ТОМОВ: ОТ ЦСКА СЪМ САМО НА ЗАГУБА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ТОМОВ: ОТ ЦСКА СЪМ САМО НА ЗАГУБА

Мнениеот Old_death » 27 мар 2009 15:33

Ново мнениеот ZYKLON на 27 Мар 2009 14:13

Old_death написа:

Не мога да разбере Олд_дет и армеец 31- каква е тази злоба във вас

Майки,ще отговоря само на тая част от тирадата ти,която се отнася до мене ;)

Върни се назад и прочети внимателни поустовете ми.Ако погледнеш малко безпристрастно,ще видиш че изказванията ми са умерени и винаги съм повишавал тон в отговор на безмислиците и явните провокации на една групичка от сини фенове!!!Така че не може и да става въпрос за проявена злоба от моя страна.Злобата е приоритет на съвсем други хора.Не леж зад идеята,че никой левскар не е казал копче.Не ги изкарвай ангели и мъченици,защото започвам да се просълзявам :lol: Никога не съм казвал,че 100% от червените фенове се държат нормално,но на фона на синята злоба и безочие те са просто цвете за мирисане.Не ние отваряме непрекъсното поровокативни и злобни теми в чужд форум.За разлика от тебе аз не говоря наизуст и ако проявиш желание,мога да докажа твърденията си с факти ;)

Вие,нямате право на мнение.

Майки,ето ти поредното потвърждение на тезата ми!Това е един от тия,на които според тебе им растат крила :lol: :lol: :lol: Ама май използват превръзки с крилца ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 мар 2009 16:05

mike28 написа:Нали се сещаш, че тука сам си противоречиш. Хем има финансова стабилност и купувате изцяло нов отбор, хем няма и ви отнемат лиценза.....

Не ти разбирам тезата тук - защо да си противореча... :?:

В предния си пост говорех по принцип ако има финансова стабилност, а не конкретно за миналогодишната измамна "финансова стабилност" на Томофф.... :evil:

Ако има достатъчно пари за да е финансово стабилен един отбор, защо да му вземат лиценза и защо да не се купуват нови играчи... :?:
Естествено, че е недопустимо едното да е за сметка на другото :idea:

И пак повтарям - ако имахме тази фин. стабилност нямаше да могат да ни вземат лиценза, защото всичко като разплащания щеше да е ок.

mike28 написа: Кофтито е, че така и не можахте да проумеете, че след 90-та по-добрия отбор в бг. е Левски, доказват го резултатите, класиранията, дори точките в ранглистата на Уефа ако щете....

Тука не си прав - изказвай се по-точно, Майки ;)
Изображение
След 2001г. може да сте по-добри по коефициент в Европа, но не и през 90-те :!:
Не се вижда докрай датата, въпреки че я умалих като размер статията, а тя е 27 септември 2001г.

mike28 написа: Нямам спомени ЦСКА да са играли важен мач , да са изоставали в резултата и да са го обръщали. Едно изключение- ЦСКА - Блекбърн, когато от 0-3 успяхте да изравните.

Е - тука пък ти си напипал добре нещата... :?: ;)
Де е Блекбърн, де е Вихрен... :D

Но конкретно за темата съм съгласен с теб - никъде още не се казва точно и ясно, че тоя плужак Томов е вън от "Армията" и от любимия ни отбор.... :evil:
Докато официално не му бият шута - не трябва да сме спокойни относно него....

Междудругото интервюто на Гарибов за днешния 7 дни спорт е много интересно на тази тема...
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5344_8.htm
Особено ми прави впечатление в частта дето се говори за предварителния договор на Жеваго...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 27 мар 2009 17:37

gospoda goveda ako tolkova vi e machno za tomov
vzemete go pri vas za vice prezident . :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Darina на 27 мар 2009 18:12, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица и без "говеда" ако може

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 мар 2009 18:26

Хе, хе, приятелю, а какво ще кажеш за този "умник", писал над мене? ;)
Ясо, благодаря за линка, това което казва Гарибов напълно се покрива с това, което аз твърдя, при това само и единствено на базата на логическо мислене. Никой извън ЦСКА няма вина за отнетия лиценз, и че БФС няма пръст в цялата работа- не, че повечето от вас пак ще го разберат де, ама нейсе. Има много готини момчета и сред вас , и вие това го знаете.

Относно финансовата стабилност- при вас никога не е бил проблема в парите- и да ги имате и да ги нямате- все тая, отбора винаги е бил непостоянен, единия сезон шампион, другия не. Казвал съм го многократно - във ЦСКА има фактори, които независимо от това кой е собственик и кой управлява, винаги се намесват, при това точно когато отбора върви. Само едно ще ви пропомня. През 90-те, най- успешния и доказан треньор във вътрешното първенство беше Георги Василев- хвана Етър и Левски и ги направи шампиони безапелационно. Пое ЦСКА, направи ги шампиони и след това спомняте ли си как беше махнат? Защото аз помня и помня още думите които каза при напускането си- за змиите в Борисовата градина. Факта, че нямате нито един треньор, изкарал 2 пълни сезона, независимо от постигнатото за тези 20 години, говори , че стабилност досега не сте имали.

Отбора на ЦСКА навлиза в 90-те с много солиден аванс пред останалите отбори що се отнася до коефициента в Европа. Левски през този период- 93-2000 има едно добро представяне с Георги Василев начело и дотам. ЦСКА победиха Ювентус в мач, който после загубиха служебно, заради нередовната картотека на Петър Михтарски (при това забележете- добронамерен българин се е обадил на италианците за този гаф)

П.П. Трябва да излизам, като се върна ще продължа.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 мар 2009 19:02

mike28, защо си мислиш, че когато някой лош чичко дава пари на отбора, отборът е слаб? Не съм чул Майка Тереза да е била собственик на футболен клуб, а Лафчис и Любо Пенев не си продадоха акциите, защото отборите им газеха наред. В този ред на мисли, това, че след 1990 имате повече титли показва къде са наливани повече пари. Разбира се, в Европа не става само с ядене... Yasso вече ти го е обяснил. Аз ще ти припомня, че твоят любимец Цецо Йончев стана треньор на ЦСКА след едно 3:2 с Ювентус, когато уволнихме Божо Колев, защото не е постигнал достатъчно добър турнирен резултат. Когато Левски игра със същия отбор на Ювентус, обявихте Люпко за велик, защото хем е минал не един и не два пъти центъра, хем е паднал с под 2,5 гола. Разбира се, управленската грешка е в ЦСКА, но все пак...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 мар 2009 19:51

Когато писах горното, не бях чел последния post на Mike28, мислех да сложа един P.S., но всъщност това е съвсем сериозно и го отделям. Георги Василев заговори за змиите, след като направи ЦСКА шампиони, но не можа да бие Стяуа. В Етър и Левски той беше свикнал, че е достатъчно да стане шампион и после да докара германския шампион на стадиона да го видят наживо, за да бъде велик. А змиите не бяха никакви фактори и точно това беше проблема. Когато решенията се взимат от хора с много пари и малко мозък, каква стабилност може да се очаква? Той хем безпогрешно намира грешния човек, хем като види, че нещата не вървят, може да си позволи веднага да направи следващата грешка. /Сериозен съм през цялото време!/
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 мар 2009 20:14

Това пък кога съм го казал? Казвам, че при вас няма значение колко пари се наливат- резултата е винаги един и същ, жалкото е, че или не го осъзнавате, или не искате да си го признаете. Нищо, моята цел не е да ви накарам да обичате по- малко ЦСКА, просто искам да започнете да под малко по-различен ъгъл на случващото се в клуба. Цецо Йончев не ми е любимец, знам само, че под неговото вещо ръководство клуба ви беше много зле. Случва са на всеки де, както и да е, това вече е история. Има един журналист, отявлен привърженик на ЦСКА, когото аз страшно много харесвам. Това е Александър Рангелов, от Нова тв. Когато започва свой репортаж, винаги първо гледа проблемите в отбора и след това започва хвалебствията , така присъщи и на Ники Алекандров, само че последния рядко ще каже нещо негативно за червените, а доста по-често ще се заяде със сините.

При Левски ситуацията е горе- долу аналогична на вашата. Проблеми бол, обаче организацията особено в последните няколко години е доста по-добра от вашата. Сините, заедно с още няколко клуба започнаха да инвестират здраво и във базата. Ако справедливо се оплаквате, че Българска армия, не е ваш, то какво пречи да се направят изкуствени игрища за децата, общежития, тоалетни? А е факт, че Божков и Павлов, бяха най- богатите българи, Митал също се води милиардер. Вие ми излизате само с един Чорни, който не вярвам да може да се сравнява финансово с койтои да е от тях, да не говорим, за общо.
В Левски рядко се случват такива вътрешни скандали, които само до преди месец си бяха почти ежедневие при вас. От 93-та досега мисля, че имате само една победа над сините с резултат по-голям от 2-0, нямате две поредни победи , в Европа- най голямата ви гордост също не успяхте да постигнете нещо повече, а в последните 4-5 години вече и доста изоставате.
Относно селекциите и трансферите- това е показателя, по който винаги сте водили и то със много пред всички останали във България. Почти винаги вземате по- добрите играчи, независимо дали от вътрешното първенство или от чужбина и определено успявате да пласирате млади бг. таланти изключително успешно в добри европейски клубове- Костадинов, Стоичков, Пенев, Лечков, Бербатов, двамата Петрови. Друг е въпроса колко от тези футболисти са продукт на вашата собствена школа и колко просто се взели за няколко чифта бутонки- факта, че пласирате най- добре талантливи футболисти в чужбина си остава. Левски има далеч по- малко успешни трансфера- М. Христов в Кайзерслауртен, където става шампион и Ники Михайлов в Ливърпул, от където е преотстъпен. Разбира се имаме и други играчи, като Мъри, Михайлов, Илиан Илиев, които се предсатвят добре, но в по-слаби отбори.

Не харесвах особено Лафчис, но при него Левски определено имаше облик, особено когато бе воден от тандема- Василев - Желязков. След това дойде Владимир Грашнов (лека му пръст) и започна ерата Мтел. За треньор бе привлечен Любко Петрович, който със сините мачкаше всички с добра физическа и тактическа подготовка, обаче помня , че падна първия мач от ЦСКА :( .
Батков- за мен този човек няма интелект да бъде президент на отбор като Левски. Той си е марионетка на Чорни и от този факт страда целия отбор. И все пак, това, че инвестира в базата на клуба си остава, когато вие имате президент, който да прави това- елате ми се обадете.

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 27 мар 2009 22:14

Момчета всички сте прави!Но истината е ,че подобно човешко същество, като лицето Ал. Томов - Лупи трябва да е за обица на всички!!!Но за жалост май има доста негови копия!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 28 мар 2009 00:09

А-а-а, Майк - да си дойдем на думата...
Значи едно е финансова стабилност, съвсем друго е управленска нестабилност и странични "доброжелателни" фактори...

Това за Гочето и змиите и аз го помня, а повода е че по един съдия метнаха смок...

Йончев не го оставиха да работи, казах го вече това за честите треньорски смени при нас и то няколко пъти...
Йончев беше помощник на Паро, но загубите от Аустрия Виена и Хамбургер се сметнаха за голям провал и Паро го напъдиха преди да започне да бере плодовете на труда си....

Да не навлизам в подробности тук, че мога цяло есе да ти напиша на тема влиянието на военните, ветераните и фенклуба в управлението на клуба след промените....

Хм, хвалиш ми се с някъкъв Мариян Христов - той да не би случайно да е юноша на левски :?:
Изобщо и 4-мата дето си ми ги изброил - май само Боби Михайлов е ваш юноша, но аз дори и за него не съм сигурен....
Но дори и да е - не помня да е направил някаква блестяща кариера в Рединг или Беленензеш където беше най-в началото...

А, айде понеже ми е на лесно - ето ти да прочетеш как играят българите в чужбина :D за онзи момент - това е нейде към 1988-1989 г...
Изображение

Забележи какво прави "радостта на народа" :D
С тия симптоми - не знам, не знам... :D
Сигурно е бил отдолу....

Нищичко не сте направили като трансфер в Европа дотук с изключение на Николай Илиев в Болоня но и той е по-скоро като случая ви с ШЛ - че е първия българин в италианското първенство а не че е направил нещо кой знае какво там като играч.

Където и да отидат останалите ви играчи - или са резерви или ги овобождават след като ги разкрият колко са "кадърни" - дано нататък да имате успех - единствено Домовчийски може да направи нещо момчето, добре че рано се махна от "Герена"...

А сети ме за Юве...
Ето ти един обрат дето толкова казваш че нямаме освен Блекбърн...
Обрат та обрат :D

Аз бях на стадиона тогава и от нашата агитка и тази на плевенчаните с огромния тъпан тръгна по целия стадион в края на мача : "Абре Юве к'во стана - 0:1 - 3:2 :!: "
Е - тогава не знаехме че играем с нередовна картотека, тогава просто играехме на терена а не в комисията по картотекиране.....

За базите не зачеквай въпроса, не е коректно от твоя страна да говориш така...
Къде да ги направим тия общежития и тоалетни :?:
Някъде, където после държавата ще поиска да строи мултифункционална зала ли:?: :roll:

Отбори като левски, славия, литекс или сливен знаем как си взеха базите и защо те са в такова добро състояние а на другите отбори не....

Нали се сещаш защо преди време се срути една част от "Лаута" - ми щото е на "Локо-то" бе, Майк...техен е стадиона а тия безсрамници не инвестират една стотинка в него.....

Горките и тях още дълго ще ги мотаят с концесията...а Топалова като чуе концесия и си мисли, че е хванала бога за шушлека....

Вярно е че и Илия Павлов и Васил Божков имаха предостатъчно финанси за издръжката на клуба, но къде да наливат пари - в нещо което не е тяхно ли???
Сменяха само седалките от време на време - а как ги сложиха Данчев, Горанов и феновете да не ти обяснявам - защо, щото и "Армията" е на ЦСКА бе - не ги е срам....

Стадиона и базите изобщо бяха апортирани като вноска от военните при създаването на онова дружество дето се регистрира по новия тогава закон по времето на Илия Павлов - после нямам идея как станаха собственост на ДАМС, но това е факт към днешна дата.

Това вече е минало, но аз ще ти кажа и дано не съм прав, че проблема с нашата база ще си остане още дълго време, заради нежеланието на държавата да реши проблема с базите и ще ти кажа какво имам предвид...

Според мен ДАМС, чиято собственост е в момента стадиона няма никакъв итерес от концесията, защото на нея сега и е добре...наема влиза при тях, а нека някой да ме поправи, но не съм изобщо сигурен къде ще влиза този не малък приход след отдаването на концесия....според мен не директно в ДАМС.

Хм, има много да се пише по тая тема, но модераторите ще са прави че не му е тук мястото...да ме извинят за лиричните отклонения, но понякога не се стърпявам...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 мар 2009 00:14

хе, хе, не се нерви де.Бъркаш , не съм се хвалил с Мариян Христов, изобщо не мога да разбера, защо трябва да изпоачавате всичко?
Просто няма смисъл да дискутирам повече с вас този въпрос. Не отстъпвате и на йота и си знаете все своето. Дори не си играх да ти чета до края поста, няма и смисъл. Това е, беше ми приятно да си дискутираме темата, лека нощ.

Върни се в “ЦСКА”