Мнениеот Mad_b0 » 19 юни 2014 02:22
Така,
тоз бил мишок, другия щял да ни докара до фалит , и всеки у форума мноо разбирал.Ама нали уж на всичките тия господа ЦСКА им бил в сърцата и правили к'вот правили за каузата ЦСКА . А дали ? Имаше някаква поговорка , че там някаква си дружина планина повдигала . А при тях ко се получава , всеки дърпа чергата към себе си , вместо задружно да я дърпат в една посока , а именно за доброто "безценното" , нашето безценно четирибуквие , за червената идея ! И четем тука едни не вярват на Чакмака , другите не Томов и се получава разделение и противопоставяне между нас феновете. Но аз като фен и човек обичащ до болка отбора, вярвам че и двамата милеят за отбора , просто имат различни виждания за това как трябва да изглежда институцията ЦСКА , нормално е хора сме, различни сме , всеки със собствено мнение и собствени идеи. НО ! Както винаги има едно голямо но . Сега нямаше да се чудим за какво Г-н Чакмаков започна да иска акции от ЦСКА и дали са му подмолни намеренията , и съм почти убеден че последното нещо за прословутите акции, което се пише някаде по медиите ,щеше на е че ТИТАН са ги дали на Стоичков, АКО ГО НЯМАШЕ Г-Н ТОМОВ . Нямаше да има стачки за пари , нямаше да има обновен сектор "А" , нямаше да има нови терени за децата, нямаше да има ЕКТ , нямаше да има пресконференции и скандали след тях ,просто нямаше да има ....! Ето за това аз ВЯРВАМ на Лупи , че обича отбора и изповядва червената религия , и ако все още някой се съмнява в неговата обич към отбора , нека си пусне последните победи над Уефски , и обърне внимание на неистовата , докарваща го почти до лудост , радост след всеки гол във вратата на врага , и след това някои да ми говори че намеренията му не били чисти !
А г-н Чакмаков, започна с най-чисти намерения , правел всичко за децата с червени сърца . Да те и терените които направи не ги е направил за първия отбор , нали те пак са за децата ?! Иска да влага пари в школата, ами да влага ! Ама защо бил искал да има права за трансферите ?! Ами съвсем нормално е да е така ! Всеки един от нас като си направи труда да си насади домати ( извинявам се за неуместния пример ) и се грижи за тях, иска като узреят да си набере и да си направи салатка за ракийката, нали така ?! Или някои очаква от него да изгради една модерна школа, да се грижи за децата в нея , да ги изгради като футболисти и след това като влезнат в мъжкия отбор и станат звезди , някой друг да обере плодовете от неговия труд ли ?! Ми то аз ако немога да си направя една салата от градината защо изобщо да садя домати ?!.....А за акциите , не е редно да иска акции от мажоритарния собственик за сметка на терените за децата и хем да иска права над трансферите , да му дадат акции за ремонта на стадиона , пък на терените би трябвало да тренират неговите бъдещи звезди от които да припечели и да си възстанови инвестициите по този начин , ако наистина има сериозни намерения за школата. Ама тук вината си е на Томов , защо му беше да води китайчето да оглежда "Армията" , след което той да заяви че спира финансирането на отбора си в Китай и най-добрите си футболисти ги дава на ЦСКА, Томов незнае ли че българина е алчен ?! За това, големи хора са нека седнат на масата да си налеят по една ракия , и да направят някой друг компромис в името на ЦСКА !