Кога стана циганин, кога му почерня задникът?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Кога стана циганин, кога му почерня задникът?

Мнениеот Yasso » 26 мар 2009 21:17

itelim написа:Ммм... да. Бръснат или небръснат, къпан или не, играчът от въпросният аватар ви трови живота в последните 10 години и пак повтарям, интересно защо ВАШИТЕ като го видят се изпускат, и отново пардон - Го изпускат?

Типично синьо мислене - пишем само това, което ни оттърва...

Ще ти дам един пример за Гонзо - онзи "велик" кървав гол когато го вкара - направи си труда да провериш на този мач, кой червен защитник излиза тежко контузен и от кого още в 18-тата минута на мача....

Я една снимка за спомен със Стенли, "къде съм аз - къде си ти" ;) :
Изображение
Гонзо винаги е бил и ще си остане "звезда" за регионална синя радост и консумация.... :D
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 27 мар 2009 23:26

С цялото ми уважение, това не е отговор.
На вас, феновете на ЦСКА казах, че след Джевизов винаги ви е липсвал типичен център и в друга тема със статистически данни обясних, че истината е друга. След Ицо, Любо и Емо не сте имали реален лидер.
Колкото до Георги Иванов - Гонзо - просто влезе в историята на мачовете между двата отбора - за да го изпревари Ваш играч трябва да му броим головете от играните срещи при юношите и младежите, но като гледам каква е тенденцята и при тях - по скоро човек ще кацне на Марс!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 29 мар 2009 01:21

Това все пак са Цска. Мен са ме учили да не обиждам слабите и простите ! Не е възпитано и по християнски ! :D :D :D
А и те през последните 20 години живеят само с някакви спомени от далечното минало.... Много ми приличат на ветерани, които си разказват спомени от войната 44-45 година !!! :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 29 мар 2009 13:19

itelim написа:С цялото ми уважение, това не е отговор.
На вас, феновете на ЦСКА казах, че след Джевизов винаги ви е липсвал типичен център и в друга тема със статистически данни обясних, че истината е друга. След Ицо, Любо и Емо не сте имали реален лидер.

Лидер за какво? :?:
За мачовете срещу "Левски" ли :?:
На нас ни стигаше един Христо Янев или Макдоналд Мукаси срещу "Левски" :D
Срещу сините всеки от ЦСКА може да е лидер - дори Фелипе Машадо ;)

Сега сериозно :
И какво като Г. Иванов е лидер :?:

itelim - и аз с цялото си уважение искам да ви подскажа, че този Гонзо с който толкова се пъчите е само една "синя звезда" за вътрешна консумация....Вярно е, че е вкарал много голове на ЦСКА.
Е и?

Щото е голям голмайстор и играч от световна класа - затова не успя даже в Рен да остане а играе пак в Левски а не в някой приличен отбор от водещо първенство в Европа....

Когато Гонзо вкара като Любо Пенев 2 хеттрика на Реал Мадрид - ела да те почерпя едно голямо с малко лед :D

Това е, коментара на Йода ще го подмина снисходително, защото на мен също не ми е в природата да обиждам по-жалките....
Тях просто ги съжалявам...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”