gacobacov написа:Гледам че някакви сини венци пак търсат майка си в чуждия раздел

Я вместо да ревете за коснпирации и съдии се питайте що така се получава че Хаскюу за 5 минути ни вкара два пъти повече голове, отколкото вашето отборче за 8 мача

Към подписа си може да добавиш и 2:0 и 3:0....това е градивна критика
Иначе за мача мен честно казано ме подразни това ,че не ги бихме с чиста мрежа,но каква да се прави....Апостол го е играл на точен

.Супусепа е ясно ,че е бездарник абсолютен,още като дойде ми беше ясно ,че ще е грешка,макар че след първите 1-2 мача имах някаква надежда ,че може и да бъде що-годе добър за п-вото ни(то общо взето той и Мисиджан са ни грешките от лятото-другите стават като за без пари,а с някой пък и уцелихме десятката).Да се надяваме ,че днес Локото ще хване някакъв Х в Разград,макар че аз лично се съмнявам.Трябва да напълним стадиона след 2 седмици-просто е задължително-отбора ни върви,имаме шанс да станем шампиони въпреки всички трудности .Трябва поне Х да им хванем на Лудогорец,ако искаме да се надяваме на нещо повече от 2ро място.Те имат важен мач с Ливърпул 3 дни след мача с нас и ще трябва да избират основните им футболисти (Ешпиньо,Марселиньо,Кайсара,Стоянов и още 1-2 къде да се хвърлят-в мача за титлата или за продължаване в ЕКТ),не че не може и в двата мача да играят титулярите им ,но ще им дойде доста трудно и рискуват във втория мачда бъдат разгромени от Ливърпул ,които пък са в трагична форма.Така ,че пренастройваме се за мача след 2 седмици и излизаме на терена за кило кръв и метър кожа.А на трибуните трябва да сме поне 11-12 хил.