Спас Делев в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalo
Контакти:

Re: Спас Делев в ЦСКА!

Мнениеот kalo » 26 май 2009 22:57

Red_champions написа:Спас Делев незнам дали става за ЦСКА,трябва му още един сезон в Пирин и тогава вече ще се види става или не,според мен-не ;) .Искаме Манолев и Камбуров в ЦСКА ;) :) :!:

Нали щяхте да играете с ваши кадри :?: ;)
С готови ви е по-лесно,нали! :twisted:

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 26 май 2009 22:58

Cesc Fabregas написа:
blue,lagoon написа:И защо само Спасчо? Харесайте си поне още 97 футболисти от Европа,Азия,Африка,Океания и Нова Зеландия! Имало един папуас от Нова Гвинея,много я пипал,пък и жена му била супер!!! Вземете си достатъчно,за да има и кой да играе за по 10000 евро заплата в дубъла!!! :mrgreen:
:lol: Дали визираш някого точно... :lol:
Ами знам му името: Абдул дел шпек ала свин-грух Сааалллам прас-грип! :o А жена му е : Фиу Фиу седем на малко Фиу! ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 май 2009 22:58

blue,lagoon написа:
Cesc Fabregas написа:
blue,lagoon написа:И защо само Спасчо? Харесайте си поне още 97 футболисти от Европа,Азия,Африка,Океания и Нова Зеландия! Имало един папуас от Нова Гвинея,много я пипал,пък и жена му била супер!!! Вземете си достатъчно,за да има и кой да играе за по 10000 евро заплата в дубъла!!! :mrgreen:
Ами знам му името: Абдул дел шпек ала свин-грух Сааалллам прас-грип! :o А жена му е : Фиу Фиу седем на малко Фиу! ;)

:lol: :lol: :lol: :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 май 2009 23:00

Това момче заслужава да иде в ЦСКА. Ще видите, че от него ще излезе футболист.. Айде дано.. Лека нощ на комплексарите ;)

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 26 май 2009 23:01

delqnski47 написа:
124 написа:Ти си разумен човек.Мислиш ли ,че Спас ще ви реши проблемите?Знаеш ли колко такива имате в ДЮШ на ЦСКА?Това момче му трябват две години за физическа подготовка...При нас Жоро Христов го чакаме сумати време,а беше голмайстор!Истината е в школите-Левски само с Домовчийски изби вложените пари за 10 години напред.А Спас ще отиде в Литекс,но това са лично мои размисли...

Ако Любо го хареса да го взима!Той е запознат най-добре от всички нас с школата на ЦСКА!На мен Делев ми харесва пък не знам....каквото стане стане :)

Запознат е Любо с школата друг път-колкото Велев.Защо,мислиш,сложиха Хаздай за помощник?Ако не беше той,Цачев щеше да види терен през крив макарон. :) Сбъркана ни е цялата система-после пак ще търсим негри и чужденци в отборите си,та те да са ни виновни...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 26 май 2009 23:03

За мен ще е много добър трансфер....момчето е класа на фона на останалите на своя пост :geek:

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 26 май 2009 23:04

nikola79 написа:Аз виждам Спас Делев в Спартак Варна.Ще се раздава докрай в борбата за промоция,ще е надъхан.С техничния Сакалиев(ако го види на терена),ще бъдат страшна двойка нападатели,която ще всява ужас в защитния вал на противниковия отбор в Европа.В центъра с Моралес,и в защита с Ст.Георгиев,смятам че ще мачкаме в "Б" лигата на Европа-та.Молете се да не влезем,че тогава ЦСКА ще иска да го вземе без пари,ама тогаз ние ще го дадем на Барса за символичната сума от 1 евро,като в замяна ще вземем Лео Меси.Е тогава незнам кой кого ще бие.Ох,извинете,бях бръкнал в контакта и са събудих :)

Ти си самолет,да знаеш ;) :(
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 26 май 2009 23:05

kalo написа:
Red_champions написа:Спас Делев незнам дали става за ЦСКА,трябва му още един сезон в Пирин и тогава вече ще се види става или не,според мен-не ;) .Искаме Манолев и Камбуров в ЦСКА ;) :) :!:

Нали щяхте да играете с ваши кадри :?: ;)
С готови ви е по-лесно,нали! :twisted:

Да,ще играем с наши кадри!Ти не се заяждай!Бих предпочел Тонев,Тошев,Зехиров,Събев,Иванов,Караджов,Бранеков,Чипев и Виданов пред Да Силва,Маркиньош и Руи Мигел.Но...това е ЦСКА,това е Левски,това е Литекс,винаги трябва да се копуват чужденци :roll: .Виж,аз пак казвам.ако съм на мястото на Любо Пенев ще пусна ей този сезон където идва да играем само с юношите плюс Тошко Янчев,Саидходжа и Иво Петров.Всички други-юноши.И този сезон класиране м/у 6-9 място и обиграване на отбора.Не ми пука,че две години няма да играем в Европа,ако после с тези момчета и другите идващи от школта още 20 г. мачкаме
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 26 май 2009 23:05

blue,lagoon написа:
Cesc Fabregas написа:

Е наистина ме разсмя от сърце. :) :) :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 26 май 2009 23:07

Ами ако се покумите още малко и туко виж е отишъл другаде!Нищо, че Галчев е цесекар.Иначе нямам нищо против да го видя със синята фанелка в ШЛ.А мисля и той няма да е против. :)
А Камбуров като ви се предлагаше сам зимата, що не го взехте.Сега ще си ритка в Локо и ще е най-голямата звезда.Манолев ,ако го вземете Мъри ще ореве орталъка.И там ще ударите на камък.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Върни се в “ЦСКА”