пирин и тогава вече ще се види става или не,според мен-не.Искаме Манолев и Камбуров в ЦСКА
![]()
![]()
Ами знам му името: Абдул дел шпек ала свин-грух Сааалллам прас-грип!Cesc Fabregas написа:blue,lagoon написа:И защо само Спасчо? Харесайте си поне още 97 футболисти от Европа,Азия,Африка,Океания и Нова Зеландия! Имало един папуас от Нова Гвинея,много я пипал,пък и жена му била супер!!! Вземете си достатъчно,за да има и кой да играе за по 10000 евро заплата в дубъла!!!Дали визираш някого точно...
blue,lagoon написа:Ами знам му името: Абдул дел шпек ала свин-грух Сааалллам прас-грип!Cesc Fabregas написа:blue,lagoon написа:И защо само Спасчо? Харесайте си поне още 97 футболисти от Европа,Азия,Африка,Океания и Нова Зеландия! Имало един папуас от Нова Гвинея,много я пипал,пък и жена му била супер!!! Вземете си достатъчно,за да има и кой да играе за по 10000 евро заплата в дубъла!!!Дали визираш някого точно...
А жена му е : Фиу Фиу седем на малко Фиу!
delqnski47 написа:124 написа:Ти си разумен човек.Мислиш ли ,че Спас ще ви реши проблемите?Знаеш ли колко такива имате в ДЮШ на ЦСКА?Това момче му трябват две години за физическа подготовка...При нас Жоро Христов го чакаме сумати време,а беше голмайстор!Истината е в школите-Левски само с Домовчийски изби вложените пари за 10 години напред.А Спас ще отиде в Литекс,но това са лично мои размисли...
Ако Любо го хареса да го взима!Той е запознат най-добре от всички нас с школата на ЦСКА!На мен Делев ми харесва пък не знам....каквото стане стане
nikola79 написа:Аз виждам Спас Делев в Спартак Варна.Ще се раздава докрай в борбата за промоция,ще е надъхан.С техничния Сакалиев(ако го види на терена),ще бъдат страшна двойка нападатели,която ще всява ужас в защитния вал на противниковия отбор в Европа.В центъра с Моралес,и в защита с Ст.Георгиев,смятам че ще мачкаме в "Б" лигата на Европа-та.Молете се да не влезем,че тогава ЦСКА ще иска да го вземе без пари,ама тогаз ние ще го дадем на Барса за символичната сума от 1 евро,като в замяна ще вземем Лео Меси.Е тогава незнам кой кого ще бие.Ох,извинете,бях бръкнал в контакта и са събудих
kalo написа:Red_champions написа:Спас Делев незнам дали става за ЦСКА,трябва му още един сезон в Пирин и тогава вече ще се види става или не,според мен-не.Искаме Манолев и Камбуров в ЦСКА
![]()
![]()
Нали щяхте да играете с ваши кадри![]()
![]()
С готови ви е по-лесно,нали!
blue,lagoon написа:Ами знам му името: Абдул дел шпек ала свин-грух Сааалллам прас-грип!Cesc Fabregas написа:blue,lagoon написа:И защо само Спасчо? Харесайте си поне още 97 футболисти от Европа,Азия,Африка,Океания и Нова Зеландия! Имало един папуас от Нова Гвинея,много я пипал,пък и жена му била супер!!! Вземете си достатъчно,за да има и кой да играе за по 10000 евро заплата в дубъла!!!Дали визираш някого точно...
А жена му е : Фиу Фиу седем на малко Фиу!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Mitata и 7 госта