Кой е най-червения квартал на София?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

koi4i

Re: Кой е най-червения квартал на София?

Мнениеот koi4i » 01 май 2009 13:57

Taz написа:Надежда, Дианабад, Изток, Изгрев и Центъра, в тия квартали говедата се броят на пръсти ;)
В Люлин и Младост също сме доста повече 8-)

В люнин не сте повече,в младост само може да си мечтаеш.Това,че дудучето има Ефу в Младост 2 не значи,че сте повече ..
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 01 май 2009 14:03

Люлин :shock: :lol: :lol: Няма нито най-червен, нито най-син квартал, аз съм от Хаджи Димитър, но съм видял цесекари да отиват с червените шалчета с 4-ката към Националния стадион, така че аз не мога да кажа примерно че моя квартал е син или някой друг е червен, винаги ще има и от двата отбора навсякъде. Мисля, че по-правилен е въпроса, в кой квартал на София има най-много червени фенове, за да се получи някаква дискусия м/у цесекарите, което обаче не прави квартала червен по никакъв начин...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 май 2009 14:05

SHYNE написа:е не . може да поспорим тука . точно първите са :)
мача с локо миналата година ?
"една мишка ,една борба "
или преди това на лаута
"калпазани спрете си интернета "

За интернет хулиганите не споря ! Говоря за открита война срешу телевизийте ! Те първи вдигнаха "К*р за ТВ зрителите",но ние първи излезнахме във война с тях,защото заради ТВ-та мачовете са в 19:30...кой ще отиде на стадиона ?! Няма значение,важното е да продължава,защото действително футболът трябва да се гледа по стадионите,не по ТВ !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 май 2009 14:07

sedem_!_dva написа:Люлин :shock: :lol: :lol: Няма нито най-червен, нито най-син квартал, аз съм от Хаджи Димитър, но съм видял цесекари да отиват с червените шалчета с 4-ката към Националния стадион, така че аз не мога да кажа примерно че моя квартал е син или някой друг е червен, винаги ще има и от двата отбора навсякъде. Мисля, че по-правилен е въпроса, в кой квартал на София има най-много червени фенове, за да се получи някаква дискусия м/у цесекарите, което обаче не прави квартала червен по никакъв начин...

Не живеем в Лондон където принадлежността към един отбор зависи от това в кой квартал си ! Всеки квартал в София има фенове на Левски и на цска,дори повече - срешу нас има едно семейство,който са слависти ! :D
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 01 май 2009 14:08

абе мисля че Славия първи скочиха против тв2 и ко :) иначе спор няма .не на мачовете през седмицата !!!
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 май 2009 14:10

SHYNE написа:абе мисля че Славия първи скочиха против тв2 и ко :) иначе спор няма .не на мачовете през седмицата !!!

Не споря,не съм на 100 % запознат с това кои агитки кви трансперанти издигат ! Все пак се интересувам основно от Левски ! Но да,тъпо е да се прави програмата спрямо Телевизийте,вместо да се помисли как ще е най-удобно за феновете...не може да се играе мач в сряда от 13:00 или неделя - 19:30,когато беше пълен мрак и кучи студ ! Какъв е смисълът от стадионите в крайна сметка...
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 01 май 2009 14:13

Blue_Lion написа:Не живеем в Лондон където принадлежността към един отбор зависи от това в кой квартал си ! Всеки квартал в София има фенове на Левски и на цска,дори повече - срешу нас има едно семейство,който са слависти ! :D

Аз съм фен на West Ham :lol: :lol: I'm forever blowing bubbles... :D :D :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 май 2009 14:15

sedem_!_dva написа:
Blue_Lion написа:Не живеем в Лондон където принадлежността към един отбор зависи от това в кой квартал си ! Всеки квартал в София има фенове на Левски и на цска,дори повече - срешу нас има едно семейство,който са слависти ! :D

Chelsea - The Pride of Geo Milev :D Blue is the Colour,Football is the Game...
Изображение

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 01 май 2009 14:34

emarkon написа:люлин

Тук сбърка. Люлин е доста син квартал, лично познавам сигурно към 20-25 човека, които са оттам и са от Левски. ;) Доста сини са и Овча Купел, Лозенец, южните квартали - Борово, Брезите, Стрелбище, Красно Село, Хиподрума и тези около Герена. За най-червени квартали съм останал с впечатление, че са Дружба, Младост и около Универсиада.

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 01 май 2009 14:34

Blue_Lion написа:
sedem_!_dva написа:

Chelsea - The Pride of Geo Milev :D Blue is the Colour,Football is the Game...

...and Chelsea is the Name.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”