vaskonti написа:Кировец написа:vaskonti написа:Майкъла направи само фасадата, нищо друго. Само да ти напомня, че както се биеше в гърдите, че го прави безплатно, така сега реве, че си иска парите.
Е, да де. Аз затова казах, че са ми 1:1. Големи цесекари, ама всеки си иска подкован кон.
Изобщо не е същото. Майкъла беше част от клуба, беше някакъв шеф, а Чакмаков е външен човек, който е предложил да направи нещо. Много ясно, че ще иска нещо насреща. Майкъла открито заявяваше, че прави ремонт за собствена сметка, но тъй като беше шеф, парите минаваха през клуба и съответно нямаше законов проблем. От тук натам би трябвало и сам да се сетиш с какво случаят със Сдружението е по-различен.
За мен е същото. Аз го чувствам същото. В началото много се зарадвах на това сдружение, пращал съм и SMS-и с кеф и удовлетворение, но от момента, когато започнаха да правят изявления против акциите, против ръководството, когато се разбра за 70-те %, които уж щели да отиват за ДЮШ - чудно защо ще ги отбиват от клуба към сметката на сдружението с 260 члена

, а ЦСКА не ги влага пряко без излишни врътки и банкови трансфери, та от тия тънки моменти съм леко казано озадачен.
Не разбирам така аз всеобщата борба за успех и развитие на ЦСКА. Не си го представям така. Все едно всички фенове, подобно на Чакмаков да искат някаква гаранция, че парите им дето дават за акции ще им доведат печалба. Има фенове дето са си купили по 1000 - 2000 акции. Защо те могат да ги прежалят тия 3-6 хиляди лева? Откъде накъде трябва някой да си купи 300-400 хиляди акции, примерно Бербатов, а един Чакмаков, дето се бие в гърдите, че е потомствен цесекар търси само печалбата и сигурността???