А-а-а, Майк - да си дойдем на думата...
Значи едно е финансова стабилност, съвсем друго е управленска нестабилност и странични "доброжелателни" фактори...
Това за Гочето и змиите и аз го помня, а повода е че по един съдия метнаха смок...
Йончев не го оставиха да работи, казах го вече това за честите треньорски смени при нас и то няколко пъти...
Йончев беше помощник на Паро, но загубите от Аустрия Виена и Хамбургер се сметнаха за голям провал и Паро го напъдиха преди да започне да бере плодовете на труда си....
Да не навлизам в подробности тук, че мога цяло есе да ти напиша на тема влиянието на военните, ветераните и фенклуба в управлението на клуба след промените....
Хм, хвалиш ми се с някъкъв Мариян Христов - той да не би случайно да е юноша на левски 

Изобщо и 4-мата дето си ми ги изброил - май само Боби Михайлов е ваш юноша, но аз дори и за него не съм сигурен....
Но дори и да е - не помня да е направил някаква блестяща кариера в Рединг или Беленензеш където беше най-в началото...
А, айде понеже ми е на лесно - ето ти да прочетеш как играят българите в чужбина  

за онзи момент - това е нейде към 1988-1989 г...

Забележи какво прави "радостта на народа"  

С тия симптоми - не знам, не знам... 

Сигурно е бил отдолу....
Нищичко не сте направили като трансфер в Европа дотук с изключение на Николай Илиев в Болоня но и той е по-скоро като случая ви с ШЛ - че е първия българин в италианското първенство а не че е направил нещо кой знае какво там като играч.
Където и да отидат останалите ви играчи - или са резерви или ги овобождават след като ги разкрият колко са "кадърни" - дано нататък да имате успех - единствено Домовчийски може да направи нещо момчето, добре че рано се махна от "Герена"...
А сети ме за Юве... 
Ето ти един обрат дето толкова казваш че нямаме освен Блекбърн...
Обрат та обрат 

Аз бях на стадиона тогава и от нашата агитка и тази на плевенчаните с огромния тъпан тръгна по целия стадион в края на мача : "Абре Юве к'во стана - 0:1 - 3:2 

"
Е - тогава не знаехме че играем с нередовна картотека, тогава просто играехме на терена а не в комисията по картотекиране.....
За базите не зачеквай въпроса, не е коректно от твоя страна да говориш така...
Къде да ги направим тия общежития и тоалетни  

Някъде, където после държавата ще поиска да строи мултифункционална зала ли:?:  

Отбори като левски, славия, литекс или сливен знаем как си взеха базите и защо те са в такова добро състояние а на другите отбори не....
Нали се сещаш защо преди време се срути една част от "Лаута" - ми щото е на "Локо-то" бе, Майк...техен е стадиона а тия безсрамници не инвестират една стотинка в него.....
Горките и тях още дълго ще ги мотаят с концесията...а Топалова като чуе концесия и си мисли, че е хванала бога за шушлека....
Вярно е че и Илия Павлов и Васил Божков имаха предостатъчно финанси за издръжката на клуба, но къде да наливат пари - в нещо което не е тяхно ли???
Сменяха само седалките от време на време - а как ги сложиха Данчев, Горанов и феновете да не ти обяснявам - защо, щото и "Армията" е на ЦСКА бе - не ги е срам.... 
Стадиона и базите изобщо бяха апортирани като вноска от военните при създаването на онова дружество дето се регистрира по новия тогава закон по времето на Илия Павлов - после нямам идея как станаха собственост на ДАМС, но това е факт към днешна дата.
Това вече е минало, но аз ще ти кажа и дано не съм прав, че проблема с нашата база ще си остане още дълго време, заради нежеланието на държавата да реши проблема с базите и ще ти кажа какво имам предвид...
Според мен ДАМС, чиято собственост е в момента стадиона няма никакъв итерес от  концесията, защото на нея сега и е добре...наема влиза при тях, а нека някой да ме поправи, но не съм изобщо сигурен къде ще влиза този не малък приход след отдаването на концесия....според мен не директно в ДАМС.
Хм, има много да се пише по тая тема, но модераторите ще са прави че не му е тук мястото...да ме извинят за лиричните отклонения, но понякога не се стърпявам...