8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: 8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.

Мнениеот Ozzimozzi » 05 окт 2020 22:37

Баси мазното тълкувание в стил "Хонда". Трябва да те вземат в някоя спортна телевизия, за да забавляваш зрителите. :mrgreen:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2020 22:43

Ozzimozzi написа:Баси мазното тълкувание в стил "Хонда". Трябва да те вземат в някоя спортна телевизия, за да забавляваш зрителите. :mrgreen:

Разбрахме какво става ако някой се спъне в наказателното поле и докато лети към земята и топката случайно му се докосне до ръката ПОД него какво се свири.(НАД него сигурно е дузпа....защото не си е подложил ръката ,счупил си е ребрата вместо ръката и за наказание ...)Интересно ми е ако случайно падне метеорит пред вратата докато някой бие дузпа тя повтаря ли се .
Определено имаме удоволствието да се докоснем до българския Тери Пратчет и да общуваме с него .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 окт 2020 22:46

delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:Баси мазното тълкувание в стил "Хонда". Трябва да те вземат в някоя спортна телевизия, за да забавляваш зрителите. :mrgreen:

Разбрахме какво става ако някои се спъне в наказателното поле и докато лети към земята и топката случайно му се докосне до ръката ПОД него какво се свири.Интересно ми е ако случайно падне метеорит пред вратата докато някой бие дузпа тя повтаря ли се .

Ако повреди топката и топката влезе във вратата , със сигурност гол не се признава, но за другото ще трябва Хондата да ни го разтълкува. Там вече играе обем и площ, което ми идва малко сложно. Вероятно има значение дали метеорита осъзнато пада или се е подхлъзнал.. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2020 22:47

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:

Разбрахме какво става ако някои се спъне в наказателното поле и докато лети към земята и топката случайно му се докосне до ръката ПОД него какво се свири.Интересно ми е ако случайно падне метеорит пред вратата докато някой бие дузпа тя повтаря ли се .

Ако повреди топката и топката влезе във вратата , със сигурност гол не се признава, но за другото ще трябва Хондата да ни го разтълкува. Там вече играе обем и площ, което ми идва малко сложно. Вероятно има значение дали метеорита осъзнато пада или се е подхлъзнал.. :)

Абе Матей докато е правил шпагат е надебелял .
Разбра ли
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 окт 2020 00:20

delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:

Абе Матей докато е правил шпагат е надебелял .
Разбра ли

... и е вдишвал дълбоко за повече обем, т. е. повърхност ;) :)
Аааааахххааааххха, другарят ЗМС милиционер-доносник е топ анализатора на форума :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”