66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2014 20:57

damyanov1963 написа:
Кашчей написа:
damyanov1963 написа:И с какво ще ме убедиш, че голът на Левски Русе е отменен неправилно? Само с протестите на футболистите му ли? Доста несериозно. За 33-та не четох, защото предполагам пак ще са някакви глупости. И какво стана с Левски Русе след този мач, стана по силен от Левски София, или доби неговата популярност, или може би стана Дунав Русе?

Ти никога ли не си чел защо е протестът през 1933-та?

А какво е станало с "Левски" Русе се знае-затрит, като почти всички провинциални отбори с безумно обединяване. Ти кажи, защо при всеки по-голям скандал във футбола у нас все "Отборът на народа" е замесен! Имаш ли идея за това?!

Не, защото знам че протестите с/у Левски винаги са от комплексарчета, които му завиждат за успехи, популярност, брой на фенове, за това че винаги е център на внимание и по медии и навсякъде

Жалко оправдание, от жалък фен , на вечно подпиран и скандален отбор!
Точно "Владислав" са били комплексирани от "Левски", знаеш ли :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 сеп 2014 23:43

Хубава годишнина.Очаквам този сезон да вдигнем 32-та и на "Армията" да празнуваме както при първата титла на ЦСКА! :lol: :lol: :lol:
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 23:46

Ти не знаеш, това са цивилни войничета, които са докарани насила на стадиона ...... поне така пише в Корана.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2014 00:36

1982 написа:Ти не знаеш, това са цивилни войничета, които са докарани насила на стадиона ...... поне така пише в Корана.

Определено са фенове на новосъздаденият отбор, най-вече на Чавдар, половинката от новите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 сеп 2014 00:53

66 години от спечелване на първата срамна титла :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 10 сеп 2014 02:05

Първо и най-важно (въпреки че не можах да пиша по-рано) - честито,Армейци!Надявам се 66 години след първата,да вдигнем и 32рата!
Второ.........хахахахахахаха,коментарите в тази тема са нещо между сатира и трагикомедия :).Кажете ми кой отбор е "естествено" създаден,че ние сме били "изкуствени"? Това "отбора" какъв организъм е?После сме били комунисти......АМи при положение,че в тоталитарна държава всяко едно предприятие/фирма/организация (наричайте го както искате) е собственост на държавата,не е имало отбор в България,който да не е бил комунистически.Били сме подкрепяни?Може,не съм бил роден тогава.......,но имайки предвид по-горното,отборът на всичките "борци за свобода" и "моралисти",коментирали в темата,е бил не по-малко подкрепян.На т'ва му се вика лицемерие.....аз само да си кажа.И последно - нито държавата ни,нито отборите в нея,са това,което а били преди 25 (че и повече) години,така че всяко "обвинение" и подигравка относно това звучи като лош виц.Е,поне се посмях.....
Наздраве,Армейци и поздрави на всички Българи за успешният старт на квалификациите.Да се готвят хърватите за казана "Васил Левски"!!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 09:17

1982 написа:Ти не знаеш, това са цивилни войничета, които са докарани насила на стадиона ...... поне така пише в Корана.

Не бе ,пуснали са ги „гарнизон с преспиване“специално за мача,за това са цивилни :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 09:21

damyanov1963 написа:И с какво ще ме убедиш, че голът на Левски Русе е отменен неправилно? Само с протестите на футболистите му ли? Доста несериозно. За 33-та не четох, защото предполагам пак ще са някакви глупости. И какво стана с Левски Русе след този мач, стана по силен от Левски София, или доби неговата популярност, или може би стана Дунав Русе?

А бе и да четеш и да не четеш,пак си си същия куц кон ...ааа пардон говедо :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 09:27

W84me написа:
BRF написа:
W84me написа:Дайте указа, комунисти!

Вие борците за свобода го измислихте това!Търсете си го при вас някъде :mrgreen: !

През 1948 г. ме извика полк. Мирски. Каза, че ще правят отбор на армията.Обединиха два пролетарски отбора: „Септември" и „Спортист". Мирски каза, че на всички ще дадат чинове. Не се колебах нито минута. Тогава само военните живееха добре

Ма ти кой набор си бе,воле :roll:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2014 09:29

1982 написа:
Кашчей написа:
ПП- Ти имаш ли идея, защо са обединени "Левски" и "Спартак", при положение, че МВР си имат отбор-"Спартак"? Защо им е "Левски" в такъв случай?

Аз не знам да са обединявани ...... знам че Левски заграбва Спартак - стадион и база, играчи .... всичко. И до днес не са им върнали стадион Раковски. :oops: :oops:

Ххахахаха, Левски заграбва отбора на МВР, това вече е върха на Атанасовщината...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”