Вальо Илиев извън Националния отбор
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Вальо Илиев извън Националния отбор
Наслушах и начетох се на мнения покрай новия треньор на националния, колко победи и колко загуби имал той в Европа, кой е извикал да играе и кого не е и т.н. Според мен Стоилов прави услуга на Боби и компаниякато поема нац. понеже всички е в изпълкома са "бедни" горките те и не могат да извадят 1 мил. евро за чуждестранен треньор, но все пак то в този изпълком се влиза за да вземаш не да даваш, то който иска да помогне може да го направи и без да се натиска за изпълкома.Да говорим за Мъри. Защо вика Топчо и Ковалти в националния, какво ще прави с пенсионери, така ли се гради отбор? Май забравяме че имаме много важен мач, който ако спечелим запазваме своите шансове за световното макар и малки. Какво ни е необходимо да спечелим този мач - здрава защита, а напред ще се молим Бербо и Стилян да измислят нещо. Това е реалността, Трябват ни здрави, опитни кучета които да печелят битките в защита. А тези двамата са го правили много години подред в Левски при същия този треньор, те се познават, те знаят как да работят заедно в екип(това което най много липсва в нац.), те трябва да ни спечелят този мач, това е. Ако успеят,ами браво ще трябва да правят същото и срещу другите ни съперници, ако ли не да си ходят, защото Мъри ще трябва да гради млад отбор и ще има 3 год. за това, но преди това има мач, мач в който старите кучета трябва да извоюват победа за своята срана и аз мисля че те ще го направят, затова и Стоилов ги е извикал в национала.
Малко по сериозен от Хирошима примерно. Мърлю е велик, хасковски герой.
Айде наистина да сме реалисти, като чуя имената на Топчо и Коловати се сещам за дузпи и червени картони /е и за едни спестени от Ам-Гъл срещу Белгия, ама айде, тогава поне се класирахме/. Да, може да са опитни, може да са нахъсани, но са твърде рискови /веднага ми идва на ум аналогията с "оригиналното ренде Вьорнер"/, а както някой преди мен спомена, предстои не един, а много мачове на живот и смърт и риска ми се струва неуместен. От друга страна нямаме повече опитни защитници, има талантливи млади момчета, но или са без или с твърде малък м/ународен опит или мачове с национала и това пак е твърде голям риск. Изобщо положението в защитния вал е плачевно, никой от предишните треньори не посмя да изпробва варианти в защита и най-вече Стоичков, след като стана ясно, че не можем да се класираме можеше да направи това в последните три мача от цикъла. Както и да е, няма да крия че не съм привърженик на Мъри, но нямам намерение да го плюя особено преди да е провел и един мач на чело на отбора /въпреки че спомените от играта в домакинството с Беларус и измъченото 2:1 още са ми в главата/.
Сега трябва да изхвърли и пернишкия скакауец,манекенката от манчестър,да забрави за недоразумението иванов и това вече може да се нарече национален отбор на България.Ето за това Михайлов трябваше да остане президент.
Някой знае ли къде е Гочето Василев и не е ли той най-добрият вариант за нац.треньор ?
mladenis написа:Малко по сериозен от Хирошима примерно. Мърлю е велик, хасковски герой.
Айде престани вече бе!Спрете с тази омраза към най-добрия български треньор!Помнете ми думата,че той е точният човек за поста!Ти и другите чорбари,които искате да освирквате Мъри,не сте българи и нямате място на националния стадион!По-добре по-малко фенове,но поне без измет!Аз лично бях свидетел как на мача с Италия,пред стадиона един циганин фен на ЦСКА викаше к.р за Левски и това на мач на националния отбор на България!Само да ви попитам досега така ли беше обиждан Пламен Марков от другите фенове,както и футболистите?Имаше ли 40000 на стадиона срещу Италия?Имаше!Е,сега явно вече няма да има.Прав ви път антибългари,получовеци!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Факт е, че имахме проблем в центъра на защитата и част от този проблем е Вальо Илиев. Бавен и маневрен като тролей на Ректората. Така че смяната му е задължителна!
ZYKLON написа:Сега трябва да изхвърли и пернишкия скакауец,манекенката от манчестър,да забрави за недоразумението иванов и това вече може да се нарече национален отбор на България.Ето за това Михайлов трябваше да остане президент.
Ако искаш може и по-добре:
1.Петков
2.П
3.П
.
.
11.Петков
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!