XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: XVIII кръг: ЦСКА - Лoкомотив ПД 06 Декември 16.00ч.

Мнениеот demon777 » 06 дек 2014 18:32

А защо Камбура се скъсва да вкарва вс мач за локото.... нима съотборниците му там са по добри от наще армейци?
Защо маркиньос не играе нападател или поне зад него там се чувства най добре?
Сега ми кажи и че Иван Стоянов е страшен футболист и се отказвам ....
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 дек 2014 18:35

Кировец написа:ЦСКА ще вкарва голове с игра и трикове, когато тия играчи направят 2 сезона заедно. Това е положението и към днешна дата трябва да сме доволни на това, което имаме.

Така е човек, но при затворена игра изпитваме трудности...
Тончи му беше рано да влиза според мен.. никакъв го нямаше... нито помен от дълбоките му пробиви!
Буш взе да му се натрупват пропуски, дано си го изкара на ЧМ след седмица :idea: 8-)
Силна подготовка зимата и на пролет каквото сабя покаже!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2014 18:42

demon777 написа:А защо Камбура се скъсва да вкарва вс мач за локото.... нима съотборниците му там са по добри от наще армейци?
Защо маркиньос не играе нападател или поне зад него там се чувства най добре?
Сега ми кажи и че Иван Стоянов е страшен футболист и се отказвам ....

Маркиньос е колкото добър, толкова и непостоянен. Няма значение къде играе. Просто има дни, когато сам се изолира.
Иван Стоянов е ДОКАЗАН футболист. Той и Бадема направиха Лудогорец име - те създадоха основата на тоя отбор. Игра и в чужбина, там също показа интересни неща.

Не знам защо трябва да си навиваме, че имаме играчи от световна класа, та дори и от средно европейска. Имаме играчи с потенциал, които тепърва ще се развиват или пропаднат. Имаме и доказани имена. Това е.
Че едни нямат добри включвания не означава, че са някакви слабаци.
Пак казвам - иска се време. И когато отборът с определени 20 играча получи това време за сработка, тогава ще ревем и ще подсмърчаме на слаба продукция.

Това е моята философия за ЦСКА и за играчите на ЦСКА към днешна дата.

Който иска да се отказва - мен това не ме касае. Не е мой проблем.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 06 дек 2014 18:52

И аз съм съгласен че на отбора им трябва поне 2 сезона да се сработят ама сега томов ще разпродаде по добрите и всичко отначало.
А за иван стоянов ... навремето може и да е бил добър футболист... сега ми се крие по терена неможе да му чувам името от коментатора едва в 70-тата минута .
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2014 18:55

demon777 написа:И аз съм съгласен че на отбора им трябва поне 2 сезона да се сработят ама сега томов ще разпродаде по добрите и всичко отначало.
А за иван стоянов ... навремето може и да е бил добър футболист... сега ми се крие по терена неможе да му чувам името от коментатора едва в 70-тата минута .

Иван Стоянов няма смисъл да го коментираме в момента. Човекът си лекува контузията, която явно го е извадила извън коловоза.

Треньора сам ще реши на кой да разчита за титлата. А победителите не ги съдят. :idea:

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 дек 2014 19:15

Пак си усложнихме мача, пропускайки някои добри ситуации, с които да поведем по-рано. Късмет при първия гол, вторият вече беше хубав. Резонна победа днес, но другата седмица срещу "Черно море" ще трябва да играем по-добре, ако искаме да бием.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 дек 2014 20:30

demon777 написа:
Кировец написа:
demon777 написа:
Кировец написа:Да поздравим "ментето" Жоаким, който реализира майсторски гол между двама съперника.

Жоаким си е менте от всякъде топката се удари в него и случайно вкара гол ..... като го видя на терена и губя надежда... същото в пълна сила важи за Иван Стоянов.

От части се радвам че Буш не вкарва дано наблюдателите да не го харесат и да остане поне още 1 сезон

Жоаким, ако беше машина нямаше да е в ЦСКА. Защото той е и национал.
Камбуров също беше в ЦСКА, но не показа нищо. Менте ли е?

Камбуров е машина но Стойчо не му дава поле за изява неможе да играе 3 мача и да вкара 7 гола съжалявам че стойчо не му гласува доверие. Гол майстора на А група мин година Маркиньос вкара вс голове като нападател в локото сега е забит в центъра а даже и по назад понякога мястото му е зад нападателя.
А Жоаким..... той за мен не е човек за армията, не се открива да получи топката не знае как да спре подаването към него въобще да му земем 50 бона и да заминава на някъде

Същите приказки ги слушахме и четехме и за Шеридън, Бруно Морейра...А сега единия си разцъква в ШЛ, вкарва все решаващи голове...Другия Порто го взимат. Абе специалисти сте си и това е, какъв е тоя Стойчо, учил бил за треньор, от 15 години треньор...нищо не разбира тоя.
След два мача разкрихте Жоаким, а съм сигурен че момчето след време ще почне да бележи, стига да му бъде даван шанс.
А ако го освободят ще последва Шеридън и Морейра, после друго ще говорите...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2014 20:35

На Шери потенциалът му блесна за няколко секунди, когато влезна като резерва и минути по-късно се радваше за голът си срещу Бешикташ отбелязан с глава.
Днес Жоаким направи страхотен гол. И присъствието му на терена беше заплаха за отбраната на Локомотив.
Играчът има качества. Мощен, борбен. Може да решава мачове.
Направи го днес и в Стара Загора. На мен ми допада.

А как щяха да изглеждат сега нещата за Жоаким, ако бе засекъл онова центриране срещу Лудогорец?!
За съжаление пропусна. Малкото игрови минути си оказаха влияние в онази ситуация. :idea:

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 дек 2014 21:09

Жоаким хич не е лош, ама му трябваше време. (Същото важи за Соарес - бързо го отписаха някои, а за мен напоследък е един от най-добрите ни играчи.) Тъкмо започна да играе добре, когато се контузи. Иначе в Стара Загора имаше много голям принос за победата. Днес също имаше добри отигравания извън гола. Точно в момент, когато при Буш се наблюдава спад, Жоаким влезе и отбеляза. Вторият реално заслужава по-висока оценка от първия за представянето си днес. Лошото е, че много хора вече и за двамата си изградиха прибързани крайни мнения, които трудно ще се променят. Сигурен съм, че ако днес беше първият им мач за тима, то повечето тук веднага щяха да обявят Буш за менте, а Жоаким - за класен нападател. :idea: А всъщност за мен и двамата са добри играчи. Не са нещо извънредно, но са добри.
Последна промяна от Udoji90 на 06 дек 2014 21:14, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 дек 2014 21:13

Гледайте на повторенията как майсторски я отклони топката с глава.. :idea: 8-)

Върни се в “ЦСКА”