saract написа:Ако хипотетично утре Домусчиев или Ганчев купят ЦСКА колко бързо ще бъдат оттеглени точка 1 или точка 2.Ах колко жалко е да си чорбар.Никога не е звучало по актуално.
Право в десетката.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
saract написа:Ако хипотетично утре Домусчиев или Ганчев купят ЦСКА колко бързо ще бъдат оттеглени точка 1 или точка 2.Ах колко жалко е да си чорбар.Никога не е звучало по актуално.
angelco77 написа:saract написа:Ако хипотетично утре Домусчиев или Ганчев купят ЦСКА колко бързо ще бъдат оттеглени точка 1 или точка 2.Ах колко жалко е да си чорбар.Никога не е звучало по актуално.
Право в десетката.![]()
Луд Гидия 123 написа:Я покажи тогава справките на ЦСКА, нали и те са задължени по закон.
mistreated написа:И Tommi, аз доколкото знам законите са със задължителен характер. Точно понеже в тая държава всички мислят, че няма нищо "задължително", сме на това дередже.
Tommi написа:mistreated написа:И Tommi, аз доколкото знам законите са със задължителен характер. Точно понеже в тая държава всички мислят, че няма нищо "задължително", сме на това дередже.
Ами де юре са със задължителен характер, но де факто не са с задължителен характер, защото винаги имаш възможност за избор - да спазваш рекламентираните задължения или да не ги спазваш, поемайки последствията от това.
honda написа:Въпреки ,че съм заклет левскар съм съгласен с болшинството въпроси,въпреки че според мен въпросите са написани малко неграмотно и тенденциозно. Бих си позволил да допълня с няколко въпроса:
1. Доколко е спазен интерес на държавата в договора по приватизацията на ПБМФ и доколоко е изпълнен договора за приватизация? Ако договора е изпълнен ,къде са заложените в договора инвестиции за над 700 млн лева? Да не би случайно тези инвестиции да се пренасочени към други фирми на мажоритарните собственици на ПБМФ( в това число и един ФК) и ако е така какво смята да направи държавата да защити интереса си (респективно интереса на всеки един български гражданин)
2. Какви са задълженията на Кремиковци към държавата ,през 2008 бяха над 2млрд лева. Сега едва ли са по-малко. Какви действия е предприела държавата към собствениците и ръководството на Кремиковци?
3. Какви точно са активите на акционерите в КТБ? Не е ли напълно нормално всичката им собственост да бъде конфискувана и реализираните по този начин средства да отидат за оздравяване на КТБ.
4. Да бъде проведена операция "Чисти ръце "в българския футбол - да бъде огласен публично начина на финансиране на всички професионални футболни клубове в България.
5. Да бъде забранено плащането от собствениците на един отбор на трети отбори да играят срещу втори отбор. По принцип няма лошо,но когато се играе на системата всеки срещу всеки не ясно за какво се плаща на третия отбор да изграе срещу втория или да не играе срещу първия.(Това предложение е към БФС)
6. Да бъде забранено хора свързани с определени клубове да заемат ръководни длъжности в БФС( в това число и собственици на клубове в Изпълкома)(това предложение е към БФС)
djd написа:W84me написа:djd написа:W84me написа:Комунисти са наследници на царски офицери?Това е комунистическото мислене, присвояване на всяко ниво!
Дали са царски, дали са комунистически или някакви други, офицерите са си офицери.
Ценностите в армията са едни и същи.
Щом са едни и същи защо са били избити царските?
Ба ли га? Не всички са избити. Някои са набедени за хитлеристи, други за агенти на запада, трети може са застреляни за неизпълнение на заповед (примерно по време на войната).
Всякакви причини може да има. Генерал Владимир Заимов защо е убит по царско време? А Генерал Владимир Стойчев пък не е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта