28 кръг / Лудогорец-ЦСКА / 2019-04-06 17:15ч. 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28 кръг / Лудогорец-ЦСКА / 2019-04-06 17:15ч.
Браво на Турицов!!! Мач и половина Лудогорец се опитваха да го пробият. Бяха го определили за слабото звено и натискаха от там. Чак днес на полувремето осъзнаха, че няма да стане през неговата зона и получиха нови указания - да нагънат Джеферсон. И той се огъна здраво. Централните защитници и Турицов на два пъти му поправиха грешките. Вратарят ни - безгрешен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Реално по-важния ни мач бе за купата!
Този беше бонус ако можем да вземем нещо.
Отлично представяне ! За седем дни имахме три много трудни мача . Два от тях гостуване в Разград.
Съдията беше чуден според мен.
Това агитката на Гела да вика "Мафия..Мафия" е безценно
Вълчане, хубаво е че си видял какво представлява ЦСКА , другия кръг ще видиш и какво представлява Левски
Тези ще ви утрепат на Герена ! Три мача гол не са вкарвали
На края правя обръщение към г-н Ганчев , ако чете форума преди лягане:)
Г-н Ганчев, в момента има ляв бек слънце ,които е свободен агент.
Казва се Петър Занев . И е като Меси сравнение с двете недоразумения които играят на тази позиция в момента в ЦСКА.
Отлично представяне ! За седем дни имахме три много трудни мача . Два от тях гостуване в Разград.
Вълчане, хубаво е че си видял какво представлява ЦСКА , другия кръг ще видиш и какво представлява Левски
Казва се Петър Занев . И е като Меси сравнение с двете недоразумения които играят на тази позиция в момента в ЦСКА.
ELFen написа:Гледам, някои се надъхват... други реалисти го казаха верно - по-слаби трудно ще ни хванете! Лошото е, че винаги дремем първото полувреме, но пък след почивката стана ясно че и тая година, няма да сдаваме титлата !
Аз не бих се притеснявал за ЦСКА! По-скоро би трябвало да се притесняваш за вашия отбор!
Мачовете в първата 6-ца са по-скоро като маратон, отколкото като спринт! Очеизвадно е, че ЦСКА е във възход, докато вашият отбор, както ти се изрази, е в доста слаба форма! И при всеки следващ ваш мач имате много голям потенциал за губене на точки!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Red Warrior
- Контакти:
Не знам как са ни скрили топката според Петричев, но освен от засада и 20 мача да бяхме играли на Лудогорец арена гол нямаше да ни вкарат. Второто полувреме превес взе химията на "Хювефарма". Не ви ли прави впечатление, че за допинг контрол скоро и дума не се е казвало? Иначе беше ясно, че зелените ще ни натискат отляво на защитата през 90% от мача както стана. Но виновни са ръководството на ЦСКА. Архивите са живи и там съм писал още есента, че Джон Смит не става за ЦСКА и имаме нужда дори не от един, а два леви бека. Поздрави за Любо Пенев!
Последна промяна от Red Warrior на 06 апр 2019 22:04, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
gihuelo написа:Реално по-важния ни мач бе за купата!
Мачът за купата не бе толкова важен, титлата е значително по-ценна. Налага се да изиграем два тежки мача с Ботев плюс останалите шампионатни, което намалява шансовете ни за титлата.
Не бива да забравяме сините от Подеуне, които изостават от нас само с 6 точки. Ако утре спечелят във Варна, разликата става 3 т., т.е. те ще продължат да бъдат в битката за титлата даже. Което е добре за нас, защото може и да не клекнат пред Лудогорец.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Red Warrior написа:Не знам как са ни скрили топката според Петричев, но освен от засада и 20 мача да бяхме играли на Лудогорец арена гол нямаше да ни вкарат. Второто полувреме превес взе химията на "Хювефарма". Не ви ли прави впечатление, че за допинг контрол скоро и дума не се е казвало? Иначе беше ясно, че зелените ще ни натискат отляво на защитата през 90% от мача както стана. Но виновни са ръководството на ЦСКА. Архивите са живи и там съм писал още есента, че Джон Смит не става за ЦСКА и имаме нужда дори не от един, а два леви бека. Поздрави за Любо Пенев!
Не разбирам защо химията на Разград да е по-добра от тази на ЦСКА, още повече че доскоро кондиционен ни бе германецът Нойберт.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
- Red Warrior
- Контакти:
Mitata написа:Red Warrior написа:Не знам как са ни скрили топката според Петричев, но освен от засада и 20 мача да бяхме играли на Лудогорец арена гол нямаше да ни вкарат. Второто полувреме превес взе химията на "Хювефарма". Не ви ли прави впечатление, че за допинг контрол скоро и дума не се е казвало? Иначе беше ясно, че зелените ще ни натискат отляво на защитата през 90% от мача както стана. Но виновни са ръководството на ЦСКА. Архивите са живи и там съм писал още есента, че Джон Смит не става за ЦСКА и имаме нужда дори не от един, а два леви бека. Поздрави за Любо Пенев!
Не разбирам защо химията на Разград да е по-добра от тази на ЦСКА, още повече че доскоро кондиционен ни бе германецът Нойберт.
Все пак Кирето с амфетки си вади хляба. Оставам с впечатлението, че си недоволен от резултата, но мога да ти кажа, че зелените са поне класа над нашите футболисти, като само треньора ни компенсира, и от двата мача на техен терен - ЦСКА трябва да е МНОГО по-доволен, ако гледаме реално на нещата. Само виж, кои ни бяха резервите. Няма да ти отнеме много време да погледнеш списъка.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Лудогорец още страдат от ръководните треньорски решения и ако измъкнат този сезон следващия едва ли ще са така със свалени гащи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
gihuelo написа:Реално по-важния ни мач бе за купата!
Петър Занев е играл в началото на м. Март в официален мач за Енисей. Тоест, няма как да играе за ЦСКА преди лятото. А Ганчев не е привърженик на привличането на играчи, които скоро ще окачват бутонките на пирона. Сега би го взел, може би, ако имаше право да играе. Ама няма право.
Мен още нещо ми е интересно - дали Джеси ще реши в мачовете до края да "влезе в боя". За сега гледа отстрани и все едно го е страх. Според мен вероятно го е срам да си гледа съотборниците в очите напоследък, като гледа какво правят. Ако е в състояние да си направи трезва самооценка.