Любо спри!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Re: Любо спри!

Мнениеот Боримечката » 23 май 2009 23:14

от alfonso на 23 Май 2009 22:01
Моля ви пичове,дръжте си го Супата! Толкова ви отива! Вие ще си духате супата,а ЛЕВСКИ ШАМПИОН!

Дрисльовци пак изкривихте темата!
Нещо с футболни аргументи кажете ве,А пък лепиларчетата...,ако обичат на другия мач в Б сектор.Не се мъчете писането не е за вас.
Последна промяна от Боримечката на 23 май 2009 23:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Мнениеот cska_evropeiski » 23 май 2009 23:23

На мен пък Любо Пенев ми харесва като треньор. Стига сме обвинявали треньора, нека го оставим да се докаже. Имам чувство че и Мауриньо да стане треньор на ЦСКА някой хора пак ще си намерят поводи да го злословят за нещо
Кажете ми един треньор на ЦСКА когото феновете да не са обвинявали някога за нещо и всички са били доволни от него. Май няма такъв
Последна промяна от cska_evropeiski на 23 май 2009 23:30, променено общо 1 път.
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 23 май 2009 23:25

Напълно съм съгласен с мнението че Л.Пенев е слаб като треньор.По-слаб ЦСКА не съм гледал скоро.Според мене поклон пред Димитър Пенев,който направи подготовката на тима и Любо използва инерцията известно време,но от 6-7 мача насам играем отвратително.Играчите ни не са много добри но в комбинация със слаб треньор са трагедия.
Дано не бъда разбран грешно не плюя никого само с уважение за цесекаря Любо Пенев ,но като треньор беше надигран.Грешно си мисля ,че нарежда състава и това е.Здравко Лазаров е класа и със него сме много по-офанзивни, него го няма.Стига с мерене на някои части от тялото щото на мача с Литекс може да отидем на разлика да ни отрежат.
И като не ми харесват нещата не мисля че трябва да подкрепяме сляпо без право на мнение.Щото клуба ЦСКА е велик заради феновете си!
Дано греша ама мисля че съм прав.
Само ЦСКА!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 23 май 2009 23:44

delqnski47 написа:
al_ex1 написа:
delqnski47 написа:Абе я престанете да го обвинявате Любо бе!С тия играчи толкова!Без играчи ти как мсилиш че ще играеш?Не сте ли се се замисляли малко :evil: Даже мисля че с тия чужденци играем супер!Те толкова си могат

Ти или си лефскар или си много тъп!Просто престани да дразниш всички след тая излагация! :oops: :oops: :oops:

Хахахаха.......аз......левскар!?!?!?!Как пък ме определи че съм левскар :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: Това ще е последното нещо което ще направя :mrgreen:
Не приятел просто съм реалист и фактите доказват думите ми!А това че на теб не ти изнася просто не ми чети коментарите :)

Ти, ако можеш да обясниш всъщност какво искаш да кажеш е трудно да се определи.Всъщност това ЦСКА ли е или Беласица,какво е това с тея играчи толкова и какво означава без играчи,че ще играем(та това играчи ли са)такова бездушие и апатия незнам как сме и на второ място!Ако ти си доволен от играта на ЦСКА,значи наистина вече сме много зле!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 24 май 2009 14:50

Стойчо е доказал че може да прави читави отбори с не много пари . Но за да се върне някой трябва да му купи десетимна нови играчи . Не виждам кой ще е тоя,на този етап. Любо трябва да го оставят да работи две години на спокойствие. После ще видим...
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 май 2009 16:55

cska_90 написа:
sedem_!_dva написа:Дайте време на Супата... според мен още 2 години ще са му напълно достатъчни да доразкрие потенциала си на треньор, а дотогава ще заговори като Тройчо за говедата, съдията, може да удари пак в масата, а и нищо чудно да каже и за конспирацията... синьото БФС, Камен Костадинов... с което още повече ще ви се издигне в очите... :lol: :lol: :lol:

Тройчо,ама Тройчо два пъти ни беше тренъор и два пъти ни дишахте прахта-единия път ви бихме с 3-0,другия станахме шампиони с 16 точки разлика

Абсолютно е така , но този човек ви изостави в най тежкият ви момент за пари както винаги , заедно с един друг " велик " цесекар Сакалиев май се казваше той !
На горния пост вземи си прочети малко историята по времената на Тройчо какви футболисти взехте и за колко $ !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 24 май 2009 20:13

Хайде един път завинаги да спреме с тая тема за Любо.Дали е бил с анцуг и дъвка си е негов проблем не наш ,нас ни интересува отбора на нашите сърца.Да в момента играта ни е толко слаба колкото никога досега не е била,но помислете че след 2-те загуби Любо да се изправи пред всички и да си го признае би било нов удар по самочувствието на играчите които до преди 2 кръга си помислиха че вече са шампиони но уви.Така че поне засега оправдавам това негово поведение,нека свърши шампионата да си направи селекция(ако му отпуснат средства разбира се ),да дойде новото първенство и тогава да го съдим.Сега и да говорим няма смисъл повече.Пожелавам успех на Любо и дано ни накара да се гордеем пак че е един от нас.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 25 май 2009 16:44

За мен Любо не става. Не само заради слабата игра на ЦСКА, а и заради тъпите му коментари след всеки мач. То вече почти всички се издразнихме на поведението му като треньор на ЦСКА - никаква свършена работа и много приказки!
CHELSEA

KZL_KZL

Re: Любо спри!ЦСКА удари Локо Сф и при дубъла

Мнениеот KZL_KZL » 26 май 2009 00:59

ЦСКА удари Локо Сф и при дубъла !!
Като гледам най после се появи и качествен треньор и от нашата школа.Зафиров е от 10-на мача там,повечето ги игра с юношите и не си спомням да са им вкарали гол дори.А тактиката на всеки отбор започва от защитата.Като .че ли най важен ще е трансфера на Зафето в първия тим ,а за Любо да намерят друга длъжност....опитва се да говори добре,отдава му се!

Върни се в “ЦСКА”