Левски скъса ЦСКА на ниво Психо-атаки
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Левски скъса ЦСКА на ниво Психо-атаки
Включвам се най-добронамерено. Не съм съгласен с автора. Защо психовойната е виновна? Не е ли по-добре, всеки да търси причините за неуспеха първо в себе си и тогава наоколо? Защото другото са оправдания...
Save Ukraine!
Точно затова ЦСКА е най-великият български отбор! Не му е работа на Венци Стефанов да се разправя... футболът е игра и споровете се решават на терена, не извън него. Батов като е селяк, защо трябва да падаме на неговото ниво!?
-
- Контакти:
Не ви е виновен нито Батков,нито Левски,нито чистачката леля Пенка,просто отборите с които играхте бяха от долната половина на таблицата,дойдоха ви мачовете на истината и потенциала ви лъсна.Този път въобще не можете да се оправдавате със странични фактори,особенно на мача с Левски,не искам да се заяждам с никой....За Левски единственото добро е,че влиза в добра форма точно за тези последни важни мачове,защото първенството го изкараха на мускули до сега....Преди разчитахме само на Гонзо да ни решава мачовете,ама като се контузи момчето,вече нямаше накъде и другите трябваше да си размърдат задниците,за това и играта ни стана по-добра и разнообразна,но мачовете ни със Славия и Миньор няма да са лесни....Хайде със здраве.
-
- Контакти:
goteborg написа:Включвам се най-добронамерено. Не съм съгласен с автора. Защо психовойната е виновна? Не е ли по-добре, всеки да търси причините за неуспеха първо в себе си и тогава наоколо? Защото другото са оправдания...
Напълно съм съгласен,Локото като ни отупаха прахоляка,не сме се вайкали от нищо странично,просто в този мач бяхме трагични и това е,трябва да се научим да гледаме реално на нещата.....
Така е. Аз не съм се вайкал за нищо и не съм търсил другаде вината, за това че Локо ни наби. Както и не бих се оправдал със съдията, за който и да било мач. Играл съм футбол и на това съм научен- ако си го можеш, никой не е в състояние да ти попречи.blue_ power1 написа:goteborg написа:Включвам се най-добронамерено. Не съм съгласен с автора. Защо психовойната е виновна? Не е ли по-добре, всеки да търси причините за неуспеха първо в себе си и тогава наоколо? Защото другото са оправдания...
Напълно съм съгласен,Локото като ни отупаха прахоляка,не сме се вайкали от нищо странично,просто в този мач бяхме трагични и това е,трябва да се научим да гледаме реално на нещата.....
Save Ukraine!
-
- Контакти:
goteborg написа:Така е. Аз не съм се вайкал за нищо и не съм търсил другаде вината, за това че Локо ни наби. Както и не бих се оправдал със съдията, за който и да било мач. Играл съм футбол и на това съм научен- ако си го можеш, никой не е в състояние да ти попречи.blue_ power1 написа:goteborg написа:Включвам се най-добронамерено. Не съм съгласен с автора. Защо психовойната е виновна? Не е ли по-добре, всеки да търси причините за неуспеха първо в себе си и тогава наоколо? Защото другото са оправдания...
Да,така си е.
На цскарите всички са им виновни,но не и те самите

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:На цскарите всички са им виновни,но не и те самите![]()
![]()
Я да видим сега кой на кого е виновен:
Кокала: Не знам до колко е нормално да биеш в България 10 мача поред.
Батков: Казаха ми точния резултат на Черно море-ЦСКА.
Левски изригна към прокурора: Гледайте Черно море - ЦСКА.
Нов удар за ЦСКА! Данчо Тодоров бяга в Левски.
Батков изригна: Паста ли е, Торта ли е - не му пожелавам да ощети Левски.
Батков изригна: Съдиите режат Левски, а слугата Момиров измисля нови правила.
Батков: В "А" група е пълно с циркаджии, Левски не е от тях.
Левски пише гневна декларация.
И Велев надигна глас срещу съдийския шеф.
Батков изригна: Подпират брутално ЦСКА - ще извадя Левски от първенството
Георги Марков: Съдиите извършиха преврат срещу Левски
БФС: Разгневеният Батков да не вини световната конспирация за лошата работа в Левски.
Левски към БФС: "Отбора на народа" може да говори каквото си иска.
Та, това е една съвсем малка част от плача, на хората от герена.
goteborg написа:Бегай легай, никой не те е поръчвал!
Нещо не ти изнася ли? А това не са ли твои думи:
Не е ли по-добре, всеки да търси причините за неуспеха първо в себе си и тогава наоколо? Защото другото са оправдания...
Или двуличието, винаги е форма на успех..